Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 739.

• Μην τα παρατάς έχω και τα patches του UserXP (δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο). Επίσης έχω το fox recovery OrangeFox-R10.0_1-Stable-whyred. Η διαδικασία που κάνω είναι: καθαρισμό dalvik-cache & cache, επανεκκίνηση σε recovery ξανά καθαρισμό, επαναφορά από backup του stock boot kernel (αν είμαι με άλλον custom kernel) και καθαρισμό πριν και μετά των άλλων βημάτων που ανέφερα στο προηγούμενο post. Επίσης να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ άλλο magisk module για την κάμερα. Και σε μένα είχε γαιδουρέψει και κρ…

• Magisk 19.4 και είμαι με την xtrv 9.9.26 miui.gr με miu 11 με το modem από την 9.9.3 Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• Πέρασα και custom kernel χωρίς να κρασάρουν οι κάμερες. Πρώτα πέρασα και δοκίμασα τον AGNi_MiUi_Pie_whyred_v6.3 μετά πέρασα και δοκιμάσαμε τον IceColdR6PreRelease2. Και τώρα τον KangarooX-whyred-r5.3-nonOC Η διαδικασία που κάνω είναι η εξής: 1.από twrp κρατήστε ένα αντίγραφο του stock kernel. (Το οποίο θα περνάτε πριν το πέρασμα άλου custom kernel) 2. Μετά περάστε το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip που έδωσε ο Kostas_kanal. Κατεβάσετε από εδώ: StackPath 3.Μετά φλασάρετε magisk 4.Και μετά τον …

• Επιτέλους πέρασα custom kernel χωρίς να κρασάρουν οι κάμερες. Πέρασα τον AGNi_MiUi_Pie_whyred_v6.3 Πρώτα όμως περάστε το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip που έδωσε ο Kostas_kanal. Κατεβάσετε από εδώ: StackPath Και μετά φλασάρετε magisk Και μετά τον custom kernel d8e4546fcd72eef8939d37ac047899e6.jpg Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• Που θα πάει θα το φτιάξουμε κι αυτό!!! Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• RE:

maikmaik - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Δεν είναι ίδια με τα δικά σου γιατί όπως είπα πιο πάνω και με cosmote και με Vodafone δεν λειτουργούσε ενώ τώρα με cosmote λειτουργεί. Σήμερα η Vodafone προχώρησε σε λειτουργία του VoLTE το οποίο εμφανίστηκε και λειτουργεί τέλεια οπότε υπέθεσα ότι θα λειτουργεί και το VoWiFi . Σε iphone λοιπόν που το δοκίμασα πριν από λίγο όντως λειτουργεί μια χαρά άρα από την πλευρά της λειτουργεί το θέμα είναι ότι στην συσκευή μας παίζουν τα εξής : Cosmote: και VoLTE και VoWiFi με το κόλπο…

• To σηματάκι του Vodafone volte βγαίνει και με κλειστά τα δεδομένα 06ad60aba37cd558ecf18e5eef46c995.jpg27dc73762b7e829be4406e38ab5a9c31.jpg Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• @thanfun δώσε μας την διαδικασία πως το άλλαξες; Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• Όταν πληκτρολογώ *#*#4636#*#* μπαίνω ΔΟΚΙΜΉ πληροφορίες τηλέφωνου 1 και μου βγάζει αυτό:ba5816a0a183acac3d2d4ad2470eeabd.jpg Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• Μπορείς ακόμα με ένα πρόγραμμα όπως πχ. wifi password show να εξαγάγεις τα ονόματα των wifi με τους αντίστοιχους κωδικούς τους σε txt και μετά να τα περνάς στην νέα συσκευή σου κάθε φορά που τα συναντάς. Επίσης κάπου είδα ότι σε κάποιο αρχείο αποθηκεύονται και μέσω root το περνάς σε νέα συσκευή. Θα ψάξω μήπως βρώ την διαδρομή να σου την πώ. [Quick Tip]: Πώς θα δω τους κωδικούς όλων των WiFi δικτύων που είναι αποθηκευμένοι στη συσκευή μου; Η Google γνωρίζει όλα τα passwords από Wi-Fi δίκτυα από ό…

• Εγώ κάνω κλήσεις από το πρωί μέσω της εφαρμογής vodafone wifi calling. Είχα ενεργοποιήση την υπηρεσία πριν τηλεφωνικά από την Vodafone. κατά πόσο δουλεύει δεν ξέρω. Το volte σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμο και αυτό ( μου είπαν). Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• Έχεις κάποιο camera patch; magisk; κτλ Έτσι τοv περνάω και εγώ αλλά πάντα μου κρασάρουν οι κάμερες. Με τοv stock kernel δουλεύουν κανονικά. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• Ο stock kernel και οι κάμερες μια χαρά δουλεύουν. Όταν περνάμε άλλο kernel τότε δεν δουλεύουν. @ipankas πως το πέρασες και σου δουλεύουν οι κάμερες; Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• Την πέρασα και εγώ (.IceColdR6PreRelease2) αλλά πάλι δεν λειτουργούν οι κάμερες. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• @CodeFox αν θες δοκίμασε μέσα από το magisk αυτό που έφτιαξα. αλλάζει το Bootanimation κάνει τρισδιάστατα τα εικονίδια στο power menu και δίνει άλλες δύο δυνατότητες στο fingeprint (κλείδωμα οθόνης με μόνο κλικ και εμφάνιση του power menu με παρατεταμένο άγγιγμα) Powermenu_Fingeprint_Bootanimation_magisk.zip - Google Drive Εδώ σκέτο το Bootanimation του UserXP μέσω magisk Bootanimation_magisk.zip - Google Drive Και εδώ όσοι θέλουν να το φλασάρουν το πρώτο μέσω twrp Powermenu-Fingeprint-Bootanima…

• RE:

maikmaik - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από glykeria_kk: “Παράθεση από angarato_surion: “Από twrp. Αυτόν έχω showthread.php?t=3883127&share_tid=3883127&share_fid=3793&share_type=t&link_source=app Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απλά το κάνεις flash; Κι εγώ αυτόν θέλω να εγκαταστήσω. Το έχω δοκιμάσει και κάθε φορά μετά δεν λειτουργεί η καμερα για κάποιο λόγο” Και εγώ στις τελευταίες rom όποιον kernel και να φλασάρω μέσω twrp μου κρασάρουν οι κάμερες και η miui και η gcam. Από το Redmi Note 5 με Tapa…

• RE:

maikmaik - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από paulk: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vanni: “@MIUI_ART αυτό είναι το μύνημα που βγάζει συνήθως μετά από reboot ή restart της συσκευής, να πω όμως ότι δεν ξεκίνησε τώρα δηλαδή δεν έχει σχέση με το Mui 11 το έκανε και παλιότερα σίγουρα το τελευταίο δίμηνο. ” Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις - Ειδοποιήσεις οθόνης και αναδυόμενες ειδοποιήσεις και να κλείσεις τους διακόπτες για την εφαρμογή ραδιοφώνου FM. Δεν ξέρω γιατί στο κάνει, αλλά τουλάχιστον μπορείς να τις στα…

• Κατεβάζουμε από τον ίδιο σύνδεσμο η περιμένουμε την επόμενη rom; Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• Μια καλή θήκη Ringke Fusion X Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

• @MIUI_ART Στο build.prop του patches-fix.zip έχει τα persist.vendor.camera.stats.test=5 persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 Δύο φορές και με 0 και με 1 ή 5 Το διόρθωσα και ανεβάζω το διορθωμένο για την V2 9.9.26 rom. Μετά το πέρασμα των patch του UserXP αλλάξτε απλά το build.prop με το διορθωμένο. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk