Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΧίλια συγνώμη. Μάλλον έχω το ίδιο πρόβλημα. Έρχεται μήνυμα στο viber , ξεκλειδώνω κ κοιτώντας την αρχική οθόνη το σύμβολο του viber είναι επάνω αριστερά . Χωρίς να πατήσω τίποτα χάνεται σε πολύ λιγο. Έχεις δίκιο. Έκατσα να το προσέξω καλύτερα.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΓια το σήμα του viber στην οθόνη δεν είναι όπως τα λες σε εμένα. Δηλαδή δουλεύει σωστά όπως θα ήθελες. Το ρύθμισα και μου βγαίνει σωστά . Έκδοση κ ρύθμιση στις φωτό.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαι μια ακόμα ερώτηση για τους πιο γνωστες. Εάν αγόραζα το note 7 σε chine version που δεν έχει την μπάντα 4G 800 mhz κ του έβαζα ελληνική rom θα λειτουργήσει; ή η έλλειψη της μπάντας είναι σε επίπεδο hardware ;
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαAlexVAG δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. Έχω το redmi Note 7 εδώ κ 48 ώρες . Δουλεύω πολύ viber. Δεν είδα κάτι συγκεκριμένο κ έκανα αναβάθμιση κανονικά σε 10.3.2.0. Εξήγησε μου καλύτερα μήπως κ το έχω κ εγώ ή όχι .
-
Auto Rotation Problem
ΜήνυμαΈχω ασχημα νεα. Μου ξανα μπλοκαρε το rotaion. Εκανα ξανα τη διαδικασια με το αρχειο αλλά τζίφος. Τιποτα δεν εγινε. Ακομα μπλοκαρισμενο ειναι το rotation. Καμια ιδέα?
-
Auto Rotation Problem
ΜήνυμαΜε ξανακολλησε το rotation , εκανα την διαδικασια που ανεφερε ο NasDriver με το ανάλογο για την εκδοση μου persist.img κ λειτουργεί παλι κανονικα. Για οποιαδήποτε προβλημα στο rotation θα ξαναμιλησουμε. Ευχαριστω πολύ Υ.Γ. Eχω redmi 3
-
Auto Rotation Problem
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ. Για κάποιο περίεργο λόγο ξεμπλοκαρε πάλι. Μάλλον κάποια εφαρμογή μου το κάνει. Έτσι νομίζω. Έκανα καθαρισμό του κινητού συνέχεια κ έτρεχα την εφαρμογή quick tune. Θα τα έχω υπόψη μου όμως τα εργαλεία σου μιας κ πιστεύω οτι θα μου ξανά εμφανιστεί το πρόβλημα.
-
Auto Rotation Problem
ΜήνυμαΕπίσης εάν γίνεται δεν θέλω να αλλάξω rom
-
Auto Rotation Problem
ΜήνυμαΕχω το ίδιο πρόβλημα με το auto rotate σε redmi 3. Μπήκα από kernel αλλά έχει μόνο success k failed σαν επιλογές. Δεν έχει calibration. Επισης εχει G sensor κ no gyro . Το δεύτερο δεν δουλεύει. Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή που με το έφτιαξε αλλά ξανά μπλόκαρε κ δεν ξεμπλοκαρει.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕυχαριστώ , πάντα είστε όλοι εξυπηρετικοί !!!!
-
ΜήνυμαΔηλαδη άλλαξε ο τροπος για unlock? Κ θα μου δωσουν αδεια online ? κ οταν το επανλαβω θα ξεκλειδωσει? ή πρεπει να κανω αιτηση.
-
Μήνυμαηδη το κατεβασα το καινουργιο αλλά τωρα βγαζει αλλο μηνυμα. τι κανω? Το μπλε δεν εκανε τιποτα και βρηκα εδω Apply for permissions to unlock Mi devices το link .
-
ΜήνυμαΠαιδες μιας και ειστε ολοι εδω. Εβαλα china dev, κανω MI UNLOCK και μου βγαζει παλι αυτο----> forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50480/και εχω ενεργοποιήσει το developer menu με τo ola τα παρελκομενα απο εδω που βρήκα Ξεκλείδωμα του Bootloader.
-
ΜήνυμαΕυχαριστω amavroudis για την αμεση απαντηση και οι φωτο καταλαθος ηταν πολλες. =============== Φεβ 17th 2018, 10:32am =============== δεν κανει αναβάθμιση μεσο του updater την rom, κανει επανεκκινηση μονο. τι κανω λάθος?
-
ΜήνυμαΓεια σας , έχω ένα redmi 3 κ θέλω να ξεκλειδώσει. Κάνω την πρώτη διαδικασία με το mi unlock κ βγάζει could not verify device. Πρέπει πρώτα να αλλάξω rom για να κάνω αίτηση για να πάρω άδεια ξεκλείδωματος ; Τρέχω το adb devices για να δω τη συσκευή μου κ δεν βγάζει τίποτα στα αποτελέσματα. Έχω ξανά κάνει ξεκλείδωματα σε δύο redmi 3 πιο παλιά με επιτυχία.-------- [label]forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50472/[/label]