Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 93.
-
Automation πατάς το + πάνω δεξιά. Στην πρώτη οθόνη επιλέγεις το clicker. Διαλέγεις οποία από τις τρεις επιλογές θέλεις ( single , double , long press). Στην οθόνη που θα σε πάει πατάς το gateway. Εκεί πατα την επιλογή enable/disable arming mode ώστε όταν το πατάς να ανοίγει ο συναγερμός και όταν το ξαναπατας να κλείνει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμα@aporos μιλάς για 2,4hz η 5 Hz; Γιατί αν μιλάς για 5 είναι φυσιολογικό. Ξέρουμε ότι έχει λίγο καλύτερη ταχύτητα αλλά όχι τόσο εμβέλεια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Δεν υπάρχει ακόμη ελπίζω επιλογή για να φεύγεις ή να επιστρέφεις σπίτι. Το είχαμε σε beta λειτουργία στην εφαρμογή για iPhone. Οριζες στον χάρτη που ήταν το σπίτι και ορίζες και απόσταση και όταν περνούσες την απόσταση ενεργοποιούνταν ο συναγερμος (ήταν μόνο για τον συναγερμό). Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη γιατί πλέον έχω και κινητό Xiaomi. Λειτουργούσε καλά αλλά εγώ επειδή ήταν η γυναίκα σπίτι δεν είχε νόημα να το χρησιμοποιώ. Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να έχει σαν trigger το GPS του κινητού και…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαιδιά μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή καιρού στο κινητό. Εμένα και η εφαρμογή Weather Xiaomi δεν συγχρονίζει. Βγάζει couldn't connect to network οπότε λογικά και το ρολόι δεν μπορεί να πάρει στοιχεία. Η εφαρμογή και άλλες φορές στο παρελθόν μου το είχε κάνει αλλά δεν είχα το amazfit για να το δω και στο ρολόι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαι σε εμένα τον ίδιο συμβαίνει με τον καιρό Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Και εγώ παιδία μέσα. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Παράθεση από pavlidisc: “Καλημέρα ΣπύροΕύα και καλώς ήρθες! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τώρα...πές την αλήθεια...θέλεις να διαβάζεις κείμενα στην οθόνη του Amazfit;;;;; Όσο για τις φωτογραφίες...με την χρωματική παλέτα και την ανάλυση της οθόνης του ρολογιού...ξέρω γώ...ψιλοκουταμάρα το κόβω... ” μαλλον μυριζομαι σκονακι χαχαχαχαχαχαχα !!!!
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΠαιδιά ένα κόλπο που πιάνει για τα air-condition και δουλεύει στην εφαρμογή ir remote στο redmi note 4 είναι να βρεις στο remote του air-condition από πίσω συνήθως τον κωδικό του και να το βάλεις στο Google. Τα remote συνήθως είναι φασον για πολλές μάρκες και έτσι μπορείς να βρεις την μαρκα για την οποία είναι το remote και να δοκιμάσεις αυτήν στην εφαρμογή Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Mi home app για το Pace
ΜήνυμαΑν εχεις την international version δεν γινεται χωρις custom rom. Μονο στην chinesse version γινεται. Νομιζω δεν περνας εφαρμογη απλα οταν το συνδεεις με την εφαρμογη mi home εμφανιζεται στο ρολοι αλλα οπως σου ειπα μονο στην chineese version Τους εχω στειλει feedback και στην εφαρμογη amazfit και στην εφαρμογη mi home , ας ελπισουμε να το ενεργοποιησουν καποια στιγμη
-
AMAZFIT Pace charging dock
ΜήνυμαΤι εννοεις όταν λες να πάρεις δεύτερο amazfit ; Το pace έρχεται με καλώδιο και την βάση που κουμπώνει κάτω από το ρολόι. Αν ψάχνεις αυτό το καλώδιο το gearbest έχει Το gearbest έχει και μια υπερυψωμένη βάση που αυτή δεν νομίζω να είναι official Οπότε γιατί να πάρεις άλλο ρολόι; Εκτός αν θέλεις επίσημο της huami που δεν ξέρω αν υπάρχει 6120784589ceb921bc2545d79f353006.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@xristina1984 με belgium post απο gerabest υπολογιζε περιπου 3 βδομαδες να το εχεις. Ολα οσα εχω παραγειλει τωρα τλεευταία τοσο έκαναν. Με το καλλο!!
-
RE: AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “Είναι για την κινεζική rom του ρολογιού... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Κρίμα και ήταν κάτι που ήθελα. Ας ελπίσουμε σε μελλοντικό update να το βάλουν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣτην εφαρμογή που δουλεύω και που έχω αρκετές συσκευές xioami μου βγάζει επιλογή να προσθέσω το amazfit. Αν εννοείς την ρομ του ρολογιού ίσως έχεις δίκαιο γιατι πήρα το international Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝαι υπάρχει επιλογή να το συνδέσεις στο mi home και εμφανίζεται εφαρμογή στο ρολόι για να ελέγχεις φώτα και πρίζες κτλ που έχεις στο mi home. Έχω ήδη την εφαρμογή amazfit. Ξέρω ότι δεν μπαίνει στο mi fit Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Μόλις το παρέλαβα και εγώ. Όλα καλά απλά δεν μπορώ να τον προσθέσω στο mi home app. Είναι συνδεδεμένο κανονικά στην εφαρμογή Amazfit Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk