Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 149.
-
Rm3 anututu score
ΜήνυμαΕίχα κάνει ην ερώτηση αλλού αλλά ας το δούμε εδώ καλύτερα. Λοιπόν έχω την Gtv 6.3.31 και αποφάσισα να κάνω ένα τεστ με το anututu και το αποτέλεσμα νομίζω είναι πολύ χαμηλό. Το δοκιμασία με την απόδοση ανοιχτή και κλειστή,φορτισμένο, καθαρισμένο από εφαρμογές που έτρεχαν και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω. Και ρωτώ,να περάσω κάποια ποιο νέα τον,ν α κάνω αυτή ξανά καθαρή εγκατάσταση ή factory reset ή τίποτα από όλα αυτά....κάθε βοήθεια δεκτή!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
Polizos - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλημερα σε όλους είναι φυσιολογικό αυτό το αποτέλεσμα? Έχω την Gtv 6.3.31 Ενεργοποιημένη ή απόδοση καθαρισμένο από εφαρμογές που τρέχουν κτλ κτλ
-
καλησπερα σε όλους μία ερώτηση γιατί στο anututu έχω τόση μικρή βαθμολογία και με την απόδοση ανοιχτή και κλειστή
-
Πρόβλημα με otg
ΜήνυμαΝαι κανονικά,σε άλλες συσκευές μου λειτουργεί κανονικά,το αναγνωρίζει το φορμαρει αντιγραφω όλα όπως πρέπει,σε αυτή μόνο μου κάνει το πρόβλημα
-
Πρόβλημα με otg
Μήνυματο δοκιμασία αλλά και πάλι τίποτα,λέει μόνο mount παταω πάνω και δεν κανει τιποτα
-
Πρόβλημα με otg
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους και χρόνια πολλά Έχω ένα μικρό θέμα όσο αφορά το otg,με λίγα λόγια όταν βάζω το usb στο τηλέφωνο μου δεν το αναγνωρίζει,παταω mount από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα,είναι κάποιο bug η φταίει κάτι άλλο? Ή ρομ μου είναι η Gtv 6.3.31
-
παιδιαια ερώτηση απλά από περιέργεια,πήγα στα δικαιώματα στην επιλογή για ρουτ και δεν με αφήνει να το ανοιξω,πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
-
ολα οκ έκανα απενεργοποίηση κλειδώματος και το διέγραψε και το ξαναπροσθεσα με αγγλικά σαν γλώσσα
-
τωρα μόλις είδα το μήνυμα σου,είναι ελληνικά το όνομα οπότε προφανώς εκεί είναι το πρόβλημα
-
Gtv 6.3.31 Δοκιμασα και με αγγλικά αλλά το ίδιο κάνει παλι
-
παιδια έχει κανείς θέμα σε redmi note 3 όταν πάει στις ρυθμίσεις για το δακτυλικό αποτύπωμα στην επιλογή του δακτυλίκου αποτυπώματος να του κρασαρει το συγκεκριμένο μενού? να και το report java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.android.settings/com.android.settings.SubSettings}: java.lang.IndexOutOfBoundsException: setSpan (20 ... 20) ends beyond length 15 at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2464) at android.app.ActivityThread.h…
-
Περιστροφή οθόνης
Μήνυματο είχα τσεκαρει το γυροσκόπιο από πριν απλά πιστευα πως δεν υπήρχε η λειτουργία στην rom για ανάποδη περιστροφή. Τώρα δεν ξέρω αν οφείλεται κάπου αλλού που δεν το κάνει.
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΕχω την GTV 6,3,31 οσο αφορα την Rom. Τωρα σχετικα με την περιστροφη το ξερω για την περιστροφη δεξια-αριστερα και πως λειτουργε το λουκετο,εγω ομως λεω να κανει και αναποδη περιστροφη με λιγα λογια αν κρατας αναποδα το τηλεφωνο να βλεπεις κανονικα την εικόνα
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΚαλησπερα Εδω και δυο μερες εχω την τελευταια εκδοση της ελληνικης rom και ειπα να κανω μια μικρη προταση οσο αφορα την περιστροφη οθονης, αυτο που λεω σαν ιδεα ειναι βαση τις παλιας Rom που ειχα και περα απο την δεξια και αριστερη περιστροφη εκανε αναποδη περιστροφη,Δεν ξερω αν υπηρχε και αφαιρέθηκε καποια στιγμη αλλα νομιζω πως αν μπορει να προστεθει θα ηταν καλο