Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-117 από 117.
-
Παράθεση από Antonis95gr: “Ίσος να έχει ένα θέμα με την RAM δεν είμαι σίγουρος (5.3.0) σε Mi3 edit: Πάντως είναι πολύ καλή με νέα χαρακτηριστικά” μια χαρα μου φαινεται και εμενα αρκετα γρηγορη και σε ραμ μια χαρα την βλεπω 1giga ελευθερο οπως ημουν και στην 4.2.0 την προηγουμενη stable που ειχα. Σε μπαταρια δεν εχω ακομα αποψη. Οταν λες νεα χαρακτηριστικα ?
-
Παράθεση από Pallaros: “Παιδιά καλημέρα, έβαλα την 5.5.22 και γίνεται της παλαβής στα FC, τηλέφωνο, acore, gapps, όλα σκάνε. Έκανα διαγραφή dalvik και cache, τα ίδια. Δε θα ήθελα να διαγράψω τα δεδομένα, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Διέγραψα δεδομένα μόνο στην εφαρμογή τηλέφωνο αλλά πάλι τα ίδια! Καμμία ιδέα;” Αφου εχει θεματα η συγκεκριμενη ρομ απο οτι λενε και αλλα παιδια εδω μεσα γιατι δεν ξαναπερνας της προηγουμενης εβδομαδας ?(που απο οτι διαβαζω ηταν καλη). Και κατι ασχετο πριν 2 εβδομα…
-
μια ερωτηση παιδια. Για να δουλευουν τα push notifications απο viber messenger κτλ. περα απο το να τα εχουμε στην αυτοματη εκκινηση και στα δικαιωματα προβολη αναδυομενου παραθυρου ,χρειαζεται κατι αλλο για να ενεργοποιει μονο του την οθονη οταν ερχεται ενα μηνυμα? Εχω ηδη το ενεργο wi-fi στον υπνο στο παντα. Ευχαριστω.
-
nandroid Backup από το Recovery παιρνω απο το recovery buck up and restore που λεει?
-
η καλυτερη απο αποψη μπαταριας σταθεροτητας stable, αφου η τελευταια εχει θεματα απο οτι καταλαβα, για το mi3 ειναι η xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.4.24.zip η καποια αλλη? Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
ερωτηση στα παιδια που εχουν βαλει την τελευταια stable σε μι3, η προηγουμενη ειναι καλυτερη η αυτη?
-
δηλαδη μπαινω recovery παιρνω backup απο το backup και restore, μπαινω wipe data / factory reset και αμεσως μετα install zip. Ειμαι απο developer. wipe cache δεν χρειαζονται φανταζομαι. Ευχαριστω.
-
Παράθεση από mass22: “Τώρα πως μπορώ μέσα από το σύστημα όχι από τον browser.. Nα κανω προεπιλεγμενο τον dolphin?” ρυθμισεις-εφαρμογες- προεπιλεγμενες ρυθμισεις εφαρμογων ( τερμα κατω ειναι) -πλοηγος και επιλεγεις οποιον θελεις.
-
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα το λινκ για την stable στο μι4 γιατι δεν ειναι ενεργο? απο που την κατεβαζω. ακυρο το βρηκα στο θεμα του μι4. κα παλι ευχαριστω!
-
Παιδιά μια ερώτηση. Έχω δύο xiaomi mi4 με την multi ROM που παρέλαβε ο ξαδερφος. Θέλω να του περάσω την stable την δικιά σας. Η διαδικασία είναι κλασικά κατεβάζω μετονομασία σε update και απο το recovery flash? Αναβάθμιση από stable se stable παίρνει κανονικα φαντάζομαι. Εγώ στο mi3 μου είμαι με την Developer την δικιά σας και σούπερ ευχαριστημένος. Απλά ο ξαδερφος δεν ασχολείται οπότε πάμε με Stable. Ευχαριστω προκαταβολικα
-
Σύνδεση με TV
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Απλά ενεργοποιείς την σύνδεση με τηλεόραση στο κινητό σου,και είσαι οκ...” Σε κάποιο παιχνίδι για παράδειγμα? Δοκίμασα μια φωτογραφία που τράβηξα με το κινητό μου και μου έβγαλε μήνυμα ή τηλεόραση ότι δεν αναγνωρίζει αυτό το αρχείο
-
Σύνδεση με TV
ΜήνυμαΑγορασα προσφατα μια smart tv της lg και θελω να προβαλω απο το κινητο μου στην tv. με το wi-fi direct μπορω να παιξω καποιο παιχνιδι στην tv η μονο να προβαλω (share) καποια φωτο βιντεο κτλ. χρειαζεται καποιο προγραμμα στο κινητο η μονο να ενεργοποιησω το wi-fi direct? ευχαριστω προκαταβολικα
-
οκ σε ευχαριστω πολυ. κατι τετοιο Θήκη - Κάλυμμα Original Xiaomi MI3, MAYΡΟ, Flip Cover, ανοιγώμενη προς το πλάϊ, με δύο παράθυρα, από συνθετικό δέρμα PU, σκληρή, Luxury flip case, hard material, opens like a book, sideway, with two windows, protection, safe cover, fashion, new εχεις αποψη? το θελω να ειναι λεπτο οσο το δυνατον περισσοτερο, τωρα το εχω μονο με το tempered glass που ειναι πολυ ομορφο αλλα υπαρχει παντα ο κινδυνος και επειδη θεωρω οτι η σιλικονης που διναν μαζι με το κινητο το αδι…
-
καλησπερα στην παρεα. σκεφτομαι να παραγγειλω μια Θήκη bumper πλαισίου για το κινητο μας ( εχω ηδη tempered glass). Διαβασα οτι ισως δημιουργει προβλημα στο σημα του κινητου και το ιντερνετ. ισχυει κατι τετοιο? την εχει καποιο παιδι απο εδω μεσα? Γενικα καποια προταση για θηκη οσο το δυνατον κομψοτερη και λεπτοτερη? Ευχαριστω. ( ελπιζω να ποσταρα στο σωστο θεμα)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τελικά είναι ακόμη ποιό εύκολο, αν κάποιος πάει κατευθείαν στο Profile του και προσθέσει ένα AVATAR. Θα μπορεί αμμέσως να ψηφίσει... :thumbsup:” ενταξει εκανα 2 3 thank you very much σε καποια ποστ και τα πηρα τα απαιτουμενα credits για να ψηφισω. νεος στην παρεα σας οπως ειναι προφανες, αν και ειμαι κατοχος του mi3 απο τον αυγουστο, απλα γραφτηκα τωρα αν και βαζω ΠΑΝΤΑ την εβδομαδιαια developer rom σας. Ευχαριστουμε πολυ για την δουλεια σας παιδια! hail