Με ποια developer rom είσαι ?Ο/H Christian27 έγραψε:
Είμαι στο όριο να το δώσω το τηλέφωνο πραγματικά.. Μου έπεσε πάλι σε boot loop στην προσπάθειά του να περάσει την τελευταία αναβάθμιση της dev. Είναι το πρώτο μου Xiaomi, κι ενώ η άποψη μου από όσα έβλεπα και διάβαζα γύρω μου ήταν εξαιρετική, με έχει ξενέρωσει απίστευτα.
Για κάποιον φίλο που ρώτησε παραπάνω η συσκευή έχει ραδιόφωνο κανονικά.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Γεια σας παιδια. Απο τα χθες το απογευμα μεχρι πριν λιγο το κινητο εχει κανει 2 φορες restart απο μονο του. Την πρωτη φορα ηταν οταν επαιζα ενα παιχνιδακι πολυ απλο και την 2η φορα εν ωρα κλησης. Μηπως ξερετε τι γινεται?
-
Καλημέρα,
μιας και τον τελευταίο καιρό ψωνίζουμε xiaomi, είπα να δω και xiaomi handfree, αλλά στο ebay γίνεται πανικός.
Ξέρει κανείς ποια είναι της προκοπής;
Κι επιπλέον, γιατί το ίδιο μοντέλο (π.χ. το mi piston III που φαίνεται τελευταία προσθήκη) κινείται από €1-2 ως και €20 ή και παραπάνω;
Στο skroutz έριξα μια ματιά και τα σχόλια είναι εκθειαστικά αλλά η τιμή τσιμπημένη ... οπότε αφού ακόμη τηλέφωνο δεν έχω παραλάβει, δεν τα βιάζομαι κιόλας, γι' αυτό κοιτάω έξω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. -
Ο/H Christian27 έγραψε:
Είμαι στο όριο να το δώσω το τηλέφωνο πραγματικά.. Μου έπεσε πάλι σε boot loop στην προσπάθειά του να περάσει την τελευταία αναβάθμιση της dev. Είναι το πρώτο μου Xiaomi, κι ενώ η άποψη μου από όσα έβλεπα και διάβαζα γύρω μου ήταν εξαιρετική, με έχει ξενέρωσει απίστευτα.
Για κάποιον φίλο που ρώτησε παραπάνω η συσκευή έχει ραδιόφωνο κανονικά.
Έχω πάει απο 6.8.18 σε 6.9.22 και 6.9.29 και δεν είχα κανένα θέμα....γκαντεμακος μήπως?
sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk -
Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 6.9.29. Christian27 αν ανοίξει το κινητό κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nial έγραψε:
Καλημέρα,
μιας και τον τελευταίο καιρό ψωνίζουμε xiaomi, είπα να δω και xiaomi handfree, αλλά στο ebay γίνεται πανικός.
Ξέρει κανείς ποια είναι της προκοπής;
Κι επιπλέον, γιατί το ίδιο μοντέλο (π.χ. το mi piston III που φαίνεται τελευταία προσθήκη) κινείται από €1-2 ως και €20 ή και παραπάνω;
Στο skroutz έριξα μια ματιά και τα σχόλια είναι εκθειαστικά αλλά η τιμή τσιμπημένη ... οπότε αφού ακόμη τηλέφωνο δεν έχω παραλάβει, δεν τα βιάζομαι κιόλας, γι' αυτό κοιτάω έξω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Για 5 ευρώ δεν είναι καθόλου μάπα, μια χαρά κάθονται στο αυτί και έχουν ικανοποιητικό ήχο και απόδοση.
Αρνητικό είναι ότι δεν έχουν κουμπιά για τον ήχο, μόνο κουμπί ON/OFF. -
δωσε κάτι παραπάνω και πάρε τα
Hybrid Dual Drivers και δεν θα το μετανιώσεις.
Σου μιλαω σαν μουσικός. -
Χμμμ, ναι, τα είδα, αλλά πάλι τα ίδια, τουλάχιστον στο eBay, από €3-4 ως καμιά 20αριά!
Πως ακριβώς διαλέγεις; Βουρ στα φτηνά ή ειναι μούφα; -
εγω τα πήρα απο γνωστό κινεζικό μαγαζί γύρω στα 17ευρω.
Τώρα ίσως να έχουν πέσει. -
Παιδιά το κιν δεν το έχω φτιάξει ακόμα. Δούλευα χθες και δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Τώρα ασχολούμαι.
@NasDiver είχα την τελευταία developer που είχε βγει σε Fastboot τύπο. Έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση, με 100% μπαταρία κατέβασα την αναβάθμιση και όταν έκανε το reboot για να την περάσει έπεσε σε bootloop και ζεσταινόταν. Δε μπορούσα να το κλείσω, οπότε το άφησα σε Fastboot για να μην καεί. Το πρωί το βρήκα κλειστό. Το έβαλα για φόρτιση και άνοιξε μόνο του και έμεινε στο Mi και άρχισε πάλι να καίγεται.
Edit: πέρασα τη Fastboot rom αλλά Δεν έκανε normal εκκίνηση λόγω χαμηλής μπαταρίας. Δε θα πω ψέματα πως δεν έχω άγχος αν θα κάνει κανονική εκκίνηση μόλις φορτίσει ή θα μπρικάρει πάλι.. Θα ενημερώσω. -
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Έχεις το Kate έτσι και όχι το Kenzo; Από που κατέβασες την fastboot rom και με ποιό οδηγό την πέρασες; Δώσε λινκ αν μπορείς. Όταν λες ότι έπεσε σε bootloop, έδειχνε το σήμα του Mi και από κάτω είχε την λέξη android και αναβόσβηναν οι τελίτσες ή μόνο το σηματάκι Mi;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα