Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 127.
-
Πάτησα Do not install και τσεκλικαρα τις 2 επιλογες για να είμαι σίγουρος και αμέσως έκανε restart χωρίς να προλάβω να πατήσω κάτι.
-
Ξέρω ότι στα έχω κάνει ΝΑ! αλλά με ρωτάει εάν θέλω να κάνω install twrp App? Με τσεκαρισμένα τα: Prompt to install twrp app if not installed Install as a System App. Μου έχει απο κάτω την επιλογή Do not install. Πατάω το Do not install και συνεχίζω? Νίκος
-
Το έκανα. Updating partition details...... done Απο κάτω έχει 2 επιλογές. WIPE CACHE/DALVIK και REBOOT SYSTEM τι κάνω τώρα? ευχαριστώ για την βοήθεια. Νίκος
-
Τσεκάρω το reboot after installation is complete, και το Zip signature verification πρίν κάνω Swipe to confirm flash?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι ναι! Βγάλτο! ” Εκανα στο twrp factory reset. Πρίν κάνω install την ελληνική rom, θα πρέπει να κανω reboot system πρώτα? ευχαριστώ, άντε ένα βήμα ακόμα. Νίκος
-
Στο κινητό την πέρασα την ROM. Βγάζω το καλώδιο απο το τηλέφωνο πρώτα και μετά συνεχίζω? ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Νίκος
-
Την Αρώμα η την XTRV? 1.3giga και 1giga η άλλη.
-
Στα Portable Devices γράφει Redmi Note 3. ευχαριστώ, Νίκος
-
Μήπως θα πρέπει να το γυρίσω στην επιλογή 2? (Re) - Enable Driver Signature Enforcement? To καλώδιο απο το κινητό το βγάζω? Εχει ακόμα την πορτοκαλή οθόνη με το Unmodified System Partition, ένα μεγάλο λουκέτο κλειστό σε χρώμα πορτοκαλί και απο κάτω με βελάκια πρός τα δεξιά γράφει Swipe to unlock. Τι να κάνω? ευχαριστώ, Νίκος =============== Δεκ 5th 2017, 8:37am =============== Ως Android Phone απο κάτω γράφει: Android Composite ADB Interface
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό το έκανες; => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 ” Ναι βέβαια απο την αρχή. Ακομα να φανταστείς το έχω στην επιλογή 1 (Disable Driver Signature Enforcement)
-
Να μην ξεχάσω. Στο κινητό υπάρχει στην αρχική οθόνη με χρώμα πορτοκαλί Unmodified System Partition, ένα μεγάλο λουκέτο κλειστό σε χρώμα πορτοκαλί και απο κάτω με βελάκια πρός τα δεξιά γράφει Swipe to unlock. Τι μένει να κάνω? Μην ξεχάσουμε πως στα windows έβγαλε μήνυμα πως το device driver software was not successfully installed. Redmi Note 3 No driver found. Γιατί αυτό? Εγώ έχω το Redmi Note 3 SE και μέχρι στιγμής με τα βήματα που είχα ακολουθήσει δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα τι κάνουμε? Εχει…
-
οκ, sorry fog. =============== Δεκ 5th 2017, 8:06am =============== Λοιπόν παιδιά. Ξεκίνησα τις οδηγίες για το twrp_kate_3.1.1-1_miui-hellas.img και στο fastboot flash recovery πήρα ΟΚΑΥ. ΟΚΑΥ πήρα και στο fastboot boot twrp_kate_3.1.1-1_miui-hellas.img. Finished και στα 2. Στα windows όμως μου έβγαλε μήνυμα πως το device driver software was not successfully installed. Redmi Note 3 No driver found. Γιατί αυτό? Τώρα τι κάνουμε? Εχεις κανείς καμιά ιδέα? ευχαριστώ, Νίκος
-
Παράθεση από fog: “Πολύ ωραία. Τα επόμενα βήματα έχουν σχέση με το τι θες να κάνεις. Αν θες πχ. να βάλεις την ελληνική dev (με miui 9) αρχικά -και σε κάθε περίπτωση- κρατάς backup. Κατεβάζεις τη rom από εδώ [XTRV-7.11.30 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 02/12 20:02) και το twrp για τη συσκευή σου από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI. Βάζεις τη rom στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου ή στην sd κάρτα (για να μην σβηστεί) και περνάς το twrp…
-
Καλημέρα παιδιά. Επειδή πρόκειτε να συνεχίσω τα πειράματα, ξέρει κανείς πως κάνω back-up? Η διαφορά μεταξύ twrp_kate_redmi-note-3-se_3.1.0-3_miui-hellas twrp_kate_redmi-note-3-se_3.1.1-1_miui-hellas πιά είναι? Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) βρήκα. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 SE (Για πρώτη φορά) που είναι? Ευχαριστώ και sorry για το σπάσιμο πρωί πρωί. Νίκος
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “To 3.2.x προς στιγμήν είναι σε φάση υλοποίησης. Κατέβασε αυτό => twrp_kate_3.1.1-1_miui-hellas ” Είναι το ίδιο με το twrp_kate_redmi-note-3-se_3.1.1-1_miui-hellas ??? ευχαριστώ, Νίκος =============== Δεκ 4th 2017, 11:39am =============== Για το twrp_kate_redmi-note-3-se_3.1.1-1_miui-hellas υπάρχει και οδηγός επιβίωσης μέσω youtube? Ευχαριστώ παιδιά και sorry για την ταλαιπωρία. Νίκος =============== Δεκ 4th 2017, 11:46am =============== Ωπα!!! Πήρα και μετάλλιο π…
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά βλέπω πως υπάρχουν Twrp 3.2.X.X και TWRP 3.1.X.X. Η δική μου συσκευή είναι στη TWRP 3.1.X.X αλλά το Twrp 3.2.X.X για τι πράγμα είναι? ευχαριστώ, Νίκος
-
Καλημέρα παιδιά. Τελικα τα κατάφερα και έκανα unlock την συσκευή ύστερα απο 72 'ωρες!!! Πιό είναι το επόμενο βήμα? ευχαριστώ παιδιά, περιμένω νέα σας. Νίκος
-
Εμειναν 69 ώρες...
-
72 ώρες σε αναμένα κάρβουνα... γκρρρρρρρ....
-
Τα έχω στα Ελληνικά και δεν καταλαβαίνω γρι. Να γυρισω την γραμματοσειρά στα Αγγλικά/? Το έκανα στα Αγγλικά και βούρ στον πατσά. Αντε να δούμε. ευχαριστώ. =============== Νοε 30th 2017, 6:57pm =============== Αρε γκαντεμιά. Βγάζει μήνυμα Couldn't unlock After 72 hours of trying to unlock the device. Δηλαδή, θα πρέπει να περιμένω 72 ώρες? Ηταν πολλές οι προσπάθειες ίσως? 3 έκανα ο κακομοίρης και με τιμώρησε με 72 ώρες αποκλεισμό? κλάψ, κλάψ...