Παιδιά στην τελευταία 7.7.13 σας ανάβουν τα πλήκτρα πλοήγησης ; Εμένα δεν ανάβουν αλλά ούτε υπάρχει μενού επιλογών για το φωτισμό των πλήκτρων.Στο τέστ μενού λειτουργούν κανονικά. Τελικά πέρασα την 7.7.6 και ανάβουν κανονικά .
Παράθεση από derveni: “Πρόσεχε θα την κάψεις την συσκευή σου όχι ταχυφόρτιση. ” Δεν καίγεται η συσκευή αν δεν το υποστηρίζει θα φορτίσει κανονικά όπως και με τον μαμά φορτιστή.
Παιδιά εμένα ανάλογα την έκδοση του mi unlock μου βγάζει και διαφορετικό μήνυμα. Μια να περιμένω 72ωρες αν κατάλαβα καλά η αλλά couldn't verify device και άλλο ένα ακόμα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα επιβεβαίωση ( δοκίμασα εγώ γιατί διάβασα σε κάποιους δεν πήγε μήνυμα και αν δεν έχει εγκριθεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι με το mi unlock εμένα να εχθές δεν έμπαινε πριν κάνω αίτηση) η πρέπει να βάλω dev που όπως ανέφερα πιο πριν ν δεν με αφήνει;
Παράθεση από nasosto: “Παράθεση από msdx: “Παράθεση από nasosto: “Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Ο ήχος του ακουστικού φαίνεται αδύναμος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί. Ευχαριστώ. ” Αν έχεις ακούσει μόνο ράδιο δοκίμασε και mp3,video στο YouTube να δεις πως είναι. Το λέω αυτό γιατί εγώ στην αρχή το δούλευα ράδιο μόνο και ο ήχος του δεν μου άρεσε πολύ ψιλό είχα απογοητευτεί. Χθες που πέρασα τραγούδια και το δοκίμασα ο ήχος του ήταν ν καλός για τα δικά μου αυτιά. ” Συγνώμη ήμουν ασαφής. Ο ήχος του…
Παράθεση από nasosto: “Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Ο ήχος του ακουστικού φαίνεται αδύναμος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί. Ευχαριστώ. ” Αν έχεις ακούσει μόνο ράδιο δοκίμασε και mp3,video στο YouTube να δεις πως είναι. Το λέω αυτό γιατί εγώ στην αρχή το δούλευα ράδιο μόνο και ο ήχος του δεν μου άρεσε πολύ ψιλό είχα απογοητευτεί. Χθες που πέρασα τραγούδια και το δοκίμασα ο ήχος του ήταν ν καλός για τα δικά μου αυτιά.
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι αλλά γιατί; ” Σε άλλες συσκευές το κλήδονες αν είχες πρόβλημα και το πήγαινες στο σερβις .Εδώ κάνεις αίτηση στην xiaomi άλλα λογικά αν θα κοιτάξουν να δουν αν το έχεις πειράξει θα το κάνουν με fastboot τρόπο .
Αυτό θα κάνω μου φαίνεται. =============== Ιουν 25th 2017, 2:03pm =============== Έκανα αίτηση ελπίζω να μην αργήσει να γίνει έγκριση. Μια πολύ σημαντική ερώτηση μετά κλειδώνει ο bootloader οπότε θελήσω;
Παράθεση από geoanto555: “Ποιο μηνυμα? Ότι δεν μπορεί να πάει σε dev μέσω updater? ” Μου βγάζει imgur.com/gallery/qQA5T =============== Ιουν 25th 2017, 1:08pm =============== Δεν βρίσκω κάτι απο το πρωί ψάχνω μόνο με fastboot βλέπω να γίνετε. Δεν το έχουν και πολύ το πρόβλημα.
Η dev στην ουσία beta δεν είναι και παίρνε ενημέρωση κάθε εβδομάδα; Και επίσης έλεγα μπας και το ξεκολλήσω οπότε να βάλω την dev να είναι έτοιμο. (απο οτι κατάλαβα είναι απαραίτητο για την διαδικασία ξεκλειδωματος)