Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
που θα τον βρω αυτον τον οδηγο ????
-
γεια σου Τασε , εχω βαλει τρεις εφαρμογες , endomondo, strava , kai map my ride, και στις τρεις διακόπηκε η καταγραφη..... στη μεση της προπόνησης μαλλον θα κανω μια προσπαθεια να φλασαρω την επισημη αγγλικη , γιατι να πω την αληθεια σπαστικα λιγο εχθες.... παρ ολο που σε τακτικά διαστήματα το έλεγχα και έδειχνε ανοιχτο..., , μονο που δε το σπασα...οταν γύρισα σπιτι :))) ακομα και οι φωτο με το παραμικρο κουνημένες βγαίναν ... δεν βρηκα καμια επιλογη να βγαζει πιο σταθερες φωτο, ο φιλος μου με τ…
-
καλησπερα κ απο μενα , εχθες κατεβασα την 3.11 με twrp την δεχτηκε αμεσως αλλα μου βγαζει τα εξης θεματακια ... - ενημέρωση εφαρμογών σε καθε ενεργοποίηση του κινητού - το Μειλ ουετε καν! ανοιγει.... - σε συνδεση με το pc μονο στις φωτο μπηκα , και γενικα μου φανήκαν λιγο περίεργα τα πραματα εκει.... - στο An tu tu με βγαζει στα 1500 περιπου - και το τελευταίο και σημαντικότερο! που σίγουρα αφορα την 3,10 και 3.9, για την 3.11 δε ξερω ακομα γιατι δε προλαβα να τη δοκιμάσω , λογο ποδηλασιας .. στ…
-
οπςς!! σορρυ τη βρήκα ! την ειχα απενεργοποιήσει απο τα 3.9 και τωρα στα 3.10 την αφαίρεσε και σαπο συντόμευση την εχει μονο στις εφαρμογές κατω κατω με την ένδειξη απενεργοποιημένη οποτε την ενεργοποιώ ξανα εφόσον την αλλάξατε , να σαι καλα και σε ευχαριστώ !
-
καλησπερα!, κατεβασα την 3.10 ολα καλα! μια χαρα μεχρι τωρα.. παει ρολόι ! να το μονο ...... η εφαρμογή mail της miui εξαφανίστηκε...!! οχι πως με νοιαζει δλδ... σκορδοκαΐλα μου ετσι και αλλιως ηθελα να την αφαιρέσω και τα θέματα που λεει ο φίλος dimpet οντως εχουν θέμα.... μπράβο δε ολη την ομάδα!!!
-
Παράθεση από Anastasis: “τελικά η έκδοση fixed 3.9 παλι στα καλά του καθουμένου μου κλείνει τις εφαρμογές.... :-(” Εχω την υπόνοια οτι ολο το προβλημα μου το προξένησε η εφαρμογή e-mail της miui , απο τοτε που διέγραψα το λογαριασμό μειλ μου, δε την χρησιμοποιώ και δε κανει συγχρονισμό.. λειτουργε..................... Τζι Τζι ! εκτως που δεν μου ανοιγε την αλληλογραφία αμέσως οσο και αν προσπαθούσα .. κόλλαγε, με το που ερχόταν καποιο μειλ έκλειναν τα πάντα...
-
Καλησπέρα ! και πάλι την εγκατέστησα πριν λιγο και το πρόβλημα που είχα αναφέρει στη gtv3.8 πως μου έκλειναν οι εφαρμογές ξαφνικά .., δείχνει να διορθώθηκε !! ως τωρα δεν μου το εχει ξανα κανει! όσο για της ειδοποιήσεις , που ενω στην αρχη δούλευαν κανονικά.. με την έκδοση που ειχε ερθει απο το το2c , με τη ρομ 3,8 παρα πολλές φορές έπρεπε να τις ανοίξω για να δω αν εχει μήνυμα , και στο μεσεντζερ του facebook κάποιες φορες, δε μου έβγαζε τα μηνύματα αν δεν άνοιγα την εφαρμογή, ακόμα δε ξερω τι …
-
Παράθεση από aoritis: “Παιδιά παρατήρησα ότι ανοίγοντας κάποια εφαρμογή και σε ανύποπτο χρόνο αυτή κλείνει ή τέλος πάντων γίνεται minimized. Αυτό είμαι 99% βέβαιος οτι το κανει όταν έχω τα δάχτυλα στην οθόνη και όχι ας πούμε όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή και απλά διαβάζω κάτι π.χ. στο tapatalk. Αν την ανοίξω παλι δεν το κάνει. Α και κάτι άλλο. Πριν την αναβάθμιση στο twitter μου έρχονταν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Τώρα πλέον όχι. Καμμιά ιδέα. Στάλθηκε απο το Hongmi μου” καλησπέρα και απο εμενα σε…