Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 318.
-
Παράθεση από alkis_7: “Εδώ που τα λέμε σκέφτομαι κι εγώ πολύ σοβαρά να περάσω τη ROM του gkalen μήπως δω έστω και κάποια βελτίωση. Πλέον πάνω από 2:30 ώρες οθόνη βλέπω πάρα πολύ σπάνια. ” Σε rn2 με την 6.8.4 του gkalen έπιασα 5h19m sot.... με την 6.8.11 δεν πάει τόσο καλά.. αυτή την στιγμή έχω 3h30m με 30% υπόλοιπο...
-
Παιδια μιλάω ότι 5h19m εβγαλα με την 6.8.4 αυτή δεν πάει καλά.. αυτή την στιγμή έχω 3h με 41% υπόλοιπο tragic....
-
Καλημερα και χρόνια πολλά σε όλους! Θα ήθελα να μου πεί κάποιος με rn2 πως πηγαίνει ή μπαταρία του γιατί σε μένα είναι τραγική...με την 6.8.4 εβγαλα μέχρι 5+ ώρες sot
-
Γιωργο την έβαλα κι εγώ στο RN2..δεν ξέρω αν έχεις κάνει αλλαγές και άξιζε τον κόπο γιατί με την προηγούμενη πήγαινε καλά αλλά πιστεύω σύντομα θα δείξει... προσωπικά σε ευχαριστώ για την πολύτιμη δουλειά που κάνεις όπως επίσης και των διαχειριστών του forum!!! Μία πρώτη παρατήρηση είναι ο ήχος στο ξεκλειδωμα στην οθόνη κλειδώματος αλλά και ειδικά στο κλείσιμο του τηλεφώνου είναι πολύ δυνατός.. μήπως υπάρχει ρύθμιση γιαυτο?
-
Γιωργο μετά το clean install δεν υπάρχει πρόβλημα led, έτσι πληροφοριακά..
-
Γιωργο, εχθες έκανα καθαρή εγκατάσταση την ρομ σου 6.8.4 (την είχα βάλει με απλά wipes αλλά δεν δούλευαν τα led) πρώτη φόρτιση 24 ώρες sot 5+ ώρες στο 4%.... βέβαια παρήγγειλα και μία μπαταρία αλλά όχι την γνήσια(διάβασα σχόλια ότι είναι καλύτερη) να δω και πόσο έχει πέσει μετά από ένα χρόνο σχεδόν και με φορτίσεις ότι να 'ναι....θα ενυμερωσω.... Στο 3% έσβησε το τηλέφωνο... φυσιολογικό? Ένα screenshot για τα μάτια....
-
Τα led και σε μένα δουλεύουν μόνο στις κλήσεις σε Redmi note 2, αλλά ή μπαταρία παιδιά δεν διορθώνεται με τίποτα... μαύρα χάλια.. είναι μεγάλο μειονέκτημα της συσκευής....
-
dnomikos:. Εργαλεία > Λήψεις > δεξιά πάνω στις τρείς τελείες > Ρυθμίσεις >Όριο μεγέθους λήψης και βάζουμε πχ: Απεριόριστο Δεν παίζει αυτό που γράφεις εδώ και αρκετές ρομ.....
-
Κατέβηκε και φλασάρετε...Γιώργο θα σε ενημερώσω...
-
εχεις κάνει κάποια αλλαγή?
-
Γιωργο έχουμε καμιά βελτίωση στην μπαταρία?
-
Και ότι bugs μαζί....
-
Φιλε giannisagal από όπου και αν επαναφέρεις οτιδήποτε από οπουδήποτε μεταφέρεις και τα bugs... οπότε όπως καταλαβαίνεις καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο τηλεφώνου από την αρχή για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο....
-
Φιλε giannisagal μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να επαναφέρεις το backup και να επανέλθει το τηλέφωνο όπως ήταν εκείνη την στιγμή, αλλά πρόσεχε όμως αν είχες κάποιο bug θα στο μεταφέρει και αυτό....
-
Παράθεση από takis1976: “@LeonTsi εμένα ήταν χαμηλά η ένταση στην ομιλία, δεν άκουγα τον άλλο και η ενταση ήταν στο φουλ τεσπα γυρισα σε 6.7.21και εφτιαξε ” Δεν αντιμετωπισα τέτοιο πρόβλημα, τον συνομιλητή μου τον ακούω άψογα....
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από LeonTsi: “Εννοεις όταν χτυπάει ή όταν μιλάω? ” Οταν μιλάς ...Έτσι είχε αναφέρει κάποιο παιδί για την 6.7.28 και έβαλε την 6.7.21 και είπε ότι ήταν ΟΚ μετά .. ” Το πρωί που μίλησα ήταν ok, αλλά κατά σύμπτωση πρόσεξα πριν ότι ή ένταση ήταν τελείως χαμηλή και την ανέβασα, προφανώς ο φίλος έτσι την πάτησε.... Για την κατανάλωση μπαταρίας θα την δω και θα σου πω, έχω πάντως την αίσθηση ότι φεύγει γρήγορα, αλλά χωρίς battery drain....
-
Εννοεις όταν χτυπάει ή όταν μιλάω?