Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Καλημέρα σε όλους. Χτες ο μικρός μου πήρε το κινητό και εξαφάνισε το εικονίδιο των μηνυμάτων. Παιδεύομαι όλη τη μέρα και δεν μπορώ να το εμφανίσω. Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται; Η συσκευή είναι Redmi 3S έκδοση android 6.0.1 MMB29M MIUI έκδοση MIUI 8 Global 7.6.22 Beta

• Τρομερό κινητό!Καλή τύχη σε όλους!

• Είμαι με έκδοση MIUI 8 Global 6.12.29 Beta. Ακόμα δεν έχω επιχειρήσει να βάλω την ελληνική rom του forum γιατί ψιλοφοβάμαι! Στο μενού σχετικά με το τηλέφωνο μου δείχνει διαθέσιμο χώρο 21,01 Gb από τα 32Gb της συσκευής. Είναι δυνατόν? Τόσο πολύ πιάνει το λειτουργικό ρε παιδιά;

• Εγώ εγκατέστησα την official global developer ενώ διαπίστωσα μετά ότι και η official global stable έχει ελληνικά. Μπορώ να γυρίσω από developer σε stable και με ποιο τρόπο; Αξίζει να γυρίσω σε stable να έχω πιο σταθερό λειτουργικό ή όχι; Τα update θα τα κάνει αυτόματα με τις παραπάνω rom ή όχι; Επίσης μπορώ να κλειδώσω πάλι το bootloader μήπως έχω πρόβλημα με την εγγύηση γιατί το έχω πάρει από ελληνικό κατάστημα; Με ποιον τρόπο μπορώ να τον κλειδώσω πάλι; Επίσης σίγουρα θεωρώ ότι η ελληνική rom …

• Καλησπέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας παιδιά. Είμαι νέος στο forum και στην Xiaomi. Πρόσφατα αγόρασα ένα Redmi 3S. Είχε έκδοση stable rom, έκανε μία αναβάθμιση αλλά μετά του έβαλα developer rom από το επίσημο site της xiami: en.miui.com/download-303.html Τελικά είδα έχει και ελληνικά (βέβαια κάποια λάθος τονισμένα ή την ημερομηνία 13 Δεκέμβριος αντί 13 Δεκεμβρίου). Μετά ξεκλείδωσα το bootloader (γιατί βάσει οδηγιών έπρεπε να πάω σε developer από stable για να ξεκλειδώσω). Μέχρι εδώ…

• Καλημέρα σας στο ωραίο forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το Redmi 3X. Ισχύει ότι ισχύει και το απλό Redmi 3 όσον αφορά τις αναβαθμίσεις του software γιατί είμαι άσχετος;