Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
φίλε @gkalen , η ΤHUNDER 6.10.27 rom που μ' εδωσες για το kate ΕΔΩ δεν είναι περασμένη στο φάκελο για τα kate. Και το λέω αυτό γιατί η ΤHUNDER 6.10.27 για το Kate exei makran την καλυτερη επιδοση από όλες που έχω βάλει στο κινητό εδώ και 15 μέρες που το πειράζω. Βασικά, και στο Kenzo, που είχα για κανα τρίμηνο, rom den είχε ξανακάτσει ποτέ τόσο καλά! Τώρα, λοιπόν που τα Kate μπορούν να πάρουν εύκολα custom kai ΧΩΡΙΣ Ξεκλείδωμα bootloader, μήπως ήρθε η ώρα της XTRV και για μας? τι λες? Εχω αγωνία…
-
Βασική Προϋπόθεση να δουλεύουν όλοι οι drivers (edl, fastboot, adb) της συσκευής στα Windows σύμφωνα με τους χιλιοαναφερθέντες οδηγούς. O οδηγός δοκιμάστηκε και δουλεύει ΚΑΙ σε Kenzo KAI σε Kate. - 1. Βάλτε τη Thunder/GTV/XTRV rom στην SD σας ή σε κάποιο στικακι για OTG, να υπάρχει για το flashάρισμα. - 2. unzip μια developer fastboot ROM (εγώ έβαλα την 6.10.13) σε φάκελο στο c: (π.χ. c:\kate) - 3. Μετονομασία ενός twrp.img σε recovery.img (εγώ έβαλα alka για πλήρες αρχικό backup) - 4. Αντικατάσ…
-
Παράθεση από gkalen: “@panastros Τα sms είναι ενσωματωμένα .. Ασ'τη αυτή για τώρα , θα τη διορθωσω λίγο , φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με το script εγκατάστασης. ” εμένα εγκαταστάθηκε κανονικα, και κανα τεταρτο που την τρέχω σφυράει... υποθέτω κ η xtrv δε θ' αργησει... Παντως η λύση για να περνιεται το twrp με unlocked BL λύνει τα χέρια μας για δοκιμές χωρις αγχος, έτσι? τεσπα βαρεθηκα καθε τρεις κ λίγο να προσπαθω για official unlock... Μόνο που τον internal χωρο τον βλέπει για 25,75 GB, ενώ η Res…
-
Παράθεση από Thracia: “@panastros Μετα τα . wipe που έκανες ήθελε . reboot recovery για να ξανά δημιουργηθεί ο φάκελος . twrp.Αυτα στο . kenzo δεν νομίζω να έχει διάφορα στο . kate ” Ok, εφτιαξε. Eυχαριστώ. Ξερεις αν ο @gkalen, το mod για τoυς 160 χαρακτηρες στα sms το 'χει ενσωματωμενο στη THUNDER 6.10.27 για kate?
-
@gkalen . Έχω περάσει default twrp 3.0.2.2 by mic στο kate μου, χωρίς να ξεκλειδώσω καθόλου bootloader. Προκρίνεται από αρκετούς αυτή η μεθοδος. Εβαλα και δοκίμασα Τη Resurrection Remix 5.7.4 rom, χωρίς προβλήματα, για 1-2 μέρες. Πριν λίγο , πήγα να περάσω τη THUNDER 6.10.27 που "σου είχα παραγγείλει" πριν καμποσες μέρες. Wipes που έκανα αρχικά: 1.dalvik/art 2.sytem 3.data 4.internal 5.cache. Στο τέλος της διαδικασίας γράφει: "failed to mount dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data. και τ…
-
φιλοι μου παρελαβα την γκρι πλατης. Ευχαριστω πολύ τους φίλους @efkolo kai @banned79 για την εξυπηρετηση. Η θηκουλα ταιριαζει γαντι, αλλα υπολείπεται αρκετα σε ποιοτητα των αντιστοιχων Νillkin (γνώμη μου). "Λαδωνει" και λίγο με το αγγιγμα... Βεβαια, καποιανου του χαριζανε γάιδαρο και τον κοιταζε στα δόντια θα μου πείτε... Τελος Πάντων, μια χαρά! Πριν από λιγο περασα με edl την 6.11.3 (είναι beta δε θα ρθει ΟΤΑ λογικα, με fastboot δε γινοταν, θα έπρεπε να ειμαι beta tester θαρρω...). Κ κει δε βρι…
-
Εχω βάλει το Nillkin 9H+ για RN2, έχει μονο μια μακροστενη τρυπουλα, που φτανει μεχρι την καμερα. Απο εβαυ 7-8 νταλαρς, ποιότητα ΦΟ ΒΕ ΡΗ, και καλυπτει πλήρως. οποιος θελει link, pm. AAA, παρελαβα απο Ali express σε 16 μερες, Δευτερα μεσημεράκι, και για πρωτη φορα στα χρονικά, ο ταχυδρόμος (Λ. Καλαμακίου) μου εφερε το δεμα και δεν αφησε χαρτάκι!!!! κ πιστέψτε με εχω κανει τη διαδικασια αυτή παρα πολλες φορες (για φιλους κλπ). Εμεινα αναυδος!!! Αν ουτε με το αυριανό update δεν καταφερω ν ξεκλειδώ…
-
Παράθεση από gkalen: “@tsarlam Την πήρα πίσω τη ρομ για το Ido , έχει πρόβλημα , αύριο θα έχετε νέο λινκ.. @panastros Πες κάτι παραπάνω ... ” "κάτι παραπάνω..." χαχαχα Με το που ξεκλειδώσω officially, τεσταρω κ επιστρέφω...
-
Παράθεση από gkalen: “@panastros Παρτη ... ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ RedmiNote3SE , Kate... 6.10.27 Kate THUNDER... Kate THUNDER MiUi8-6.10.27 DOWNLOAD ROM Kate_THUNDER_MiUi8-6.10.27.zip | by gkalen for Redmi Note 3 ” ό,τι και να πω είναι λίγο...
-
κανένα νέο για τη δοκιμαστική για το Kate, @gkalen ?
-
στο 4pda το ρωσικο παντως, κυκλοφορεί η 16.3.11!
-
σε kenzo, με 6.10.20 Thunder, τα σπαστικα πλήκτρα επανερχονται όποτε τους κατεβει (μπορει να υπαρχει pattern, αλλα δν το χω πιασει ακομα). επισης στο FaceBook και σε μερικες άλλες εφαρμογες, πατώντας το μεσαιο πλήκτρο δε γινεται αμεσα το "minimize", αλλά 0,5 με 1 δευτερολεπτο γραφει just a sec και γυρναει στο κεντρο ενα κυκλακι... Εμένα μου τη σπάει πολύ...
-
Παράθεση από geoanto555: “dalvin,cache,data είναι το σωστό... ” και αν είναι για "σπρώξιμο" το κινητο, τι αλλα wipes? internal μονο? ή και system?
-
για θυμιστε μου ρε παιδια,πως παω απο 6.10.20 thunder, στην τελευταια stable thunder για kenzo? τι wipes απαιτουνται? δε μ ενδιαφερει backup. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
για τσεκαρετε: Чехлы для Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition, - печать на чехлах Xiaomi Note 3 Pro SE
-
φιλε μου @efkolo, σαφώς και είναι προς τιμην σου που ανελαβες να τρεξεις ολη αυτη τη διαδικασία, αλλά δεν είμαστε όλοι παιδάκια να τα κυνηγήσεις! Προσωπικά κοντεύω τα 40 και μπήκα μόλις τελειωσε η Παναθα, είδα οτι οι εφεδρικοί έχουμε ελπίδες και περίμενα pm με τους λογαριασμούς σου για να κάνω την κατάθεση. Και με πήρε ο ύπνος ακριβώς επειδη δεν είμαι παιδάκι και τρέχω σα το Βεγγο όλη μέρα. 'Οπως δεν παρεξηγω ότι εγραψες εσυ ετσι και συ με με παρεξηγησεις. Απλα, έγινε παρεξηγηση με το pm! Επρεπε…
-
κι εγω μέσα για θηκες (1 flip και 2 πλατη).