Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
ερωτηση σχετικά με το smart lock.. Μονο με miui rom δουλευει το proximity unlock; Εξηγώ: σε miui rom εχει μια διαδικασια που ενεργοποιεις το ξεκλειδωμα όταν κρατάς το κινητό στο χερι σου. σε μεγαλυτερη αποσταση από 1 μέτρο, δεν πιανει το ξεκλείδωμα. Σε οποιαδηποτε άλλη συσκευή που δεν έχει miui rom, το smart lock δεν ειναι secured και έτσι δεν λειτουργει όπως στις miui rom. Όταν ειναι εντός εμβέλειας και εχεις ξεκλειδώσει την συσκευή απο το pattern lock, η συσκευή μένει ξεκλείδωτη και ας εισαι 3…
-
Παράθεση από johnjor: “ Παράθεση από kallair: “Παιδιά να σας ρωτήσω.. Ποια είναι η πιο πρόσφατη αγγλική mi fit έκδοση (οχι του playstore) που να σας δουλεύει σωστά; όσες και να δοκιμασα, μου έβγαζε ότι υπάρχουν πολλές συσκευες mi band κοντά μου και ετσι δεν μπορουσαν να το συγχρονισουν. ενώ δεν υπήρχε ουτε μια άλλη bluetooth συσκευή.. Απ ότι διάβασα στο αγγλικο site, εχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με μενα. ” Εγω ειμαι με την τελευταια stable 7.1 και το εχω συνδεσει κανονικα ” Ποια έκδοση του m…
-
Παιδιά να σας ρωτήσω.. Ποια είναι η πιο πρόσφατη αγγλική mi fit έκδοση (οχι του playstore) που να σας δουλεύει σωστά; όσες και να δοκιμασα, μου έβγαζε ότι υπάρχουν πολλές συσκευες mi band κοντά μου και ετσι δεν μπορουσαν να το συγχρονισουν. ενώ δεν υπήρχε ουτε μια άλλη bluetooth συσκευή.. Απ ότι διάβασα στο αγγλικο site, εχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με μενα.
-
Ρε παιδια τι λετε μερικοι; συνετιστειτε λιγο! Εξ αρχής ΟΛΟΙ ξέρατε ότι η ψηφος μας πιανει ΜΟΝΟ το 30% της τελικης βαθμολογιας, ΣΩΣΤΑ; Το υπολοιπο 70% εχει να κανει με την συμμετοχή στο φορουμ. Πειτε μας τωρα ότι είχαμε και συμμετοχή στο φορουμ πέρα τα όποια ποσταρισματα για να φτασουμε το επιθυμητό όριο για να μπορουμε να ψηφισουμε την κοινοτητα μας.. Σημασία έχει ο ντόρος που κάναμε γύρω από την κοινοτητα μας και ΟΧΙ το αν βγηκαμε πρώτοι ή όχι. Σταματήστε να έχετε την νοοτροπια του "αδικημένου"…
-
Παράθεση από maddoctor: “Η μόνη εφαρμογή που υποστηρίζει πλήρως το 1s είναι οι τελευταίες 2 εκδόσεις του mi fit που εχω μεταφρασει. Όλες οι άλλες αγνοούν την ύπαρξη του 1s, οπότε σίγουρα δεν υποστηρίζουν την μέτρηση παλμών. Δοκίμασε την έκδοση του playstore μήπως έχει google map. Η έκδοση που σας δίνω είναι άλλη, του Xiaomi store που είναι πιο ενημερωμένη. ” Δυστυχως αν θυμάμαι καλά, εχει αφαιρεθεί πλήρως το αντιστοιχο "τρέχωντας" από την εφαρμογή του playstore. Mαλλον δεν το εχουν ενσωματώσει ν…
-
Παράθεση από maddoctor: “ Οι πρώτες εκδόσεις είχαν υποστηριξη μεσω του google map. Νομίζω η tweaked που εχω μεταφράσει στο φόρουμ είναι έτσι. ” Εχουμε καμια πληροφόρηση αν θα "επιστρεψει" το google maps σε μελλοντική έκδοση; η tweaked εχει μεγάλες διαφορές με την 1.8.111; υποστηριζει μέτρηση παλμών; Γιατί κάποιες εκδόσεις του mi fit δεν μπορουν να συγχρονίσουν το mi band; συγκεκριμένα είπα να δοκιμάσω την έκδοση από το miui.com και δεν μου "εβλεπε" το mi band 1s μου. μου έλεγε πολλές συσκευές κο…
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από kallair: “To mi band 2 απ οτι ξέρω δεν έχει καμία σχέση με το xiaomi mi band 1s του παρόντος τοπικ που έχει ενσωματωμένο το heart rate αισθητηρα. στο λεω μην εχεις καταλαβει λάθος και εχεις αγορασει λάθος προϊον. ” Επρεπε να παρεις το 1s να μετρας και παλμους,εστω και σπανια.... ” Λάθος άτομο έκανες quote! Βy the way ποσες πιθανότητες υπάρχουν να δούμε υποστηριξη χαρτών και εκτός Κινας στο mode "τρεξικο"; ωραιο θα ήταν να αναπτυχθει η εφαρμογή και να σου δινει…
-
Παιδια να ρωτησω.. η συσκευή είναι αδιάβροχη από μόνη της ή με την χρήση της silicone strap? γιατί σκέφτομαι να πάρω μια άλλη θηκη μεταλλική με λουράκι και φοβάμαι που θα είναι εκτεθειμένες οι επαφές φορτισης μην πάθει καμια ζημιά. αυτη σκέφτομαι να πάρω. $7.95 - WWTWA-456113 - Miband Metal Case Leather Band Bracelet Wrist Strap In Stock - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping εχετε να προτείνετε κάποια άλλη; θέλω το πάνω πλαίσιο να είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό. εχ…
-
το σπασαμε!! χαχαχα 1134 ψηφοι!!!
-
Σημερα το πρωί κατέβηκα με τα πόδια στο μαγαζι και έτσι ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω το "τρεχωντας". Τελικά σε αυτό το mode, δουλεύει κανονικά η ένδειξη παλμών σε πραγματικό χρόνο. Δυστυχώς η υπηρεσία χαρτων που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, είναι μάλλον μόνο για Κίνα και έτσι αν και κατέγραψε την πορεια μου (όπως θα δείτε στις φωτό, δεν εμφάνιζε χάρτη.. η μετάφραση σε κάποια σημεια θελει λιγο βελτίωση αλλά γενικά είναι πολύ καλή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8659/forums.xiaomi-miui.gr/ind…
-
Παράθεση από maddoctor: “ Οκ, αλλά μετά τις 7/1. Πριν δυστυχώς δεν μπορώ ” εννοείται φίλε μου! Καλές γιορτές να έχουμε! Πάντως γενική άποψη που σχημάτισα διαβάζοντας τις μεταφράσεις, είναι στο χέρι της xiaomi να μας δώσει συνεχή μέτρηση παλμών. Μάλλον δεν το κάνει ειτε για να προωθησει την αγορά και των παπουτσιών της μαζί, είτε/και για να κρατήσει την αυτονομία του Mi band 1s σε καλά επιπεδα.
-
Παράθεση από maddoctor: “ Το 1s δυστυχώς δεν το έχω, σκοπεύω να το αποκτήσω σύντομα φυσικά. Παρακάτω μπορείς να βρεις το κύριο αρχείο, όπου διόρθωσε ότι πιστεύεις ότι χρειαζεται διόρθωση και μετά τις 7/1 θα το ενσωματώσω στην υπάρχουσα ή νέα έκδοση. Πιστεύω ξέρεις τους περιορισμούς στην μετάφραση, για να μην μου βγαίνουν λάθη στο compile!? ” Μηπως έχεις εύκαιρο και το αγγλικό strings.xml; Θα με βοηθούσε πολύ στο να συγκρίνω και να βρω την πιο ακριβή μετάφραση.
-
Πρέπει να είμαι απολύτως σίγουρος για το τι αλλάζω πριν το αλλάξω.θα κάνω τις αλλαγές που νομίζω κ θα το ελέγξεις.σαφώς κ ξέρεις πολύ καλύτερα από όλους μας το τι χρειάζεται κ πώς πρέπει να είναι για να είναι λειτουργικό κ όπως κανονικά πρέπει. Όσο για το άλλο, ήλπιζα κάποιος να μπορέσει να κάνει fake bt emulation ότι είναι συνδεδεμένα παπούτσια.Έτσι λογικά θα δούλευε κ η εφαρμογή σαν να ήταν συνδεδεμένα.-------- διόρθωση γιατί θυμόμουν κ τα έγραψα κ λάθος. Το κινητό που είχα κάνει την μετάφραση…
-
Καθόμουν Κ έκανα μερικές αλλαγές στις μεταφράσεις και (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα) από ότι κατάλαβα από τις μεταφράσεις,ο αισθητήρας παλμών μπορεί να μείνει μόνιμα ενεργοποιημένος αν τον χρησιμοποιείς ταυτόχρονα με παπούτσια της xiaomi! Αν καταφέρουμε δλδ να "κοροϊδεψουμε"την εφαρμογή ότι είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα και παπούτσια της εταιρείας, o αισθητήρας θα λειτουργεί συνεχώς. Τώρα είμαι γυμναστήριο, μόλις γυρίσω θα παραθέσω τα κομμάτια της μετάφρασης από όπου έβγαλα αυτό το συμπέρ…
-
Παράθεση από maddoctor: “ Το 1s δυστυχώς δεν το έχω, σκοπεύω να το αποκτήσω σύντομα φυσικά. Παρακάτω μπορείς να βρεις το κύριο αρχείο, όπου διόρθωσε ότι πιστεύεις ότι χρειαζεται διόρθωση και μετά τις 7/1 θα το ενσωματώσω στην υπάρχουσα ή νέα έκδοση. Πιστεύω ξέρεις τους περιορισμούς στην μετάφραση, για να μην μου βγαίνουν λάθη στο compile!? ” Δυστυχώς όχι. υπάρχει κάποιο σχετικό guidance να ριξω μια ματιά;
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kallair: “Λοιπον 1η επαφή σήμερα με το mi band 1s. πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. ωραια κατασκευή και τώρα πρέπει να συνηθήσω να το φοράω μιας και γενικά νιωθω ότι φοράω χειροπέδες όταν έχω κάτι στους καρπους μου. Πως μπορούμε να βοηθησουμε την ελληνική μετάφραση; σε πάρα πολλά σημεια μοιαζει σαν να είναι μετάφραση google.. Mέχρι τώρα η μετάφραση είναι το μοναδικό μελανό σημείο στην συνολική εμπειρία. ” Καλορίζικο. Που σου φαίνεται η μετάφραση σαν μετάφραση…