Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 106.

• Ευχαριστούμε πολυ !!! Θα την περάσω το απόγευμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

AlexisDS - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τα προβλήματα με τα led ξεκίνησαν κατά την μετάβαση από MIUI 7 σε MIUI 8 και επαναφορά backup. Το είχα και εγώ μέχρι που έκανα factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή χωρίς επαναφορά backup ή από mi cloud, (στο mi cloud επέλεξα "setup us a new device") και πλέον δεν έχω πρόβλημα.” Αρα θα το δοκιμασω αν ειναι ετσι. Παρόλα αυτά τι εφαρμογή μπορώ να χρησιμοποιησω για backup εφαρμογών και να της κάνω restore μετα ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…

• RE:

AlexisDS - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “AlexisDS Αν είναι μία πίσω όχι αλλά ποιο παλιά καλύτερα κάνε.” Α κατάλαβα. Backup τις εφαρμογές πως τις κανω ?? Είχα δει εναν οδηγο για το titanium αλλα ηταν πολυ πολύπλοκος. Δεν τον κατάφερα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή πιο εύκολη ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω πρόβλημα και εγώ με τις ειδοποιήσεις led. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Για να περάσω παλιότερη ρομ χρειάζεται και factory reset ??? Backup τις εφαρμογές μου πως τις κανω ???? Έχετε να προτινετε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

AlexisDS - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν θες κάνεις data και σβήνεις ρυθμίσεις-προγράμματα.. Πριν ρώτησες για καθαρή γι αυτό...” Μόλις την πέρασα. Ολα κομπλε. Λίγο με χαλάνε οι αλλαγές στην μπάρα των ειδοποιησεων αλλα θα το συνηθισω. Ευχαριστω και πάλι. Νόμιζα πως θα ήταν πιο δύσκολη η αλλαγή της ρομ αλλα δεν είναι τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Αν θες κάνεις data και σβήνεις ρυθμίσεις-προγράμματα.. Πριν ρώτησες για καθαρή γι αυτό... ” Το ξέρω δεν το διευκρίνησα τώρα. Οοοοκ. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι. Ευχαριστώ και πάλι !

• Παράθεση από NasDriver: “Όντως είναι καλή και για το redmi note 2 με λίγη προσοχή στο πρόβλημα του SHELL που εμφανίζεται μερικές φορές όταν συνδέσεις την συσκευή στον υπολογιστή. Επανεκκίνηση της συσκευής και φεύγει το SHELL ” Τέλεια !!! Και την περνάω όπως μου είπε ο geoanto555 με το twrp κάνοντας advanced wipe/cache,dalvik,data..πίσω στο install και φλαας την ρομ ? Ασχέτως αν είμαι στην 6.1.7 ???

• Παράθεση από AlexisDS: “Παράθεση από geoanto555: “Βάζεις την ρομ στο κινητό .Μπαίνεις μέσα στο twrp κάνε advanced wipe/cache,dalvik,data..πίσω στο install και φλαας την ρομ ” Τελεια !!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως έχεις να μου προτίνεις κάποια Rom που σε βόλεψε ?? Ειδικά για βελτίωση μπαταρίας και με φιξαρισμένο το youtube. Λέω να δοκιμάσω την Miui 8. έχεις κάποια συγκεκριμένη που θεωρείς καλή ?? Με τον ίδιο τρόπο περνάω την 8 όπως τη…

• RE:

AlexisDS - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Βάζεις την ρομ στο κινητό .Μπαίνεις μέσα στο twrp κάνε advanced wipe/cache,dalvik,data..πίσω στο install και φλαας την ρομ” Τελεια !!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Redmi Note 2 από τον Ιανουάριο. Είχα περάσει τότε την Miui GTV 6.1.7 την ελληνική, ακολουθώντας τις διαδικασίες από το forum, για φλασάρισμα για πρώτη φορά της ελληνικής Rom. Τώρα που θέλω να δοκιμάσω κάποια άλλη dev ROM, ποια διαδικασία να ακολουθήσω ??? Θέλω να κάνω clean install γιατί τρώει κάτι κολλήματατακια το κινητό.

• Παράθεση από NasDriver: “Κάνε ένα reset password να σου έρθει καινούργιο. ” Το έκανα αλλά το πρόβλημα υπάρχει στο username. νάζω τηλέφωνο, αριθμό Mi account είτε email και μου βγάζει συνέχεια username incorrect. Πολύ παράξενο. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

• Παράθεση από AlexisDS: “Παράθεση από geoanto555: “Ξεκινάς με αίτηση.. Γράφεις ότι να ναι.. Περνάς official developer με αυτον τον οδηγό περιμένοντας το sms.. Ξεκλειδώνεις και βάζεις twrp και Ελληνική ρομ. ” Τέλεια. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια!!! ” Ρε παιδιά είμαι χαζός ??? Αφού πατάω το unlock μου βγάζει την οθόνη που μου ζητάει να συνδεθώ με το Mi account. Έιτε γράφω to email, είτε τον αριθμό τηλεφώνου, είτε το Mi account τον αριθμό μου βγάζει συνεχώς οτι βάζω λάθος username. τι στο …

• Παράθεση από geoanto555: “Ξεκινάς με αίτηση.. Γράφεις ότι να ναι.. Περνάς official developer με αυτον τον οδηγό περιμένοντας το sms.. Ξεκλειδώνεις και βάζεις twrp και Ελληνική ρομ. ” Τέλεια. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Για να σε βοηθήσουμε με ακριβείς οδηγίες πρέπει να αναρτήσεις ένα screenshot με το "σχετικά με το τηλέφωνο" Κάνεις την αίτηση στο λινκ που δίνεις και περιμένεις ένα sms.... που θα σου λέει πάνε κεί και κατέβασε ένα πρόγραμμα. ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ανέβασα και το about phone. Άρα κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα και περιμένω για απάντηση ? Στην αίτηση τους γράφω κάτι συγκεκριμένο ή οτι απλά θέλω να βάλω custom rom ??

• Καλησπέρα παιδιά. Μπράβο ξανά για την εξαιρετική σας δουλειά. Πήρα πρόσφατα ένα Xiaomi Redmi 3 για την κοπέλα μου και θέλω να του περάσω μία dev rom. Από οτι έχω καταλάβει πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω τον bootloader για να μπορέσω να flashάρω την ελληνική rom. Έχω όμως χαθεί στις οδηγίες και σε αυτά που διαβάζω και δεν καταλαβαίνω την διαδικασία. Πρέπει να στείλω αίτημα για ξεκλείδωμα εδώ Apply for unlocking Mi devices ??? Και μετά θα με ενημερώσουν με email οτι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ? Χρ…

• Μου αρέσει αυτό Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone Καλή επιτυχία σε όλους !!!

• τέλειος διαγωνισμός !!! μακάρι να το κερδίσω.. XIAOMI MI 4C 3GB Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen MIUI 7 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Παράθεση από flowin_through: “Για καινούρια είναι και τα δύο σωστά. Με πακέτο αναβάθμισης είναι dirty (χωρίς wipes), για κοντινη ρομ είναι οκ. Για παλιά δε θα δουλέψει το πρώτο, ίσως ούτε το δεύτερο. Θέλει clean install ” Άρα για να κάνω downgrade σε αρκετά παλιότερη Rom να κάνω είτε factory reset, είτε καθαρή εγκατάσταση με το miFlash περνώντας μια Fastboot Rom και μετά την Ελληνική Rom που θέλω. Σωστά τα λέω ?

• Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Για να περάσω μια παλιότερη η καινούρια ελληνική dev με ποιόν τρόπο το κάνω ? Μέσω της Αναβάθμισης » Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης » επιλέγουμε την νέα rom ???? ή μέσω του twrp » επιλέγοντας install και επιλέγοντας την ελληνική rom ? δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το σωστό και ποιό από τα δύο είναι το καλύτερο