Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 135.
-
Να κάνω μια ερώτηση παιδιά; Η εφαρμογή της μουσικής δεν είναι η ίδια με την παλιά (η προηγούμενη ήταν πιο ωραία - εκείνη που είχε κόκκινα πλαίσια)... Σκέφτηκα πως θα μπορούσα να την εγκαταστήσω σαν apk... Έχει κανείς την μουσική την παλιά, έστω και σε zip; Επίσης έχει κανείς την εφαρμογή "ρολόι" της 9άρας γιατί της 10άρας δεν μου αρέσει καθόλου...
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Thanos Kinigos: “Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να φλασάρω την 8.8.9... Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τα bugs... Μπορεί κάποιος να μου πει σε συντομία όσα bugs έχουν παρατηρηθεί στην 8.8.9 και να μου δώσει το λινκ της ρομ; ” post 6700 παραπανω για το λινκ για κατεβασμακαι για προβληματακια δες το παραπανω post απο εσενα και 3-4 σελιδες πισω νομιζω εισαι οκ αν κατεβασεις απο εκει που σου λεω νομιζω οχι κατι σοβαρο αν και εχουν αναφερθει διαφορα τα οποια αναφερθηκαν …
-
Καλη επιτυχία σε όλους... Να το τύχουν όσοι το έχουν ανάγκη...
-
Παιδιά, καλησπέρα! Το τελευταίο καιρό όταν βάζω το κινητό να φορτίζει ενώ ξεκινάει, σταματάει απότομα και όταν το ξαναβάζω για δεύτερη φορά φορτίζει συνέχεια (κανονικά). Τώρα ήταν 3%, και δεν έλεγε με τίποτα να συνεχίσει να φορτίζει... Συνέχεια σταματούσε στα πρώτα δύο δευτερόλεπτα... Τι μπορεί να έχει;
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω το redmi pro και την ελληνική 7.12.21 πάνω του... Κατέβασα σήμερα από το framework το adaway reborn και αφού έκανα επανεκκίνηση για να ενεργοποιηθεί το module, έπαθε soft brick. Εκείνη τη φάση φαινόταν σαν να φορτώνει μία μπάρα και μετά από λίγο ανοίγει η οθόνη για να βάλω κωδικό έβαζα και η επιφάνεια εργασίας ήταν μαύρη. Όλα δούλευαν αλλά δεν έβλεπα την επιφάνεια εργασίας. Με Google commands έκλεισα το xposed framework, και με ένα reboot όλα επανήλθαν. Λέτε να χρειάζεται ν…
-
Είμαστε 2200 ψήφους μπροστά από την Ρωσία... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ψήφισα ως 1635792080
-
Μιλάμε.... Η είδηση της ημέρας...
-
Παίδες, λυπούμε που σας έβαλα να "μαλώσετε" μεταξύ σας αλλά μιας και μπήκαμε βαθιά επί του θέματος, παραθέτω... Σε redmi pro (έχω την 6.11.10 Σεπτεμβρίου...) και στην πυξίδα βγάζει το πιο λογικό: μετά το 359° πάει το 0°... Στην 7.7.6 σε mi5s παρατήρησα το προαναφερθέν φαινόμενο και με ξάφνιασε... Στην παρούσα φάση καλό θα ήταν να το αναφέρω σαν bug στο official forum της miui και αυτοί αποφασίζουν για το αν θα συνεχίσουν τις κινεζικές ή όχι...
-
Παράθεση από tzimis: “xtrv ή aroma;;; ” Το ίδιο είναι... Ότι γουστάρεις...
-
Παράθεση από pavlidisc: “Τί ακριβώς εννοείς βρε καλλιτέχνη;;;;;ΦΥΣΙΚΑ και άλλο 0 μοίρες...άλλο 360 μοίρες...!!! Και πώς από αυτό συμπέρανες ότι το Mi5s χωρίζει τον κύκλο σε 361 μοίρες;;;;;; ” Πλάκα με κάνεις... Ο κύκλος έχει 360°, σωστά; Όταν σου βγάζει διαφορετική μοίρα την 0° και διαφορετική την 360° είναι νορμάλ;
-
Παράθεση από tzimis: “ Και η τελευταία ερώτηση: να επιλέξω την τελευταία stable ή κάποια προηγούμενη έκδοση είναι προτιμότερη;; Ευχαριστώ! ” Δοκίμασε την 7.7.6 που έχει και την νουγκατίνα...