Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 140.
-
Για να γλιτώσει royalties στην Qualcomm
-
Λογικά θα πάρει Νougat αλλά δεν περιμένω και πολλές αλλαγές. Εντυπωσιακό πάντως ότι βγήκε ήδη Oreo .
-
όχι ... Marshmallow ακόμα
-
Παράθεση από jefm: “Πες μας εντυπώσεις όταν την βάλεις, εγώ θα περιμένω την κανονική γιατί την πάτησα μια φορά με beta..... ” Δυστυχώς οι διαφορές είναι ποκύ μικρές. Αυτό που άλλαξε ήταν τα animations(άνοιγμα εφαρμογής κτλ.) , το μενού του security(scan virus,boost κτλ) και ότι στην αρχική οθόνη έχεις το widget του καιρού. Το καλό όμως ότι ενημερώθηκε το security patch...
-
Ξεκίνησα να κατεβάζω . Θετική εξέλιξη για το Kate. Περίμενα τέλη Σεπτεμβρίου MIUI 9
-
σχεδόν 7 μήνες μετά την αγορά του Kate έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τελευταία έχω αισθήτα μικρότερη διάρκεια μπαταρίας. έχω κάνει ένα factory reset, απεγκατέστησα το Facebook και πλέον φορτίζω πιο συχνά ( 35-85%).. το πρόβλημα παραμένει όμως...ελπίζω το MIUI 9 να βελτιώσει την κατάσταση
-
Παράθεση από Dimitriskots: “Γεια σας !Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το xiaomi note 3 Kate!Εσεις; ” Και εγώ ευχαριστημένος αν και το έχω γρατζουνίσει λίγο
-
δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο...να το αφήσω έτσι?
-
έχω το Kate στο οποίο πέρασα την official global dev μέσω fastboot..παλιά είχα την XTRV 7.3.23.. Ο bootloader όμως είναι ακόμα ξεκλείδωτος.. πως θα τον κλειδώσω? σήμερα που ήρθε OTA ενημέρωση την εγκατέστησα αλλά πάλι κλειδωμένος παρέμεινε
-
πως περνάω την global dev σε Kate που εχει την XTRV 7.2.23? αν υπάρχει κάποιος οδηγός ευπρόσδεκτος..
-
στο Kate όλα λειτουργούν άψογα
-
Περάστηκε σε Kate.. Διόρθωθηκαν τα πιο πολλά προβλήματα..
-
Παράθεση από Stergios Moneos: “Και στο Kate δεν μπορώ να μπω σε recovery από το power menu Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ούτε σε fastboot..μόλις δοκίμασα
-
Περάστηκε σε Kate..τα δεδομένα δεν λειτουργούσαν..διορθωσα το APN και ολα οκ αλλά το κινητό είναι αισθητά πιο αργό...
-
Beta2 πότε θα βγει? το Aroma Script προχωραει?
-
στο Kate στο aboout phone λεει XTRV Beta1... στην αρχικη σελιδα λεει XTRV Beta2 ... ποιο ειναι το σωστο;;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
Chaos - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Και από τα δύο γίνεται αλλά προτίμησε το Twrp. ” wipe cache + dalvik cache να κάνω?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
Chaos - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαέχω την XTRV Beta2 7.2.24 στο Kate..θέλω να βάλω την XTRV Beta2 7.3.2.. ερώτηση: να την φλασάρω μεσω TWRP ή γίνεται και από το Updater?