Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 85.
-
Παιδιά ένα tip όσο αφορά τις κλήσεις! Κατά την διάρκεια κλήσης, απαντώ σε δεύτερη εισερχόμενη και η πρώτη μπαίνει σε αναμονή! Αφού τερματισω την δεύτερη κλήση, χρειάζεται χειροκίνητα να αποεπιλεξω "παύση αναμονής" για να επιστρέψω στην πρώτη!ξέρετε αν ειναι κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παιδιά μην μπαίνεται στην διαδικασία να μπερδε'υει ο ένας τον αλλον. ποιος οδηγός unofficial to official.. Αυτόν τον χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ όταν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Εδώ έχουμε twrp και θα πάμε μέσω miflash; Προσοχή στην εγκατάσταση οφφισιαλ ρομ..” Είπε ότι θέλει το κινητό του όπως του ήρθε με την official από vickmall! Οπότε με Miflash μπορεί να αφαιρέσει unofficial rom, twarp και φυσικά lock bootloader (τον οποίο αφού έχει πάρει έγκριση τον ξεκλειδώνει ξανα εύ…
-
Βάζεις το zip εντός συσκευής, μπαινεις twarp, wipe cache, delvik και data μόνο και μετά install το zip της official! Αλλιώς πας μέσω Miflash για flash all > Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Παιδιά από που μπορώ να ενεργοποιήσω η να απενεργοποιησω κάτι ώστε να όταν το τηλ είναι κλειδωμένο και πατήσεις το κουμπί power να μην γίνεται να κατεβαίνει η μπάρα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άκυρο το βρήκα” Αν εννοείς την γραμμή κατάστασης πας ρυθμίσεις>γραμμή κατάστασης>ενεργοπ. Οθόνη κλειδώματος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Δεν μου ξαναέτυχε κάτι τέτοιο Σπύρο μου Δοκίμασες δηλαδή factory reset και πάλι κάνει τα ίδια?” Αφού πήρα ένα ένα πίσω τα tweaks που είχα κάνει βρήκα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται με την απενεργοποίηση της βελτιστοποίησης MIUI. Το ενεργοποίησα ξανά και όλα καλά! Ελπίζω να πετυχα το μέγεθος τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Δοκίμασε κανά wipe από recovery (cache και dalvik cache) να δούμε αν στρώσει Επίσης θα πρέπει να μας πει κανείς άλλος με την ίδια ρομ με εσένα και κινητό αν δουλεύουν μια χαρά” Το περίεργο είναι μόνο ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει εξ αρχής αλλά παρουσιάζεται μετά από χρήση. Έκανα κ επαναφορά προεπιλογων στις εφαρμογές χωρίς επιτυχία. Και σε stable και σε dev. Crasharei την στιγμή που πάει να εμφανιστεί το παραθύρο επιλογής browsing. Πάω κ με wipe να δουμε Στάλθηκε από το Re…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παιδιά λίγο τις φωτογραφίες Οι τελευταίες 2 ήταν σαν τις αφίσες που έβαζα στην πόρτα μου μικρός :lol:” Χαχαχα σορρυ τώρα το προσεξα. Με την ευκαιρία, προσπάθησα με το photo resizer να ανοιξω τις φωτό για edit και όταν παταω select photos, αντί να μου ανοίξει ή επιλογή για ποια συλλογή θέλω να επιλεξω (συλλογή, Google photos κτλ) κρασαρει. Το ίδιο γίνεται κ με το snapseed. Καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “Επειδή τελευταία ο μαμα internet explorer μου έχει κάνει κάτι νερά, με ποιον άλλο explorer είσαστε ευχαριστημένοι?” Chrome ftw!!! Αν κάνεις login και sync με Google account θα χρειαστεί το πιο πιθανό ένα ρεσετ στο Ads id για να σταματήσουν τα γνωστά redirect σε malware pages Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Χθές παρατήρησα ότι ξαφνικά και χωρίς λόγο σταμάτησε να λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή. Έκανα restart, δεν άλλαξε κάτι. Είναι bug, να το αναφέρω; Ρομ ελληνική, 7.3.2” Δοκίμασες ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όποιος πιάνει το RDN3 pro στα χέρια του για 5 λεπτά "ψαρώνει" αμέσως με την ταχύτητα! Πόσο μάλλον όταν μαθαίνει το κόστος αποκτησής του. Θα ήθελα να ρωτήσω, με ποιά ρομ έχετε χρησιμοποιήσει περισσότερο το κινητό σας, (official/hellas miui/eu) και αν έχετε παρατηρήσει καλύτερη αυτονομία μπαταρίας μεταξύ official και custom! Προσωπικά είμαι σε ελληνική stable στην μια συσκευή 1 μήνα περίπου, και η μπαταρία δεν με απασχολεί ποτέ κατα την διαρκεια της ημέρας. Στην δεύτερη κάνω πειράματα
-
Είτε με αυτόν τον οδηγό εδώ είτε με select update package απο τον updater παίρνω couldn't verify update package. Xiaomi, help us! Please add to your server info about ROM V7.1.7.0.LHOMICL - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Μόνο με Mi Flash έχω καταφέρει να περάσω official.
-
Δυστυχώς στο redmi note 3 pro παίρνω το couldn't verify update package και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την διαδικασία! Κάπου διάβασα στο ξένο ότι οι servers δεν είναι ενημερωμένοι για όλα τα build. Δεν ξέρω αν διορθώνεται με το mi suite China version
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Με αυτόν τον οδηγό είχα περάσει την global (fastboot) ενώ ήμουν σε China dev και με κλειδωμένο bootloader ==> [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum θα δοκιμάσω τον ίδιο για να ξανα περάσω την China και να μου φύγει η απορία και μετά ελληνική Edit: με τον οδηγό που έβαλα Link ο bootloader ξανακλειδωνει