Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Chainsawcharlie: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα σας μια και ο χρόνος σε αρκετούς είναι περισσότερος για πειράματα δοκιμάζω από την Δευτέρα την evolution x , είναι πολύ καλή μετά από 5 χρόνια σε MIUI έχει πολλά να παραμετροποιησεις,... Η ερώτηση είναι η εξής έχει κάποιος δοκιμάσει την derpfestv10 Και αν πάω σε αυτή που επίσης είναι βασισμένη σε aosip θέλει clean install η μπορώ και με dirty flash? Στάλθηκε από το Redmi Note 5…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα σας μια και ο χρόνος σε αρκετούς είναι περισσότερος για πειράματα δοκιμάζω από την Δευτέρα την evolution x , είναι πολύ καλή μετά από 5 χρόνια σε MIUI έχει πολλά να παραμετροποιησεις,... Η ερώτηση είναι η εξής έχει κάποιος δοκιμάσει την derpfestv10 Και αν πάω σε αυτή που επίσης είναι βασισμένη σε aosip θέλει clean install η μπορώ και με dirty flash? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μείνε σε αυτή.Η derpfest δε…

• Μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα εφαρμογών και είναι και αρκετά πιο smooth (whyred). πάρα πολύ καλή δουλειά..!!

• Υπαρχει περίπτωση να δούμε android 10 στο whyred;

• Περαστηκε σε whyred..φοβερή δουλειά παιδιά..σας ευχαριστούμε πολύ.

• Παράθεση από 3ftw: “Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή του Facebook και το redmi note 5 μου. Έχει 2 μέρες που Μόνο στο fb, κολλάει και κομπιαζει λίγο το σκρολαρισμα. Σε καμία άλλη εφαρμογή δεν το κάνει. Έσβησα εντελώς και ξανά έβαλα την εφαρμογή 3-4 φορές, κατέβασα την πιο προχωρημένη έκδοση beta και έκανε πάλι τα ίδια. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχεις περασμένη custom rom;

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “ς αργεί κάποια δευτερ ” καλημέρα και συγνώμη που επανερχομαι αλλα δεν πηρα απαντηση (ειμαι και ανυπομονος, τι να κανω?),η ερωτηση μου νομιζω ειναι απλη και μαλλον ειναι ευκολο να κανει καποιος μια δοκιμη στα γρηγορα και να μου πει... ευχαριστω υγ καπου διαβασα μια επιθετικη αποψη οτι λογω μάρκετινγκ η xiaomi με updates "αφαιρει" δυνατοτητες και "χειροτερευει" λειτουργιες για να προωθησει νεοτερα μοντελα, μηπως τελικα οταν πρωτοεμφανιστηκε πχ αυτο το …

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Έβγαλες άκρη;η Masik τι λέει σε σύγκριση με την xtrv? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι...θα το δοκιμάσω αύριο που θα γυρίσω Αθήνα...την masik την είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν... Πολύ καλή rom...το δυνατο της σημείο είναι η παραμετροποίηση και τα βελτιωμένα animation. Το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει ελληνικά..αλλά συνηθίζεται.

• Οχι δεν έκανα...θα το δοκιμάσω και θα δω..ευχαριστώ πολύ παιδια!

• Παράθεση από NasDriver: “ Παράθεση από Chainsawcharlie: “Εχω κάνει wipe και το vendor κανονικά...θα δοκιμάσω το lazyflasher. Βέβαια παράτησα ότι στο twrp μου γράφει unable to mount storage. Ίσως να φταίει αυτό; ” Αν πέρασες fastboot rom, θέλει format data στο twrp ” Οχι δεν περασα fastboot rom. Θελω απλα να φυγω απο την havoc os και να γυρισω στην masik x ή στην xtrv.. Κανω κανονικα την διαδικασια ( wipe dalvic, cache, system, data και μετα flash την ρομ) αλλα για καποιο λογο καμια απο τις δυο δ…

• Εχω κάνει wipe και το vendor κανονικά...θα δοκιμάσω το lazyflasher. Βέβαια παράτησα ότι στο twrp μου γράφει unable to mount storage. Ίσως να φταίει αυτό;

• Τα wipe τα έχω κάνει όλα... Αναγκαστικά θα το κάνω με miflash. Γιατί δεν βγάζω άκρη

• Καλησπερα και καλή σαρακοστή..είχα περάσει την havoc os και αποφάσισα να γυρίσω σε miui based rom..προσπάθησα να εγκαταστήσω την masik x και την xtrv αλλά και στις δύο έχω bootloop. Όταν κάνω πάλι εγκατάσταση την havoc όλα είναι οκ... Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;

• καλησπερα παιδες.. μονο εγω εχω το θεμα και σε οποια aosp rom πηγαινω το facebook δεν δουλευει καθολου καλα? για παραδειγμα και στην havoc os αλλα και στην liquid remix το facebook κολλαει παρα πολυ. που ευθυνεται αυτο? το εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος ή μονο εγω?

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Chainsawcharlie: “Download TWRP for whyred κατεβασε την τελευταια εκδοση...δουλευει μια χαρα σε μενα ” οκ τελικα με μια 2η προσπαθεια μπηκε η Masik X 2.4 με το twrp του xiaomi-miui.gr αλλα αυτη η rom δεν εχει ελληνικα αν και εχει πολλα καλουδια (δοκιμασα το twrp που λες και αυτα που λεω παραπανω, παρεπιπτωντος το orangefox πολυ καλο και διαφορετικο) ” Μια χαρα.. προσωπικα δεν εχω θεμα αν δεν εχει ελληνικα και την εχω κρατησει και ειναι αρκετα stable. οσο για τ…

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Chainsawcharlie: “εγώ κατέβασα το official twrp από το xda και έγινε κανονικά η διαδικασία...είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ... ” αυτο εννοεις? [OFFICIAL][TWRP][TREBLE] OrangeFox Recovery … | Xiaomi Redmi Note 5 Proή αυτο? [recovery][official] twrp-3.2.3-x [OTA-Suppo… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro αν οχι ποιο εννοεις? ” Download TWRP for whyred κατεβασε την τελευταια εκδοση...δουλευει μια χαρα σε μενα

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Chainsawcharlie: “η masik 2.4 δεν περνάει με την aroma...θέλει το κλασσικό twrp...την έχω εδώ και 4 μέρες...πάει πάρα πολύ καλά...και με πάρα πολλά features... ” κολλησε στο 6.30% της εγκαταστασης η οποια απο οτι καταλαβα στηριζεται στον aroma installer αν το λεω σωστα διοτι κατα την διαρκεια (ή μαλλον πριν την κυριως εγκατασταση) ειχε επιλογες για root, hosts, apps κτλεγω ναι εχω το twrp 3.3.2.3 tools απο εδω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI τι λες λοιπον να …

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από thanfun: “καλημερα, εχω την official global stable 10.2.1.0 με unlocked bootloader, arb 4, twrp και magisk εγκατεστημενα.... μαλλον δεν υπαρχει προβλημα αλλα για σιγουρια ρωταω, μπορω λοιπον να δοκιμασω χωρις προβληματα arb κτλ την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0 ? ετχαριστω υγ επισης την Masik X 2.4 Whyred, μηπως μπορω να την δοκιμασω ? ” τελικα δοκιμασα την Masik X 2.4 Whyred αλλα κολλησε στον aroma installer και και τα παρατησα και πηγα …

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Chainsawcharlie: “καποιος ξερει τι να κανω?? εχω κολλησει εδω και πολυ ωρα ” Καλημέρα, άνοιξε τελικά ? Όλα ΟΚ ? ” ναι τελικά άνοιξε μόνο του...για κάποιο λόγο είχε κολλήσει εκεί για πάνω από 40 λεπτά...

• Παράθεση από Chainsawcharlie: “παιδια βοηθεια...εκανα εγκατασταση του magisk μεσω twrp και εδω και 10 λεπτα εχει μεινει στο constructing enviroment... τι να κανω??? ” καποιος ξερει τι να κανω?? εχω κολλησει εδω και πολυ ωρα