Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 204.

• εκανα παραγγελια δεν αντεξα

• Κλεισιμο εφαρμογων

saleakos - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Ωραιος

• Κλεισιμο εφαρμογων

Μήνυμα

Λοιπον οποιος ενδιαφερεται για περασμα rom με fastboot. Το λινκ για την ρομ που περασα ειναι αυτο Fastboot ROM Files for Redmi 1/1S/Note - Redmi 1/1S - MIUI Official Community και ειναι η αγγλοκινεζικη, εγω περασα την JHCCNBD24.0(4.3) η οποια ειναι 530mb. Το προγραμμα που θα φλασαρεις την ρομ το κατεβαζεις απο δω " bigota.d.miui.com/tools/MiPhone20140509.exe " ( το κανεις copy paste στον explorer και αρχιζει να κατεβαινει ). Μολις κατεβει το κανεις εγκατασταση, εγω το εκανα σε windows 7, μετα κα…

• Κλεισιμο εφαρμογων

Μήνυμα

Φιλέ το μεσημέρι γυρνώντας απο την δουλεια αν δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλος θα σου στείλω τι ακριβως εκανα

• αμα βαλετε και επιλογη οταν πας να κλησεις το κινητο να κανουμε επανεκινηση στην recovery θα ειναι σουπερ

• Κλεισιμο εφαρμογων

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Φυσικά και θα έχει ίσως και αυτή πλήρως ενσωματωμένο το τελευταίο TWRP Recovery (αν πετύχει το χειρουργείο) :D” μια χαρα

• Κλεισιμο εφαρμογων

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Απο recovery με wipe cache και wipe user data για να είναι σύγουρος 100%.” ευχαριστω να ρωτησω και κατι αλλο, η 3.16 θα βασιζεται στην stable 29 ?

• Παράθεση από tora33: “ποια έκδοση έχεις τώρα ? GTV 3.15 ? , κάνω αναβάθμιση σε 3.15.1 απο OTA ” τωρα την 3.15.1, αυτη μου περασε την recovery, και εγω απο ota την κατεβασα αλλα την εβαλα απο τον updater

• Παράθεση από tora33: “Recovery Ο.Κ. στην αρχή μου είπε αν εμπιστεύομαι για να την φλασάρει είπα ναι στην επανεκκίνηση , νομίζω fix root , και είπα ναι έχω την GTV 3.15-4.7.11 και όχι την 3.15.1 (να φλασάρω την 3.15.1 ?) ” εμενα δεν με ρωτησε τιποτα, μονο αυτο που εγραψα πιο πανω και ενω ημουν στην recovery και πηγα να κανω reboot system

• Κλεισιμο εφαρμογων

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Mόνο FastBoot ROM θα σε σώσει,,,,” Λοιπον με fastboot στρωσαν ολα, ακομα και το mail δουλευει κανονικα, εβαλα στο παιδι που το εχει την stable 24, και με το που μπηκε του εβγαλε αναβαθμιση σε stable 29, και ειναι ετσι τωρα 1-2 μερες με την αγγλοκινεζικη και του ειπα να περιμενει την νεα αναβαθμιση που θα βγει την 3.16 και παραλληλα να τσεκαρει αν ολα δουλευουν κομπλε εως τοτε, πως προτεινεις να βαλει την 3.16 ? καλυτερα λες απο recovery με wipe cache και wipe user data η …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε και πες μας αν όλα πήγαν καλά, και εντυπώσεις από το νέο Recovery - ROM.... :D” την εβαλα ολα δειχνουν μια χαρα, απλα επρεπε να μεταφερω την κατεβασμενη ρομ χυμα στην sd αλλιως εκλεινε ο updater, τωρα ειμαι στην recovery την ειδα λιγο μια χαρα ειναι, πατωντας reboot system now μου λεει τα εξης: rom may flash stock recovery on boot. fix? this cannot be undone, και εχει επιλογες no και yes- disable recovery flash on system 2, και επελεξα το yes τωρα που το σκεφτομα…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ακύρωσέ τα και πήγαινε από τον Updater.. H ROM Βρίκεται στο φάκελο OTA-Updater/download Στο επόμενο UPDATE όλα θα δουλέυουν κανονικά από τον ΟΤΑ Updater.” οκ ευχαριστω, καταλαβα για να περασει την νεα recovery ωστε να ειναι συμβατο την επομενη φορα και να γινει αυτοματα μπραβο και παλι παιδια και ευχαριστουμε

• Παράθεση από MIUI_ART: “Τα ΟΤΑ στο Mi-3W θα είναι πλήρως λειτουργικά από αυτή την Version και μετά. Αυτό σημαίνει πως όποιος φλασάρει την παραπάνω Version, θα μπορεί να έχει και αυτόματο Flash μετά κάθε Download των ROMs. Επειδή η Default Recovery δεν συνεργάζεται με τον OTA Updater, την ROM που θα κατεβάσει ο ΟΤΑ, κάντε την flash μέσα από την "Αναβάθμιση" (Updater) της MIUI ...” Να ρωτησω εμενα μολις την κατεβασε την 3.15.1 και με ρωταει τωρα. Εγκατασταση ΖΙΡ και εχει 2 επιλογες εκκαθαριση data…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Η νέα πιλοτική Version GTV-3.15.1 για το Mi-3 (WCDMA)), με υποστήριξη OTA Updates και CWM Recovery είναι έτοιμη για Download.. Mi-3 (TDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.15.1-4.7.11.zip” Τώρα πλέον θα έχετε όλα τα καλούδια που προσφέρει το CWM Recovery, χωρίς να χάνετε τίποτα σε συμβατότητα.” μολις μου εβγαλε αναβαθμιση μεσω OTA, μπραβο για την δουλεια παιδες, αψογοι

• Δεν ανάβει το LED ειδοποιήσης

saleakos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Με τα χρωματα τι γίνεται; ανάβουν αυτά που εχεις επιλέξει; Δοκιμασα τωρα, δουλευουν μεν αλλα οχι τα χρωματα που επιλεγω για καθε ειδος ειδοποιησης

• Mipad preorder

saleakos - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Δεν θέλω να είμαι αρνητικός ή γκρινιάρης, αλλά ένα τέτοιο tablet είναι απαράδεκτο να μην έχει SIM card... Δηλαδή να το έχεις στο αυτοκίνητο όλη μέρα και να μην έχεις σύνδεση στο Internet... αμαρτία δεν είναι? Η μόνη λύση είναι να κάνεις hot spot το κινητό σου και να παίρνεις με το wif-fi... αλλά είναι λύση ανάγκης! ;(” καλο θα ηταν να ειχε και σιγουρα θα βγει για τετοια εκδοση αλλα απαραδεκτο δεν νομιζω, για τα λεφτα που εχει και συμφωνα με το hardware του το οποιο ειναι το…

• μακρια απο kingston, φιλη μου εχασε 800 φωτο σε λιγοτερο απο 15 μερες χρησης τησ sd

• Mipad preorder

saleakos - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

239 ευρω στο merimobiles, καθε μερα πεφτει και απο λιγο

• Κλεισιμο εφαρμογων

Μήνυμα

Μετα απο πολλες προσπαθειες να κανω το τηλεφωνο να λειτουργησει δεν γινεται τιποτα, κλεινουν συνεχεια οι εφαρμογες και το τηλεφωνο εχει γινει πολυ δυσκολο πλεον στο να το χρησιμοποιησεις, εχω κανει τα παντα απο wipe, το μονο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να περασω ρομ με fastboot μηπως και αυτο λυσει το προβλημα με τα fc, αν εχει καποιος καμια αλλη ιδεα ειναι καλοδεχουμενη