Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 80.
-
Παιδες απο ποια εκδοση εχει μπει το search στο notifications ; Γινεται να απενεργοποιηθει; Εχει κατι κινεζικα!
-
καλη επιτυχια παιδες
-
Παράθεση από azazeloni: “Παράθεση από MetzeloS: “Παράθεση από stelios1987: “Καλημερα αρκετες φορες οταν με περνουν τηλ δεν μπορω να το σηκωσω.... δλδ κολλαει δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα ουτε το κοκκινο ,ουτε το πράσινο, ουτε το τριτο κουμπι .Υπαρχει καποια λυση;;; το εχω κανεο προσφατα επαναφορα εργοστασιακων ” Εχω ακριβως το ιδιο θεμα εδω και 3-4 αναβαθμισεις! αν βρει κανεις λυση ας μας πει! Ευχαριστω ” Και σε μενα συμβαινει αυτο αρκετες φορες αλλα οχι σε καθε κληση, ειναι σα να μην λειτουγει …
-
Παράθεση από stelios1987: “Καλημερα αρκετες φορες οταν με περνουν τηλ δεν μπορω να το σηκωσω.... δλδ κολλαει δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα ουτε το κοκκινο ,ουτε το πράσινο, ουτε το τριτο κουμπι .Υπαρχει καποια λυση;;; το εχω κανεο προσφατα επαναφορα εργοστασιακων ” Εχω ακριβως το ιδιο θεμα εδω και 3-4 αναβαθμισεις! αν βρει κανεις λυση ας μας πει! Ευχαριστω
-
Καλησπερα, εδω και 2-3 αναβαθμισεις παρατηρω πως αν την ωρα που με καλουν πατησω volume down για να κανει σιγαση, μετα "κλειδωνει" η οθονη κ δε μπορω να απαντησω (βασικα ουτε πρασινο ουτε κοκκινο..δεν αντιδραει η οθονη, απλα μενει ανοιχτη). Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος; Το ιδιο συμβαινει αν στο ξεκλειδωμα, αντι για slide up κανω δεξια ή αριστερα (για χρηση καμερας ή κλησης). Μενει απλα ανοιχτη ο οθονη κ δε δουλευει τπτ. Απλα παταω να σβησει η οθονη και πρεπει αναγκαστικα να ξεκλειδωσω. Και κ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “ Ίδια ρομ, ίδιο κινητό και το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά ακόμα και με κλειστό τηλέφωνο, Κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή.” Θα δοκιμασω να το κλεισω κιολας..δεν ηξερα πως δουλευει
-
Φοραω 5.10.16 beta Dev σε Note2 Prime και σημερα ειναι η 2η σερι μερα που δε χτυπησε το ξυπνητηρι (daily repeat).Επισης αν ειναι ωρα κλειδωμενο, καμια φορα δε μου χτυπαει οταν δεχομαι κληση αλλα δειχνει ειδοποιηση πως με πηρανε και χτυπησε π.χ. 5-6 φορες.Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;Εκανα νεο ξυπνητηρι για να δω αν θα χτυπησει αυριο.
-
Φοραω 5,10,16 beta Dev σε Note2 Prime και σημερα ειναι η 2η σερι μερα που δε χτυπησε το ξυπνητηρι (daily repeat). Επισης αν ειναι ωρα κλειδωμενο, καμια φορα δε μου χτυπαει οταν δεχομαι κληση αλλα δειχνει ειδοποιηση πως με πηρανε και χτυπησε π.χ. 5-6 φορες. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα; Εκανα νεο ξυπνητηρι για να δω αν θα χτυπησει αυριο.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “ Γενικά να έχεις υπόψιν σου @MetzeloS ότι το backup με το TB και μετά restore είναι δυνατό/πιθανό να μεταφέρει προβλήματα (σε Miui rom) απο την παλαιότερη σε νεώτερη, ακόμη και φρέσκια εγκατάσταση και είναι κάτι που γενικά ΔΕΝ προτείνουμε.” χμμμ ευχαριστω για την πληροφορια
-
redmi note 2 64 bit
ΜήνυμαKαι γω εχτες το εκανα παραγγελια.. Αξιζει απειρα το κινητο και εχει φουλ υποστηριξη απο την κοινοτητα εδω.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΕννοω τη ρομ. Εγω θα το εκανα με το TitaniumBackup (το οποιο κραταει ολο το λειτουργικο οπως ειναι..μαζι με τις εφαρμογες) αλλα επειδη δεν το εχω στα χερια μου για να σου πω σιγουρα, περιμενε να σου απαντησει και καποιος αλλος με περισσοτερη εμπειρια Σιγουρεψου πως ειναι ρουταρισμενη η συσκευη σου με ενα root checker
-
Εννοω τη ρομ. Εγω θα το εκανα με το TitaniumBackup (το οποιο κραταει ολο το λειτουργικο οπως ειναι..μαζι με τις εφαρμογες) αλλα επειδη δεν το εχω στα χερια μου για να σου πω σιγουρα, περιμενε να σου απαντησει και καποιος αλλος με περισσοτερη εμπειρια Σιγουρεψου πως ειναι ρουταρισμενη η συσκευη σου με ενα root checker
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαKαλησπερα, εγω ακομα το περιμενω να ερθει απο Κινα αλλα λογικα απο vickmall στο εστειλαν ρουταρισμενο. Δοκιμασε να κανεις ενα backup και να περασεις την ελληνικη/αγγλικη ρομ που εχουν φτιαξει τα παιδια εδω. Το διαβασα και καπου αλλου αυτο το θεματακι με τα σμσ και τις κλησεις