Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 122.
-
Εμένα πάντως σε RN3 pro κάνει bootloop μετά την επανεκκίνηση. Με ξεκλείδωτο bootloader Ευτυχώς μπαίνει σε twrp
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM από Linux Terminal για κινητά Xiaomi με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΊσως πρέπει να βγάλετε και έναν οδηγό για ξεκλείδωμα του Bootloader και σε Linux. Αν γίνεται φυσικά. Το πρόβλημα με τα Windows είναι ότι πρέπει να είναι και 64bit και υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM από Linux Terminal για κινητά Xiaomi με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ...Ξεκινάω =============== Σεπ 3rd 2017, 4:30pm =============== Έτοιμο το εργαλείο . Τέλειος οδηγός, μπορώ να πω ευκολότερος από εκείνον για φλασάρισμα σε windows, ξανά χίλια μπράβο στην ομάδα. Ακουμπάμε πάνω σας.Και τώρα λύστε μου την απορία μπορούμε να φλασάρουμε official rom από custom recovery και να παίρνουμε ota updates? Ευχαριστώ και πάλι.
-
ΜήνυμαΧαχα εννοείται περισσότερο εγκυκλοπαιδικά ρωτάω γιατί τα έχω λίγο μπερδεμένα(περιμένοντας να κατέβει η fastboot) Ευχαριστώ για το μάθημα όπως και να έχει
-
ΜήνυμαΑν υπάρχει custom recovery μπορεί να περαστεί official rom με OTA updates?
-
ΜήνυμαΈχεις δίκιο πουθενά δεν γράφει για custom recovery. Μου έχει μείνει συνήθεια...
-
ΜήνυμαΓεια σας και πάλι.Έχω ένα redmi note 4x 3, 32 snapdragon αγορασμένο απο Ελληνικό κατάστημα πριν μία εβδομάδα. Η ρομ που φοράει είναι από ότι μου είπαν είναι 'μαϊμού' έτσι προσπαθώ να βάλω την τελευταία global stable ώστε να κάνει και ΟΤΑ updates. Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Είμαι λοιπόν στο πρώτο βήμα που κατεβάζω την fastboot rom (★ Redmi Note 4X Latest Global Stable Version Fastboot File Download). θέλω να ρωτήσω, εφόσον είναι ξεκλείδωτος ο bootloader πρέπει να βάλω και custom recovery ή π…
-
Παράθεση από NasDriver: “Mε αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Βάζεις την τελευταία Global stable ή Developer rom Για τον οδηγό του Linux, ρώτα στο αντίστοιχο θέμα τα παιδιά, δεν έχω δουλέψει σε linux και δεν μπορώ να βοηθήσω ” Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω πόσες φορές με έχετε βοηθήσει.
-
Παράθεση από NasDriver: “Η ρομ που έχεις είναι unofficial - μαϊμού, θα πρέπει να την αλλάξεις σε μία official ώστε να έχεις αναβαθμίσεις Ξεκίνα με αυτά: 1. Drivers ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 2. Mi account ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader 3. Έλεγχο του bootloader ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Μία ερώτηση ακόμα πριν τσεκάρω αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader…
-
Καλημέρα,( έχω από ότι κατάλαβα ), στα χέρια μου ένα Redmi Note 4χ Mido 3, 32 με τον snapdragon 625, εδώ και μια εβδομάδα. Αγορασμένο από κατάστημα στην Ελλάδα. Δεν θέλω να βάλω κάποια custom rom. Από ότι λέει φοράει την miui global 8.2 σταθερή 8.2.10.0.0(MCFMLIDL). Ερωτήσεις : θα κάνει OTA updates ; αν ναι δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση επειδή δεν μου έχει ζητήσει μέχρι τώρα; Τελικά το pro 4x τι διαφορές εχει; Ποιές εκδόσεις 4χ υπάρχουν τελικά, ψάχνω εδώ και μια ώρα και ακόμα μπερδεύομαι. . Ευχα…