Υπαρχει διακοπτης smart plug που δε θελει gateway. Ο προγραμματισμος χρονου με μια ωρα διαφορά μεχρι να μπει χειμερινη. Οι συσκευες σαν hardware ειναι αψογες, η συνδεσιμοτητα στο δικτυο πασχει. Οτι θελετε για συσκευες ρωτηστε, το εχω λιωσει το θεμα.
Και το περιεργο ειναι πως αμα κανω hotspot το αλλο μου τηλέφωνο, λειτουργει τελεια. Αρα υπαρχει προβλημα ταχυτητας με τον παροχο του σταθερου (forthnet).
Παρέλαβα πριν από ένα μήνα το θερμόμετρο της aqara που μετράει και βαρομετρικό. με το που το έβγαλα από το κουτί ακολούθησα τη Στάνταρ διαδικασία όπως και με τους προηγούμενους 30 περίπου αισθητήρες που έχω προσθέσει στο σύστημα δηλαδή κράτησα πατημένο το πλήκτρο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει τρεις φορές το μπλε λαμπάκι. παραδόξως το λαμπάκι άναψε απευθείας μόλις πάτησα και ο αισθητήρας δεν μπορούσε με τίποτα να συνδεθεί στο gateway. μετά από περίπου 10 προσπάθειες εν τέλει συνδέθηκε όμως μ…
Κατι παιζει με τις εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας. Στο σπιτι με nova εχω προβλημα στο mihome με wifi. Στη δουλεια με οτε ειμαι κομπλε. Επισης απο hotspot κινητης επισης κομπλε. Μπορω να κανω τιποτα στο μοντεμ μηπως και στρωσει και στη nova?
Οι λαμπες λειτουργουν αψογα παντα. Ποιος αυτοματισμος με τη δυση του ήλιου; υπαρχει το in dark. το θερμομετρο με την οθονη δεν υπαρχει λογος να το συνδεσεις με BT αν εχεις το απλο με zigbee.