Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 115.
-
Ποια ακουστικά για αγορά;
Agent_92 - - HeadPhones
Μήνυμαέχουμε κανένα μαγαζί που τα έχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη?
-
τι να προλάβουν να φτιάξουν και τα παιδιά εδώ!! τόσες συσκευές έχουν βγει, λογικό οι πιο παλιές να πάνε λίγο πίσω στο χρονοδιάγραμμα!!μια λύση είναι και η global φυσικά. εγώ προσωπικά δεν καίγομαι και τόσο μιας και δεν πιστεύω ότι θα δω τεράστια διαφορά με την 8.2 σε σχέση με την 8.1 που φοράω τώρα άρα όποτε βγει καλοδεχουμενη.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαεντάξει μπήκα στις ρυθμίσεις. πήγα στις ρυθμίσεις του ρουτερ του ΟΤΕ και είδα τη ip παίρνει το mi router 3,το έβαλα στο Chrome και μπήκα. εκεί που λέει το dual band wifi, να το αφήσω κλειστό ή να το ανοίξω? ποιο είναι προτιμότερο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμασε ποιου server? μου βάζεις δύσκολα!! 192.168.1.11 γράφει στο ipv4 στην κατηγορία του ασύρματου στο cmd. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαστην εφαρμογή στο κινητό γράφει 192.168.1.13 πάνω πάνω. την χτυπάω στον Chrome στο κινητό αλλά ούτε αυτή με πετάει σε κάποιο μενού. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαστον Chrome που βάζω 192.168.31.1 δεν μου βγάζει κάτι πάντως. ασύρματα είμαι στο pc, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαμε μπέρδεψες τώρα. αφού το συνδέσω πάνω στου οτε, μετά δηλαδή δεν μπορώ να αλλάξω άλλες ρυθμίσεις πχ την δύναμη των κεραιών? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυματο σύνδεσα πάνω στο ρουτερ του ΟΤΕ σαν extend αλλά τώρα όταν μπαίνω στην εφαρμογή δεν μπορώ να πειράξω κάποια ρύθμιση. πατάω στα wifi settings και μου βγάζει couldn't get wifi info συνέχεια. τι φταίει? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αν δεν είχε και 2,5D γυαλί θα ήταν ακόμα καλύτερο για να μπαίνει κάνα tempered glass σωστά. να δούμε και τι καπέλο θα του ρίξουν τα κινεζομαγαζα!!
-
Μήνυμαπαρήγγειλα σήμερα το πρωί. 2 xiaomi router/extender μέσα στο σπίτι, δεν περιμένω κάτι λιγότερο από full σήμα παντού!!
-
Μήνυμασε σχέση με το xiaomi mini router έχει διαφορά στο σήμα? είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το repeat του mini αλλά εχθρός του καλού, το καλύτερο!!
-
αυτή η ρομ για RN2 είναι η συνέχεια κατά κάποιο τρόπο της 8.0.2.0 που φοράω τώρα ή θα βγει κι άλλη ελληνική stable χωρίς XTRV?