Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Συγχαρητήρια για την δουλειά σας και τις πρωτοβουλίες σας!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@Mike Bersekeros αν έβαλες magisk θα χρειαστεί 1-2 reboots για να στρώσει με τα lag. Έχεις κάνει factory reset για να αποφύγεις τα κρασαρισματα ? ” Factory Reset δεν έχω κάνει, Super User έβαλα, μέτα από κάποιες ώρες τώρα, μου φαίνεται να έχει ψιλοστρώσει,η μπαταρία πάει πολύ καλά, το καινούριο interface τα σπάει, η γενικότερη αίσθηση που έχω όμως είναι αυτή της λιγότερο γρήγορης απόκρισης, όπως στο PC όταν τρέχεις ένα βαρύ πρόγραμμα. Μετά από κάθε restart το μήνυμα λάθος…
-
Σε Redmi note 4 (Nikel) αισθητά καλύτερη η διαχείριση της μπαταρίας, αλλά το κινητό lagάρει ψιλοεκνευριστικά. Ενίοτε βγαίνουν και μηνύματα ότι το τάδε κρασάρισε κλπ. Πάντως η MIUI 10 είναι σαν περιβάλλον μεγάλη βελτίωση.
-
Παράθεση από kritikosg3org3: “Τελικα τι κανουμε παιδια με το yellow pages? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν είσαι root ,απεγκατάσταση με το root uninstaller. Αν δεν είσαι root, πήγαινε στα δικαιώματα της εφαρμογής και απενεργοποίησε τα δικαιώματά της από τα SMS.
-
Σε Redmi Note 4 Nikel μου κράσαρε και εμένα το yellow pages και το απεγκατέστησα με το root uninstaller.
-
Σε Redmi Note 3 (Hennessy) η Aroma έβγαζε σφάλματα και έκανε συνεχόμενα reboot, οπότε περάστηκε η xtrv. Σε Redmi Note 4 (Nikel) η Αroma περάστηκε χωρίς πρόβλημα με OTA, το μόνο θέμα που παρατήρησα είναι ότι κάποια εικονίδια έχουν ένα άσπρο πλαίσιο γύρω τους, ένω άλλα δεν έχουν και είναι κανονικά.
-
Παράθεση από panos1979gr: “Περάστηκε με επιτυχία στο nikel μέσω OTA. Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει ότι δεν λειτουργεί ο φωτισμός των 3 πλήκτρων. Έκανα off και ξανά on την ρύθμιση φωτισμού των πλήκτρων αλλά τίποτα. Λίγο καλύτερα από διαχείριση ram σε αυτήν την έκδοση. Μπαταρία θα δείξει. Ευχαριστούμε κ πάλι για την δουλειά σας. ” Σε Nikel λειτουργεί ο φωτισμός των τριών πλήκτρων σε εμένα. Απορώ πως την πέρασες με ΟΤΑ αφού σε εμένα το patch δεν δούλεψε και είχα την εντύπωση ότι το ίδιο ίσχυε σε όλ…
-
Σε Redmi Note 4 Nikel περάστηκε χωρίς προβλήματα. Η κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται ικανοποιητική.
-
Και στα κινέζικα που έλεγα πιο πάνω για το Henessy , ήταν ενεργοποιημένη by default στην 7.10.26 η επιλογή Pinyin της google που πρώτη φορά την έβλεπα! Επέλεξα Gboard με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί της υδρογείου και είμαι οκ, χωρίς τα κινέζικα.
-
Σε Redmi Note 3 Henessy δεν έπαιρνε το patch για την 7.10.26 , κατέβασα την 7.10.26 από το vip mail. Στην λίστα αλλαγών έδειχνε changelog όχι για την 7.10.26 αλλά για την 7.10.19. Τελικά φαίνεται ότι μπήκε η 7.10.26. Το πληκτρολόγιο Android μου φαίνεται λίγο παράξενο γιατί εκτός από Αγγλικά και Ελληνικά , πατώντας στο κουμπί της υδρογείου αριστερά από το spacebar μου βγάζει δεν πάει κατευθείαν από αγγλικά σε Ελληνικά αλλά βγάζει κάτι που δεν υπήρχε σαν τρίτη επιλογή, αγγλικά με αλφανουμερικά και…
-
Για εμάς που είμαστε με Redmi Note 4 (nikel) υπάρχει κάποια ενημέρωση πότε μπορεί να βγει ROM;
-
Σε Redmi Note 3 Hennesy, τρελό πακέτο φάγαμε σήμερα...Brick η συσκευή με aroma και η επαναφορά έγινε με χίλια ζόρια με flash. Άντε ξανά μανά unlock κλπ. Φάγαμε τη μισή μέρα στον υπολογιστή!!!
-
Έχω το Redmi Note 4 Nikel. Γιατί δεν βρίσκω σύνδεσμο στην αρχική σελίδα;
-
Σε Redmi Note 4 Nikel με προσαρμοσμένη εγκατάσταση , η εγκατάσταση έγινε επιτυχώς. Επελέγησαν τα default miui launcher , gps και camera για σιγουριά. Θα ήθελα περισσότερο feedback για τις άλλες επιλογές. Χρησιμοποιώ το boot animation της Hellenic Mi community! Το μόνο ψιλοbug που παρατήρησα είναι όταν είμαι σε μια επαφή με πολλά στοιχεία , τηλέφωνα, διεύθυνσεις κλπ και χρειάζεται για να τα δω να κάνω scroll down, τότε αυτόματα γίνεται scroll up στην αρχή των στοιχείων της επαφής, αντί να μείνει …
-
Περάστηκε σε Redmi Note 3 Hennessy και σε Redmi Note 4 Nikel και όλα άψογα. Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις Aroma Rom με το OTA update!!!
-
Λοιπόν σε Redmi note 3 Hennessy είχε πολλά κολλήματα και μηνύματα σφαλμάτων από όλες τις εφαρμογές και όχι συγχρονισμό. Αποτέλεσμα πίσω ολοταχώς στην 7.4.20. Στο Redmi note 4 Nikel , έχασε όλες τις ρυθμίσεις APN και επειδή είχα ήδη ξενερώσει με το hennessy , γύρισα πίσω στην 7.4.20. Θα ήθελα να πω ότι οι κόρες μου έχουν global developer rom με OTA update δεν είχαν κανένα πρόβλημα με 7.4.27 σε Redmi note 3 Pro. Επίσης μια πρόταση για root και όχι: Απλά αν θέλετε ανεβάστε δύο εκδόσεις rom : root κ…
-
Σε Redmi Note 3 Hennessy κανένα πρόβλημα. Επίσης θετική εντύπωση η οικονομία ενέργειας που κάνει η νέα rom.
-
Παράθεση από cotiric1981: “Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι...την περασα σε hennessy ολα οκ αλαλ με την μπαταρια εχω θεμα...μηπως ξερει καποιος καποια ρομ π στο θεμα της μπαταριας δν εχει θεμα? ” Στο δικό μου Hennessy ενός έτους ταλαιπωρημένη μπαταρία και η διαχείριση είναι Απίστευτη. Αν χρησιμοποιείς 4G όλη την ώρα , είναι λογικό να τελειώνει γρηγορότερα....Δεν έχει θέμα η Rom , πολύ καλή είναι και στην διαχείριση ενέργειας!
-
Σε Redmi Note 3 (Hennessy) με μη καθαρή εγκατάσταση (όπως πάντα) όλα φαίνονται να δουλεύουν τζάμι, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!