Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Vele21: “Ρε παιδια δεν γινονται αυτά... Μου έχει βγάλει την ψυχή... Πέρασα την 8.1.3.0(ΜΒFCNDI) GR και δεν μου αναγνωρίζει τις sim. Έκανα wipe data/factory reset πριν την εγκατάσταση και τίποτα... Τι κάνω τώρα? ” Κάνε flash την προηγούμενη Version που είχες... ” Έτσι θα πηγαίνει δηλαδή... τέλος μέχρι εκει?
-
Ρε παιδια δεν γινονται αυτά... Μου έχει βγάλει την ψυχή... Πέρασα την 8.1.3.0(ΜΒFCNDI) GR και δεν μου αναγνωρίζει τις sim. Έκανα wipe data/factory reset πριν την εγκατάσταση και τίποτα... Τι κάνω τώρα?
-
Παράθεση από ipankas: “Ήρθε και έκατσε κουτί με Wire davnik case και case!! Πρώτη φορά από τότε που πήρα το τηλέφωνο βάζω στο καπάκι δεύτερη ελληνική, πάντα η αναβάθμιση έβγαζε πρόβλημα με την sim. Αντε παιδιά και στη Beta 2 ” Η διαδικασία ποια είναι για να κουμπώσει πάνω απο ελληνική rom 6.11.17? Backup miaccount TWRP Install wipe dalvik cache/data reboot Μη κάνουμε πάλι καμιά πατάτα και δεν αναγνωρίζει τις sim!
-
Παράθεση από netblaster: “Βάζοντας την 6.11.24 "έχασα" τη sim. Στα καπάκια φλασαρα την προηγούμενη (αυτή που είχα μέχρι πριν δηλαδή) και όλα λειτουργούν πάλι. Με wipe dalvik and cache κάθε φορά, όχι από back up... ” Το ίδιο έκανε και σε μένα... και επέστρεψα στα αυγά μου 6.11.17 Μηχανήματα του διαβόλου
-
Παράθεση από geoanto555: “Μήπως γράφει η εφαρμογή ότι είναι μόνο για Qualcomm? ” Έχεις δίκιο... Ψάχνοντας βρήκα αυτό... MTK Nvram Tool (Backup & Restore) Hello there, I'm introducing a new tool for MTK(Mediatek) Based phones to those who are messing with invalid IMEI & WIFI MAC error. Mtk Nvram Tool is a Aroma Installer based script. Can only run through custom recovery. This tool can backup your current nvram(IMEI+WIFI MAC) folder from data partition to external sdcard & can restore it in any R…
-
Παράθεση από Vele21: “SOS για κάθε ένα που θέλει να κάνει οτιδήποτε με τις rom. Πριν από οτιδήποτε, κάντε backup τα αρχεία mpob_001 και mp6u_000 με root explorer: root/nvdata/md/nvram/nvd_imei/mpob_001,mp6u_000 Αν χρειαστούν ξαναπεράστε τα με τον ίδιο τρόπο. Περιέχουν τα στοιχεία με τα imei. ” Υπάρχει και ένα άλλο προγραμματάκι, το EFS_Backup_restore_AromaV2, για να κάνεις backup το efs partition που περιέχει τα imei μέσω twrp, αλλά εμένα δεν μου δούλεψε...
-
Παράθεση από bomberb17: “Του έβαλα την "Redmi Note 4 Latest China Stable Version Fastboot File Download" με τη διαδικασία που περιγράφει ο οδηγός.Μετά πάλι διαδικασία περάσματος TWRP από την αρχή. Από που αγόρασες το κινητό; Εγώ από geekbuying ” Ομοίως και εγώ από εκεί το αγόρασα. ok την πέρασα και εγώ. Για όσους έχουν ανάλογο πρόβλημα, αυτό οφείλεται διότι το τηλ ειναι brickαρισμένο. Νέο πρόβλημα αφού πέρασα την ελληνική rom... εχασε το imei!