Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.
-
Παράθεση από elpa02: “Παράθεση από titikos: “Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει μπαταρία για το Note 2 και να του βγήκε καλή? Αν ειναι δυνατον ας μα πει και το site Ευχαριστώ ” Λίγες σελίδες πίσω έγινε κουβέντα για μία nohon. Την πήρα την έχω πάνω 3 μέρες...δε είδα καμμιά διάφορα παρότι καινούρια ενώ ή μαμά ειναι 8 μηνών. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Ένα που το είχα απορία επειδή διαβάζω ότι κάποιοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την μπαταρία της nohon και καποιοι όχι…
-
Τελικά τι εξέλιξη είχε η ιστορία?
-
Redmi Note 3 Pro σταμάτησε να φορτίζει - άδειο από μπαταρία Τώρα που το έψαξα λίγο το θέμα στο φόρουμ βρήκα αυτά, οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ευθύνεται ο φορτιστής της εταιρίας. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει θέμα με unofficial καλώδια και φορτιστές απ' ότι κατάλαβα, το θέμα είναι ότι τα ίδια αξεσουάρ δεν δημιούργησαν πρόβλημα σε άλλες συσκευες.. τώρα προβληματίστηκα.. Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από xouzouris: “Ξανα ανασταινω το νημα γιατι το επαθα κι εγω... Βεβαια, η δικη μου περ…
-
Τον παρήγγειλα πριν καν ποστάρω, ένας βασικός λόγος είναι και το καλώδιο που έρχεται μαζί με τον φορτιστή που είναι reversible, έχω 4 τετοιου είδους καλώδια και είναι πάρα πολύ καλά και απίστευτα βολικά. Το καλώδιο μόνο στοιχίζει 3$ οπότε + 3$ για το φορτιστή.. κάπως έτσι το σκέφτηκα..
-
Φορτιστής αυτοκινητου BlitzWolf QC 3.0 + USB Type C + BlitzWolf® 2.1A Reversible Micro USB Cable Double-Sided 6 USD στο Banggood με χρηση του κουπονιου "TypeCBW-C8" BlitzWolf® Qualcomm Certified Quick Charger QC 3.0 33W USB Type C BW-C8 Car Charger with 2.1A Reversible Micro USB Cable Double Sided for LeTV Le Max Pro,HTC One A9,LG G5,Apple MacBook 12inch and More Sale - Banggood.com
-
Παράθεση από Bodai: “@Vagelis Minas με 4% Awake σε 15 ώρες η rom είναι μια χαρά!! Μάλλον θέλει calibration η μπαταρία. Κάνε και μια φορά WIpe Cache & Dalvik/Cache και θα είναι μια χαρά .. ” Παράθεση από kandilak: “@Vagelis Minas βάλε την 8.0.1.0 του gkalen και θα δεις αρκετή βελτίωση σε όλους τους τομείς [STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms Στο 1ο ποστ του παραπάνω link θα βρεις το Νο 14 για να κατεβάσεις την rom για το RN2. Αυτά που γραφει στην αρχή για ξεκλείδωτο bootlo…
-
Καλησπέρα παιδιά, η κοπέλα μου εδώ και καιρό μου παραπονιέται ότι δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία. Εγω πάλι δεν την πολυ πίστευα και δεν έδινα πολύ σημασία γιατί πίστευα πως απλά το χρησιμοποιεί πολύ. Έτσι λοιπόν από χθές το έχω στα χέρια μου. Ξημερώματα 4 η ώρα το έβγαλα από την μπρίζα και πριν καμία ώρα έιδα ότι η μπαταρία είχε πέσει στο 86%, δλδ 14% μέσα σε 14 ωρες χωρίς να το αγγιξει κανείς.. Με το που το είδα αυτό άρχισα λίγο να ψαχνομαι στο διαδίκτυο χρησιμοποιόντας την συσκευή της και με 3…
-
Παράθεση από demakhs: “ο προηγούμενος αισθητήρας έπιανε πριν .... ακουμπησεις το δάχτυλο... Ο καινούριος θα ξεκλειδωνει πριν...το σκεφτείς?? Γιατί να μην πάρεις το καινούριο redmi Note 4 ή ακόμα καλύτερα το ανωτερο 32-ρι Redmi pro στα 200ευρω?? ” Χαχα λες? Δεν έχω καθόλου καλή εντύπωση για το helio x20 ο οποίος πχ στο asphalt με τα γραφικά στο high κολλάει.. έχει αναφερθεί σε πάρα πολλά review συσκευών που φοραν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος στο leeco x620 φίλου…
-
Η international έκδοση έχει διαφορετικές διαστάσεις όπως συμβαίνει και στο RN3 pro? Έχει κάποια άλλη διαφορά? Για το RN3 pro διάβασα ότι έχει διαφορετικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
-
Παράθεση από arist1976: “Πάντως συμφωνώ με τους υπολοίπους οτι είναι πιο όμορφο. Και δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι ο sd650 είναι καλυτερος. ” Είναι σίγουρα πολυ΄πολύ καλύτερος στο θεμα της gpu, Οριστε και ενα απο τα πολλα βιντεο στο οποιο αναφερεται το προβλημα στις επιδοσεις της gpu, σε συσκευες που εξοπλιζονται με τον x20/χ25. youtu.be/8FlopsCafng?t=14m11s
-
Συγνώμη για να το κάνω λίγο ποιο ξεκάθαρο για μένα, το Factory Reset για την μετάβαση από Miui V7 σε MIUI V8 είναι απαραίτητο ακόμα και αν έχουμε stable? Δηλαδή wipe cache, dalvik cache και data? Και μετά φλασάρουμε κανονικά σωστά?
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “Καλησπέρα παιδιά, διάβασα στο αγγλικό φόρουμ ένα thread στο οποίο αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως αντιμετωπίζουν προβλημα με το κάτω μικροφωνο της συσκευής. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος από εσάς αντίστοιχο πρόβλημα? Το original thread:Microphone problem on Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Παράθεση από xristo2121: “Εμένα μου το κάνει μερικές φορες ,σαν να μην ακούγεται δυνατά η σαν κόβει τις λέξεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Μπορει να μου αναφερει καποιος, εστω σε pm σε ποιο καταστημα-τα, τα πουλουσανε με ξεκλειδωτο bootloader unofficial? ” Για ποιο λόγο; Αν θες να πάρεις ένα τέτοιο γιατί δεν θες να πειράζεις το κινητό, καλύτερα να κοιτάξεις για άλλη μάρκα. Τα Xiaomi δουλεύουν σωστά μόνο αν εσύ ξέρεις να τα πειράζεις. Αν πάρεις ένα xiaomi από Κίνα με ξεκλείδωτο bootloader από αυτούς, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, αργά ή γρήγορα. ” Μα ακριβώς αυτό θέλω να αποφύγω..Δη…
-
Καλησπέρα παιδιά, διάβασα στο αγγλικό φόρουμ ένα thread στο οποίο αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως αντιμετωπίζουν προβλημα με το κάτω μικροφωνο της συσκευής. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος από εσάς αντίστοιχο πρόβλημα? Το original thread:Microphone problem on Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μπορει να μου αναφερει καποιος, εστω σε pm σε ποιο καταστημα-τα, τα πουλουσανε με ξεκλειδωτο bootloader unofficial?
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Καλησπέρα παιδιά, έχει κανά 2-3 μέρες που μου εμφανίστηκε ειδοποίηση για update του supersu. Και μου γράφει το αν δεν κάνω την αναβάθμιση δεν θα λειτουργεί σωστά η εφαρμογή. Το τηλέφωνο φοράει την ελληνική 7.2 stable και το SuperSU Free v2.76 που υπάρχει σαν ζιπ μέσα στην ρομ. Οτι εχει να κανει με το SuperSU το φοβαμαι λιγο, γι αυτο ειπα να ρωτησω.. Πχ δεν ξερω αν αναβαθμισω το binary του SU, αργοτερα αν αλλαξω ρομ και εγκαταστησω ξανα το SU,…