Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 46.
-
Ειδοποιήσεις στο mi8 [SOLVED]
chris_g - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από nitrox: “Για να μην ανοίγω νέο θέμα το γράφω εδώ.. τράβηξα ένα βίντεο σε αργή κίνηση στα 120f και δεν μπορώ να το κάνω save κάθε φορά μου λέει ότι η εφαρμογή mi video σταμάτησε. Στην συλλογή όταν το βάζω να παίξει παίζει σε αργή κίνηση , σε όποιο media πάω να το ανεβάσω παίζει στην κανονική κίνηση. Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υπάρχει θέμα γενική συζήτηση. Εκεί θα σου δώσουν καλύτερες απαντήσεις.
-
Παράθεση από alvin1983: “εγώ θα σου πω προχώρα και πέρνα τη από πάνω. Να έχεις και λίγο σασπένς βρε αδερφέ, θα περάσει δε θα περάσει, θα κολλήσει και οκ ο Κοτσώβολος θα το φτιάξει σε εναν μήνα, θα ξεφύγει από το ARB ή θα το τσακώσει? Να έχεις λίγο άγχος, να ανέβει η αδρεναλίνη βρε παιδί μου, να σε πιάσει κρύος ιδρώτας και να μην έχεις συσκευή για κάνα μήνα. Οχι εκ του ασφαλούς όπως κάνουν όλοι για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. ” Λιγο ειρωνικός αλλά δεν έχεις άδικο οκ
-
Παράθεση από makis1024: “Παλαιότερα ναι , τώρα εγώ χωρίς νόμιμο ξεκλείδωμα από εμένα και την απλή αναβάθμιση θα την σκεφτόμουν (που λέει ο λόγος) . Επιπροσθέτως , Arb level προσέχεις να μην γίνει καμία στραβή... ” Μα κλειδωμένο το πήρα με global stable. Θέλω να πάω σε Dev και ήθελα να μάθω αν μέσω updater θα με αφήσει να γυρίσω σε stable.
-
Επιστροφή σε xiaomi μετά από ένα τίμιο rn3pro που είχα παλιά. Πήρα χθες το mi8 από Κωτσόβολο. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι δοκίμασα τον οδηγό για volte σε stable 10.1.10 αλλά δεν λειτουργεί. Να κάνω εγώ κάπου λάθος ? Επίσης δεν είδα σήμα 4g+ ενώ το lg G6 που είχα πιο πριν είχε κανονικά στην περιοχή μου. Τι στο καλό δεν πιάνει 4g + (COSMOTE)
-
Kalamata chip που σε στέλνει...
-
Θεμα με wifi
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Με ποιο πας? MiFlash? ή κανένα άλλο? Ακολούθησες οδηγό από εδώ μέσα? ” ενταξει το βρηκα, εφταιγε οτι επειδη εχω κλειδωμενο bootloader ηθελε με edl και οχι flashtool. Βεβαια παρολο την διαδικασια δεν εστρωσε το προβλημα συνεχιζω να εχω χαμηλο wi-fi παιζει να ειναι και θεμα hardware
-
Θεμα με wifi
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Όλες οι official rom μπορούν να μπουν με κλειδωμένο bootloader ” μου βγαζει στο flashtool <<flash tz error>> ξερουμε γιατι?
-
Θεμα με wifi
Μήνυμαα γινεται κανονικα να βαλεις fastboot ας ειναι και κλειδωμενο ε? Αν και φοβαμαι τελικα μην ειναι θεμα hardware αλλα θα δειξει. Ευχαριστω παρα πολυ.
-
Θεμα με wifi
ΜήνυμαΓεια σας παιδια εχω το kenzo με 8.1.6.0 official, εχω παρατηρησει εδω και καποιες μερες οτι δεν εχω καλη εμβελεια με το wifi, πχ για να πιανει φουλ σημα πρεπει να ειμαι σχεδον διπλα στο router. To εχω δοκιμασει σε διαφορα ρουτερ και τα ιδια κανει παντου. Πως μπορω να κανω repear(καθαρη εγκατασταση) γιατι κατι μου λεει οτι ενα απλο factory reset δεν θα βοηθησει. Εχω κλειδωμενο bootloader.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
chris_g - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαok thanks θα κάνει wipe?