Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-197 από 197.
-
Καλησπέρα, παιδιά. Χριστός Ανέστη. Έχω στο 4Χ τη SIM της Vodafone. Δεύτερη κάρτα έχω μία micro SD με μουσική. Μπορώ να βάλω στη θέση της δεύτερης, μία της Wind που έχω με 1 GB δωρεάν (μόνο internet, όχι ομιλία) και να παίζει ταυτόχρονα με την άλλη της Vodafone ή δεν παίζει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
+3 κι από μένα. Πραγματικά, αυτή η κοινότητα αξίζει την πρώτη θέση.
-
Παράθεση από geotzia: “Πρώτα-πρώτα με το που συνδέεις το φλασσάκι σου βγαζει μνμ στις ειδοποιήσεις,αν κατεβάσεις την κουρτίνα και πατήσεις το μνμ σου ανοίγει τα αρχεία που είναι στο φλασσάκι και πατώντας το βίντεο παίζει με το video player της μαμάς του ” Καταρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση. Όλα όσα είπες, φίλε μου, γίνονται ακριβώς έτσι μέχρι που ανοίγουν στον file explorer (της μαμάς του). Από εκεί και πέρα, αρνείται να παίξει τα videos. Λέει "unknown error occurred". Αυτό συμβαίνει με ταινίε…
-
Καλημέρα σε όλους. Αν και έριξα μια ματιά σε απαντήσεις ανά το Google, δεν μπορώ να πω ότι διαφωτίστηκα ιδιαιτέρως. Γίνεται αναπαραγωγή ταινιών κλπ. από προσασρτημένο USB flash drive χωρίς να αντιγράψω το αρχείο στο κινητό; Κάποιοι λένε ναι, κάποιοι πως πρέπει να εγκατασταθεί μια εφαρμογή σχετική με αυτό. Κι επί τη ευκαιρία, κανένας player που να περιλαμβάνει αναπαραγωγή υποτίτλων; Ποιον προτείνετε εσείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Miui9
ΜήνυμαΚαλησπέρα, φίλε μου. Προχθές ήρθε στο Redmi 4X. Θεωρητικά, όπου να 'ναι σου 'ρχεται κι εσένα.
-
Καλημέρα σε όλους. Συγγνώμη εκ των προτέρων αν το ερώτημά μου εδώ είναι άκυρο, αλλά για Redmi 4X με MIUI 8.5.4.0 Stable (Global ROM) πότε επίκειται το OTA update;
-
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ζητώ συγγνώμη εξαρχής αλλά είμαι νέοπας στο άθλημα (και γέροντας στην ηλικία) οπότε θέλω τα φώτα σας. Έχω το Redmi 4X κι είμαι σε MIUI Global stable (8.5.4.0). Διάβασα στην εφαρμογή του global φόρουμ στο κινητό πως βγήκε (βγαίνει; ) το MIUI 9. Θα γίνει μέσω updater στο κινητό χωρίς να μπω στον κόπο να κάνω ό,τι διάβασα εδώ με Flash και κάποια άλλα πράγματα; Επειδή έχω ασχοληθεί με το Linux μια δεκαετία τώρα μπορεί να μη μου φαίνονται τρελά, αλλά όσο να 'ναι δεν το τολ…
-
Ευχαριστώ, παιδιά. Θα το κάνω και θα επανέλθω. =============== Οκτ 10th 2017, 12:35am =============== Το εγκατέστησα. Μετά από πείραμα που έκανα με φιλικό κινητό, φαίνεται να δούλεψε. Να υποθέσω πως δεν πρέπει να απεγκατασταθεί το Number Fixer, σωστά; Οι τροποποιηθέντες αριθμοί πέρασαν και στο GMail; Ευχαριστώ πολύ, παιδιά.
-
Καλησπέρα, παιδιά, και πολλά μπράβο για την καταπληκτική κοινότητα που έχετε στήσει εδώ. Πραγματικά αποτελεί λόγο για να αγοράσει κάποιος κινητό Xiaomi. Στο προκείμενο, όμως. Ξέρω πως έχει αναφερθεί στο παρελθόν (και όντως έψαξα νήματα και είδα απαντήσεις που ήταν κάποιον καιρό πριν) αλλά όταν στέλνω SMS, όλα καλά και φυσιολογικά, δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, όταν λαμβάνω. Συγκεκριμένα, να πω εξαρχής πως έχω επαφές αποθηκευμένες στο GMail και όλες έχουν μπροστά από τον αριθμό του κινητού την ελλ…
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ενεργοποιώντας το USB Debugging και η κάρτα SD και οι υπόλοιποι φάκελοι φαίνονται κανονικά στον File Explorer του PC. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να επέλεξα και κάτι του στυλ "όταν συνδέεται το κινητό να ανοίγει σε mode file transfer", το οποίο δεν θυμάμαι πού ήταν.
-
Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ σε ένα RedMi 4A να μετακινήσω κάποια αρχεία μουσικής (.mp3) από το PC στον φάκελο Music, είτε στον εξωτερικό (κάρτα SD) είτε στον εσωτερικό χώρο. Ενώ το συνδέω με το καλώδιο στο PC και επιλέγω MTP Transfer (ή κάτι τέτοιο) δεν εμφανίζονται τα περιεχόμενα του κινητού στον υπολογιστή όπως όταν επιλέγω την αντιγραφή ή μετακίνηση φωτογραφιών (εκεί ανοίγει κανονικά ο File Explorer του κινητού). Το έκανα και με άλλο καλώδιο, αλλά τίποτα. Τι δεν κάνω καλά, ρε παιδιά; Ευχαρισ…