Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
Ευχαριστούμε το Merimobiles και το miui.gr φυσικά για το ωραίο δωράκι, καλή τύχη σε όλους.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ότι και να επιλέξεις η συσκευή θα σου έρθει με την GLOBAL ROM, που έχει και έστω τα βασικά Ελληνικά μέσα... ” Εγώ όταν πήρα το δικό μου ζήτησα Official ROM (English, Chinese) και είχε μόνο αγγλικά και κινέζικα δεν ξέρω αν παίζει κάτι άλλο για αυτή την συσκευή ή αν άλλαξε τίποτα άλλο γενικά. Πάντως στο λέω και πάλι Νίκο ότι και να έχει ή τίποτα θα βρεις βοήθεια από τα παιδιά εδώ.
-
Παράθεση από mankap: “εκεί θέλω να καταλήξω ,φίλε μου ...!! ....κάνει η εταιρεία τον σχετικό ντόρο για να ακουστεί & να διαφημιστεί από στόμα σε στόμα ..... αλλά μόλις φτάσει στο γκισέ ο πελάτης ,κάνουμε τον.....ΚΙΝΕΖΟ ! ” Αυτό πάλι ρε παιδιά πολύ σπαστικό γενικά για τους Κινέζους που άλλα χαρακτηριστικά γράφουν και άλλα είναι τα προϊόντα τους Πότε θα μας λένε την αλήθεια για ότι πουλάνε; Παράθεση από nikos_v: “Επίσης, επικοινώνησα με vickmall και μου είπαν ότι στα πρώτα μοντέλα είναι διαθέσιμη …
-
Έχω την 7.0.5.0 από τις πρώτες μέρες που βγήκε και δεν έχω παράπονα χωρίς να είμαι "απαιτητικός" χρήστης. Το πρόβλημα που είχε λίγο στην αρχή και όσο φορτώθηκε με εφαρμογές έγινε λίγο χειρότερο,είναι οτι βγαίνοντας συνήθως από κάποιο παιχνίδι ή και άλλη εφαρμογή φορτώνει ο launcher και πολύ πολύ σπάνια, ακόμη και με την παλιά ρομ που είχα, βρίσκω το τηλ σε φάση που ζητάει πιν και γίνεται σε στιγμές που είναι στην τσέπη ή πάνω σε τραπέζι. Αυτή η επανεκκίνηση μπορεί και να είναι hardware του τηλ δ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Κάντε μια φανέλα Miui hellas - First in our hearts με όλα τα υπονούμενα (βάλτε κάπου και έναν Μίτου) Ρίξε και ένα ωραίο design Βάλτε την 7 ευρώ Και βγήκανε τα έξοδα της χρονιάς Εεεεε? ” Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Και για το σχέδιο μπορεί να γίνει ένας διαγωνισμός και να ψηφίσουμε αυτό που θα μας αρέσει πιο πολύ ή να καταλήξουμε σε 2-3 σχέδια και να παραγγείλει ο καθένας ότι του αρέσει. Σκέψου το συνονόματε admin.
-
Αντε καλή μας επιτυχία.
-
Παράθεση από caeser: “Εγώ είμαι άκακο αρνί. βρε...τι φοβάσαι από μένα? Σ'αρέσει η νέα φώτο που σκέφτομαι να βάλω στο προφίλ μου? ” Τ είναι αυτό MΠEEEEροβόλο;
-
Παράθεση από caeser: “Υ.Γ. Μια ώρα μ'έχεις και γράφω πρωί-πρωί.... Πάω για καφέ, επειδή το ξέρω ότι θα επανέλθεις με νέα γκρίνια και νέες ερωτήσεις ” Ρε φίλε caeser σε πήραμε από φόβο, δεν θα τολμάμε να ρωτήσουμε ξανά. ΩΡΑΙΟΣ
-
ΣΚΟΥΠΑ DYSON
ΜήνυμαΠαράθεση από jp7rgv: “πάρε μια dirt devil και... Καθάρισες! ” Έχεις δοκιμάσει κάποιο μοντέλο; γιατί από το λινκ προτείνεις καμοιά 15αριά.
-
Παράθεση από johnjor: “Και κατι τελευταιο,πρεπει να κανουμε και καθαρισμο ολων ή δεν χρειαζεται.Φανταζομαι το back up δεν θα λειτουργει με την νεα stable rom. ” Στο δικό μου redmi 1s θέλει μόνο factory reset και νομίζω και στο δικό σου ισχύει το ίδιο. Για το back up εγώ πήγα από πολύ παλιά ρομ miui5 σε miui7 και δεν δούλεψε, δοκίμασε και πες μας.
-
ΣΚΟΥΠΑ DYSON
ΜήνυμαΠαράθεση από panais1389: “Για να καταλάβω το ερώτημα είναι ποια είναι η ποιο όμορφη ή ή ποιο αποδοτική!!! όπως προείπα πρέπει να το δείτε και το θέμα απόδοσης - τιμής και παρελκόμενα πχ φίλτρα. ” Όχι θέμα ομορφιάς γιατί νομίζω είναι πολύ όμορφες σε σχέση με τις κλασικές. Με ενδιαφέρει να μάθω αν την έχει δουλέψει κάποιος και έμεινε ευχαριστημένος ή όχι και γιατί. Επίσης στα χαρτιά αποδίδουν λιγότερο οι dyson από τις κλασικές αλλά είναι η πραγματικότητα;;;;;; Γιατί έχω διαβάσει σε ένα forum για μ…
-
ΣΚΟΥΠΑ DYSON
ΜήνυμαΠαράθεση από panais1389: “Ελπίζω να ήμουν χρήσιμος ” Σε ευχαριστώ φίλε κάθε γνώμη είναι μια άλλη οπτική γωνία οπότε και χρήσιμη.
-
ΣΚΟΥΠΑ DYSON
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Τουλάχιστον από design πάει καλά... Σαν να έρχεται απο το μέλλον... ” Καλό το design αλλά χαλιά με κρόσσια και 2 μικρές μέσα στο σπίτι πρέπει να ρουφάει κιόλας.
-
ΣΚΟΥΠΑ DYSON
ΜήνυμαΓεια σε όλους, σκεφτομαι την αγορά μιας σκούπας dyson ( λέτε να βγάλει η xiaomi; ) αλλά δεν έχω δει από κοντά ούτε και έχει κάποιος γνωστός μου για την δοκιμάσω, αν λοιπόν έχει κανείς σας θα ήθελα την γνώμη του,θετικά και αρνητικά και το μοντέλο. Εγώ δεν έχω αποφασίσει κάποιο μοντέλο απλά ξεκινάνε από 400Ε περίπου και δεν ξέρω αν τα αξίζουν γιατί στα χαρτιά τουλάχιστον έχουν απόδοση D στα χαλιά και άλλες μάρκες με 180-200 ευρώ απόδοση Β. Σας ευχαριστώ και θα περιμένω τις γνώμες σας.
-
Ανοιχτό πακέτο απο ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μήπως κάποιος έκανε τα ψώνια του στην πολυκατοικία δωρεάν ? ” Και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου γιατί πόσο μ@κ@κ@$ πια να είναι ο ταχυδρόμος για να το ανοίξει ο ίδιος και να σου το φέρει, τουλάχιστον θα το έκλεινε πάλι πιστεύω με καμιά ταινία. Η γνώμη μου πάντως είναι να κοιτάξεις να βρεις τον ίδιο και να τον ρωτήσεις, ίσως τον ψυχολογήσεις αν λέει ψέμματα. Πάντως και στα ταχυδρομεία έχει γεμίσει με άτομα με συμβάσεις που δεν κάνουνε σωστά την δουλειά τους γιατί το θεωρούν…
-
Παράθεση από supermanboy: “Φίλε μου απλά ρώτησα και είδα ότι και άλλοι ενδιαφέρονται και απλά επειδή πιο πάνω ορισμένοι μου απάντησαν ότι ήδη τους ρώτησε κάπου αν θέλουν να περαστεί, ρώτησα μήπως είναι κάτι που μπορεί να γίνει έξτρα! θα περιμένω την λύση αφού βλέπω ότι οι άνθρωποι το παλεύουν οπότε κανένα πρόβλημα. ” Ρε φίλε στην αρχή νόμιζα ότι πας για δηλώσεις αλά << Θωμάς Μάτσιος >> video μετά βγήκε νόημα όμως οκ.
-
like και από εμένα αν και έχει η γυναίκα μου FB
-
Λοιιιιιπόν και εκεί που παίζω με το mi cloud και δοκιμάζω το κλείδωμα συσκευής, alarm και τα λοιπά λέω να βγάλω το τηλ. στην άκρη του μπαλκονιού για να βρει δορυφόρο και να δω και την εύρεση συσκευής. Πατάω λοιπών και μου το βγάζει ένα δρόμο πιο κάτω αλλά λέω ΟΚ και πάω να πάρω το τηλ. και αντί να το πιάσω το σπρώχνω και κάνει μια πτήση από τον 3 όροφο με προσγείωση στο παρμπρίζ από ένα dacia duster. Αποτέλεσμα: χαιρέτισα την θήκη. και δεν είχα και τίποτα στην οθόνη γιατί ο κινεζάκος μου έστειλε…
-
Παράθεση από nomoreorless: “Εμένα (εν ξέρω αν είναι αυτόματο) μετά την εγκατάσταση της τελευταίας stable ROM, μου ζήτησε αν θέλω να γίνω root, πάτησα ναι, εγκαταστάθηκε το superuser, έκανε reboot και τώρα βλέπω πως είναι rootαρισμένο ” Στην εγκατάσταση της ρομ μου το ρώτησε και εμένα αλλά δεν το πάτησα εγώ για ρουτ δικαιώματα.