Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 129.
-
Παράθεση από vaggelis xania: “καλημερα...kouskous πρέπει να κανεις install ένα αρχείο zip για τους 160 χαρακτήρες το οποίο θα το βρεις στο forum. Downloads....ανάλογα με ποια rom φοράς υπάρχει το ανάλογο αρχείο...κατέβασε το Κ μετά ....μέσω recovery το κανεις install στο partition.που εχεις ενεργό. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προσπαθώ νά το βρω αλλά τιποτα. Έχω το Note 3g οποίος μπορεί ας δώσει λινκ. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα παιδιά κάπου είχα διαβάσει ότι ή εφαρμογή sms θα στέλνει 160 χαρακτήρες. Δοκιμασα αλλά δεν το κάνει.... Καμία βοήθεια;;;;
-
αυτο ψαχνω και εγω......ρε παιδια αν εχει φτιαξει κανεις το .apk γιατι κατι τετοιο νομιζω γινετε ας το δωσει και σε εμας αλλιος καποιος ας μας πει ακριβος τι να κανεουμε εμεις που δεν ειμαστε και τοσο χακερ....... ευχαριστω
-
Παράθεση από SOGOKOU: “Ωραια!Και μακαρι να δουλεψει στον καθενα μας!Αν και με fastboot mode δεν το εχω δουλεψει ποτε το xiaomi redmi note!Εγω σημερα το ξεμπρικαρα και το εκανα να δουλεψει αλλα εχω το προβλημα με το ΙΜΕΙ!Αμα δεν βρεθει λυση δεν πειραζει θα το δουλευω ετσι αφου λειτουργει κανονικα και στις κλησεις και με 3g στο internet!Απλα καθε φορα που θα κανω αναβαθμιση στην miui θα ξαναπερναω το IMEI μικρο το κακο!!” Επειδή και εμένα το τηλ έπαθε κοκομπλοκο και το επανεφερα με τον οδηγό απλα …
-
Miui και Ram
Μήνυμακαλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτησω για εγκικλοπαιδικους λόγους γιατί η miui Roms αφήνουν λιγότερη μνήμη ram απο οτι μια aosp ROM πχ δεν θα ηταν καλυτερο και πιο ανταγωνιστικό αν και οι miui ROM αφηνανε περισσότερη μνήμη στον χρήστη; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι απλα διαβάζει την sd και ακούω τραγούδια.έχω δοκιμάσει και με άλλο καλοδιο αλλά τίποτα..... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κανεις θέμα με την 3,20 το συνδεω στο αμάξι στο usb και δεν αναγνωρίζει τίποτα.... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi note
ΜήνυμαΑυτό είναι τικαρισμενο έχει και το κοσμοτε όμως δεν το εμφανίζει η χαζομαρα... Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk