Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 101.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iakoboss7: “για την 2η ερωτηση: αν εχεις εμπειρια και κανεις τα παντα σωστα τοτε 100%, αν εισαι πρωταρης καλυτερα μην ασχοληθεις. βεβαια αν "ενωσεις" τον οδηγο αυτον Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) με τον παραπανω (η μονη διαφορα ειναι η αντικατασταση του recovery image), τοτε και πρωταρης να εισαι ισως μπορεις να το κανεις (και παλι θελει απιστευτη προσοχή).” Ξέρω να ακολουθώ οδηγίες αρκεί να είναι σωστές.....πρωταρης στα φλασαρισματα γεν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “flash official rom... :thumbup:” Με global dev το παρέλαβα....οπότε μου λες ότι το ξαναφλασαρω με την ρομ που μου ήρθε... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “και να βγεις εκτός, ξανα-μπαίνεις άνετα....don't worry!!! :thumbsup:” Ενοας ότι αν ξερουταρεις ? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
1η ερώτηση....Αν κάνουμε ρουτ την συσκευή είμαστε εκτός εγγύησης? 2η ερώτηση τι ποσοστό επιτυχίας έχει ο εν λόγω οδηγός? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iakoboss7: “η χρηση του καθενος διαφερει, τα bugs ειναι bugs ομως... επειδη εγω και εσυ μπορει να ειμαστε οκ με την devoloper δεν σημαινει οτι θελει να γινει και καποιος αλλος beta tester...” Αγαπητέ κάνω βαριά χρήση, ενα κάρο συγχρονισμούς και 180 apps μέσα... Δεν είναι δα και nightly.....Για πες κανένα σοβαρό bug που να επηρεάζει την συσκευή και να αποτρέπει την ρομ για καθημερινή χρήση? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iakoboss7: “εχει προβληματα με battery drain κλπ... για καποιους ειναι "οκ" για καποιους αλλους δεν ειναι! το σιγουρο ομως ειναι οτι μιλαμε για "beta" "developer" rom οπου εχει bugs, ειναι λιγα? ειναι πολλα? ειναι ασημαντα? ειναι σημαντικα? το θεμα ειναι ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ” Όντως έχει battery drain....731cc7e9c197a205ac8076a219261164.jpg634a311b3bede0f4ced5f61e07075672.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
Επειδή διαβάζω ασάφειες....η global dev μια χαρά είναι για every day use....Ούτε επανεκινησεις Ούτε κοληματα...και έχει και Ελληνικά.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “H dev που είχε εδω για το kate MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum είχε Ελληνικά και Ελλάδα, τώρα για καποιο λόγο δεν φορτώνει η σελίδα” Μου ανοίγει.... 89390dc9c808b6c9f133b172eb0f0cd3.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stelios85: “Παράθεση από iakoboss7: “δεν εχω ιδεα... απλα να ξερεις οτι δεν εχεις βαλει την global dev οποτε ισως να μην εχεις OTA updates η να εχει μεσα κανα ζιζανιο...το κανουμε με EDL, ολιγον τι επικίνδυνο αν δεν ξερεις τι κανεις.και μετα ” Μα και όταν το αγορασα ή rom που είχε, και που ήταν dev, δεν είχε κι αυτή την Ελλαδα (και με την οποία μου χε έρθει OTA). Επίσης και ο συνφορουμίτης έχει dev που δεν έχει την Ελλάδα. Πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό; Υπάρχουν δύο dev; Μήπως ή δική …
-
Λέει μέσα ότι για να φλασαριστει η ρομ με την μέθοδο του fastboot πρέπει να είναι ξεκλειδωτος ο bootloader Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
Καταρχήν λέει ότι απαρατήρητη προϋπόθεση είναι να ξεκλειδώσει o bootloader....στο kate πως γίνεται αυτό ? Μην πάθω αυτά που κοροϊδεύω... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από kostas_falcon: “Βλέπω έχεις αγγλική γλώσσα στα μενού....ακόμη και έτσι όμως δεν μου βγάζει region Greece... 614d204230052fd2b9150603083d3794.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ” βαλε την σωστη ρομ απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum "Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download"” Δεν γίνεται να φλασαρω χωρίς υπολογιστή? Εχω win10 32 bit (laptop) θα έχω κάποιο θέμα ? sent from my Redmi Note 3 …
-
Βλέπω έχεις αγγλική γλώσσα στα μενού....ακόμη και έτσι όμως δεν μου βγάζει region Greece... 614d204230052fd2b9150603083d3794.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
Η global dev ΔΕΝ έχει Ελλάδα σαν region.....ανέβασε σε παρακαλώ ενα screenshot να δω.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
Παράθεση από Skafetza: “Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να με συγχωρήσετε αν σας κουράζω αλλά έιμαι νέο μέλος και θα ήθελα να κάνω την μετάβαση από Apple σε xiaomi. Έιμαι κάτοχος του iPhone 5s και iPad Air jailbreaked both και αρχικά θα ήθελα δοκιμαστικά να πάρω το Redmi note 3 pro από Eu warehouse vickmall (κάπου δίαβασα ότι υπήρξε κλοπή από κινητό που πέρασε τελωνείο το κουτί ήταν άδειο). Αν μέινω ικανοποιημένος θα το δώσω στην γυνάικα μου (τώρα έχει Microsoft μπλιαχ) και θα επερνα κάτι καλύτερο όπως τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kallikratiss: “Την έχω περασει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άρα είσαι οκ... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kallikratiss: “Καλησπέρα παιδια!και εγώ redmi note 3 pro με την 800αρα banda πήρα!ακόμα από ότι διαβάζω δν μπορούμε εμείς να ξεκλειδώσουμε τον bootloader για να περάσουμε την ελληνική σωστά;;τι ακριβώς περιμένουμε να βγει για να γίνει αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν μπορείς να περάσεις την global dev ? Έχει Ελληνικά και δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
Η θήκη σιλικόνης των 6€ που πουλάει το youhou.gr κάνει για το kate....αυτήν φοράω sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Και εδώ το νήμα για το κινητό σου Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate)” Ευχαριστώ πολύ sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Christian27: “Είμαι στο όριο να το δώσω το τηλέφωνο πραγματικά.. Μου έπεσε πάλι σε boot loop στην προσπάθειά του να περάσει την τελευταία αναβάθμιση της dev. Είναι το πρώτο μου Xiaomi, κι ενώ η άποψη μου από όσα έβλεπα και διάβαζα γύρω μου ήταν εξαιρετική, με έχει ξενέρωσει απίστευτα. Για κάποιον φίλο που ρώτησε παραπάνω η συσκευή έχει ραδιόφωνο κανονικά.” Έχω πάει απο 6.8.18 σε 6.9.22 και 6.9.29 και δεν είχα κανένα θέμα....γκαντεμακος μήπως? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edi…