Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 208.
-
Παράθεση από vagelis33: “ειμαι με την καινουρια αρωμα του φορουμ. θελω να εγκαταστισω μια εφαρμογη αλλα δεν μ'αφηνει απο unknown sources. που μπορω να βρω την επιλογη για να επιτρεψω την εγκατασταση? ” Ρυθμίσεις - Κωδικοί και ασφάλεια - Απόρρητο - Ειδική πρόσβαση στην εφαρμογή - Εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών και αυτό για βοήθεια youtube.com/watch?v=qEtOVvcQi7A
-
Παράθεση από Lunatico: “Παράθεση από Lunatico: “Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν τραβάω φωτογραφία δεν μου την βγάζει κάτω αριστερά όπως έκανε σε άλλα κινητά xiaomi που είχα και όταν πάω να την δω στη συλλογή γράφει "γίνεται επεξεργασία φωτογραφίας"? ” Κάνεις ρε παιδιά;Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά στο pyxis ή είναι μόνο το δικό μου. ” Κάτι παρόμοιο έκανε και σε μένα κάποια στιγμή. Πήγαινε από τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή ''Κάμερα'' και κάνε ''εκκαθάριση όλων των δεδομένων''. Θα χάσεις…
-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΛΥΣΗ
Μήνυμαvagelis33 όλα OK. Παρατήρησα όμως ότι όταν δουλεύει το led στην οθόνη σταματά το πίσω. Και ανάποδα. Δηλαδή δουλεύει ένα από τα δύο. Συμβαίνει και σε σένα;; Μήπως υπάρχει λύση να δουλεύουν και τα δύο;;
-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΛΥΣΗ
ΜήνυμαΕυχαριστώ vagelis33. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΛΥΣΗ
ΜήνυμαΠαράθεση από vagos kid: “Παιδια εγώ έβαλα το NotifyBuddy και δουλεύει μια χαρά. notifybuddy - Αναζήτηση Go ” Καλησπέρα. Κλήσεις - Gmail και Μηνύματα ΟΚ . Δεν λειτουργούν Messeger - Viber. Ρυθμίζω τις 2 αυτές εφαρμογές κατά τον ίδιο τρόπο αλλά τίποτε. Κάποια ιδέα;;;;;
-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΛΥΣΗ
ΜήνυμαΕυχαριστώ vagelis33 . Το ''ειδοποίηση για αναπάντητες κλήσεις'' ήθελε. Την ''call log backup/restore'' δεν την χρησιμοποίησα και δουλεύει.
-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΛΥΣΗ
ΜήνυμαΠαράθεση από vagos kid: “Παιδια εγώ έβαλα το NotifyBuddy και δουλεύει μια χαρά. notifybuddy - Αναζήτηση Google ” Καλημέρα. Ποια εφαρμογή ενεργοποίησες για τις κλήσεις;
-
Παράθεση από ktzir: “Καλησπέρα κι από μένα και χρόνια πολλά. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το face unlock? Έχω αλλάξει region σε Σιγκαπούρη, σε Ινδία και κανά δυό άλλα, αλλά συνεχίζει να μη λειτουργεί. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ. ” Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Μετά την ρύθμιση του face unlock πήγαινε στην καρτέλα ''always-on display και οθόνη κλειδώματος'' και ενεργοποίησε το ''Ανασηκώστε για ενεργοποίηση''
-
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΜήνυμαΠαράθεση από ioannis rhgas: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος ενός xiaomi mi 9 lite. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις όταν είμαι κατειλημμένος. Σε παλαιότερες συσκευές όταν ήμουν κατειλημμένος και ερχόταν κάποια ειδοποίηση λάμβανα ένα ηχητικό σήμα (ο οποίος ήταν ο αντίστοιχος της εφαρμογής viber, messenger, sms κλπ). Είναι θέμα ρυθμίσεων ή δεν το υποστηρίζει η συσκευή; Καλή χρονιά σε όλους. ” Και μένα μετά από δοκιμή που έκανα (συνομιλία και…
-
Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από kwstpap: “δοκιμασε το.αν εχει θεμα ξερεις την διαδικασια χαχαχα και σ 19,4 ν μεινεις παλι δεν εχει θεμα ” Καλημέρα.... Βαριέμαι χθες από τις 7 μέχρι τις 2 το βράδυ δοκίμασα ότι gcam υπάρχει Χαχαχα κάηκα τελείως έβλεπα λαγκαρισματα στον ύπνο μου ” Βάλε HyperCam_R6_P με οδηγίες του φίλου kwstpap. Θα την βρεις στη πρώτη σελίδα του post. Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Για φωτογραφίες με καλό φωτισμό ή την ημέρα προτίμησε την Stock Camera. Εγώ είμαι ευχαριστ…
-
Παράθεση από geotzia: “@Panagiotakis Κατέβασε το magisk uninstall και δοκιμασε να κανεις unistall με το zip του magisk ,reboot και περασμα ξανα απο την αρχη. Εμένα έτσι το πήρε!!! thanks to @geoanto555 ” Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι. Μέσω twrp; Δηλαδή θα βάλω το zip του ''magisk uninstall'' στο κινητό και install αυτό από twrp - μετά reboot και πέρασμα ξανά από την αρχή;
-
Παράθεση από ktzir: “Για σας κι από μένα. Έχω ένα θέμα με τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας. Ενώ υπάρχει ελεύθερος χώρος στο cloud, πατάω νά δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας, ξεκινάει, καί μετά από λίγη ώρα βγάζει μύνημα, "ήταν αδύνατη η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας". Το προσπάθησα 3 φορές καί έβγαλε το ίδιο πράγμα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ. ” Νομίζω ότι είναι θέμα χώρου. Εμένα ένα αρχικό full backup είχε μέγεθος 12γιγα
-
Παράθεση από kwstpap: “Έχεις πάει σε πάρα πολύ παλιό για αυτό.δοκιμασε μια το 19.4(κάτι τέτοιο τεσπά την έκδοση πριν την 20) και πες μου.κανε unistall reboot σε system reboot twrp και φλασαρετο...σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί το εικονίδιο του magisk manager κατέβασε το apk από το xda thread του magisk και κάντο install.και άνοιξε την εφαρμογή.τοτε δοκίμασε να ανοίξει μια εφαρμογή που ζητάει root να δεις αν σ πετάξει το αντίστοιχο pop up μηνυμα Sent from my MI CC 9 using Tapatal ” Έκανα format …
-
Καλησπέρα και πάλι. Τελικά πήρα την απόφαση να πάω από xtrv Dev σε stable και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στο root με magisk. Ενώ γίνεται εγκατάσταση το τεστάρω αν είναι με το root checker και δεν είναι. Επίσης μου βγάζει ότι ''Απορρίφθηκαν τα δικαιώματα υπερχρήστη root checker'' στην οθόνη. Έκανα απεγκατάσταση το Magisk και πήγα να βάλω ένα παλιότερο. Μου βγάζει το παρακάτω. Καμιά βοήθεια;; Ευχαριστώ IMG-20191217-011925.jpg
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχεις βάλει xtrv developer, η άλλη είναι xtrv stable. Δεν πας έτσι από τη μια στην άλλη. Έχουν και διαφορετικές εκδόσεις Android. Θέλει διαδικασία, μη το δοκιμάσεις έτσι απλα. ” Ευχαριστώ πολύ. Θα μείνω εδώ δεν έχω όρεξη για περιπέτειες. Το μόνο που πρόσεξα (μάλλον bug) είναι το εξής: Με απενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα της οθόνης με δακτυλικό αποτύπωμα η οθόνη σβήνει και κλειδώνει φυσιολογικά (είτε αν περάσει ο χρόνος , είτε με δυο χτυπήματα, είτε με το κουμπί on-off). Α…