Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Κυριακή σήμερα... Κάνα νέο ομάδαρα? Για Redmi Pro?
-
Redmi Pro Κολληματα
ΜήνυμαΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το κινητό μου. Έχω περάσει πολλές ρομ xtrv και το κινητό μου δούλευε μια χαρά... Κάποια στιγμή από τον Νοέμβρη και μετά οποία περνάω έχει κάποιο κόλλημα. Πχ. η τελευταία μου κρασαρε στις επαφές. Στην προτελευταία είχα θέμα στο Instagram. Πήρα την απόφαση να βάλω μια Stable που στο κινητό ένος φίλου ήταν μια χαρά, και πάλι είχα κολλήματα. Η σχετικά πιο σταθερή χωρίς κολλήματα αλλά γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας είναι η 7.11.9, που έχω και τωρα. Χρησιμοπ…
-
Παιδια, καλησπερα, Έχω περάσει πολλές xtrv dev, και τελευταία πέρασα και μια stable. Όσες έχω περάσει ,έχω θέμα με το κινητό μου. Κολάει απίστευτα, κανει επανεκκίνησεις μόνο του ξαφνικά και υπερθερμαίνεται. Η μόνη Xtrv είναι η xtrv-7.11.9 που ειναι σταθερή με το τηλέφωνό μου. Νορμάλ κατανάλωση μπαταρίας, σπάνια επανεκκίνηση, σχεδόν κανένα κόλλημα. Εννοείτε πως όταν περναγα τις καινούριες πάντα έκανε factory reset. Τι να κάνω για να περάσω κάποια καινούρια? Είναι φυσιολογικό αυτό.
-
Λοιπον,τωρα εχω κανει factory reset και ειμαι σε recovery mode και ετσι τωρα δεν μπορω να κανα screenshot. Πριν ειχα xtrv dev, την τελευταια. Σκεφτομαι να βαλω την stable του forum.
-
Συγνωμη εκ το πρωτερων ,αν ειμαι εκτος θεματος , αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν χριεαζεται να κανω κατι για να παω απο xtrv σε stable . Redmi pro.
-
Ελπίζω να περάσατε καλά... Εγώ αρρώστησα και δεν ήρθα..„“
-
Και εγώ μέσα.... (Hidden Content)
-
Στην τελευταία άρωμα 7.12.7, σε κινητό redmi pro omega, παρατήρησα πως δεν συγχρονίζει στο mi cloud, το άλμπουμ. Επίσης μετά από λίγα λεπτά σε instagram ή Facebook είχα κόλλημα του κινητού και αναγκαστική επανεκκίνηση. Πολλά bug. Δυστυχώς γύρισα στην 7.11.9 που είναι από τις καλύτερες τελευταίες που έχει περάσει. Σταθερή μπαταρία και ούτε μια επανεκκίνηση. Απλά τα αναφέρω μήπως αλλάξει κάτι. Καλή συνέχεια παιδιά. Καλή δουλειά.