Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 198.

• Αγορά Smart Band.

JamFati - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω ενα smart band, επειδή δεν έχω ιδέα απο αυτό το πραγμα (έχω διαβάσει αλλά είναι αλλιώς να το έχεις στα χέρια σου) περιμένω προτάσεις.

• Παράθεση από JamFati: “Καλησπέρα μάγκες. Το battery calibration έχει αποτέλεσμα? Είμαι με global stable και δεν έχω ιδέα απο dev rom. Απο οτι έχω διαβάσει γίνεται να κατεβάσω dev rom και να τον βάλω στον updater? Και για όποιον έχει δοκιμάσει και τα δύο ποιο έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και απόδοσης?” Ξέρει κανείς;;;

• Καλησπέρα μάγκες. Το battery calibration έχει αποτέλεσμα? Είμαι με global stable και δεν έχω ιδέα απο dev rom. Απο οτι έχω διαβάσει γίνεται να κατεβάσω dev rom και να τον βάλω στον updater? Και για όποιον έχει δοκιμάσει και τα δύο ποιο έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και απόδοσης?

• Πιστεύω οτι σε όλους ζεστάνετε το κινητό όταν το φορτίζουμε, αμα η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι 45β λογικό είναι να βγάλει ειδοποίηση γτ δεν έχει ψυγείο για να ψύχεται . Νομίζω πως μπορεί να αλλάξει η ειδοποίηση τις θερμοκρασίας σε οτι θερμοκρασία το θέλεις.

• RE:

JamFati - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από ecsalos: “καλησπερα και παλι παιδες. στην 8.5.2.0 εχει κανενας προβλημα σχετικα με το bluetooth? δεν μπορω να στειλω ουτε να λαβω οτιδηποτε απο αλλη συσκευη.” Και στην 8.5.3.0 που είμαι εγώ υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Μια ώρα προσπαθούσα εχθές αλλα τπτ.

• Αυτό το π@π@ριο πρόγραμμα Duo του γουγλη υπάρχει τρόπος να γίνει απεγκατάσταση;

• Για τους global stable-ηδες βγήκε 8.5.3.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Παρέλαβα προχθές τα piston fresh version. Πραγματικά απρόσμενα ποιοτικά για την τιμή τούς!!” Και εγώ τα παρέλαβα πριν 2—3 μέρες. Τέλειος ήχος και με 5€ και κάτι λεπτα μόνο

• Μακάρι να μπορούσα. Το GB τελικά είναι πολύ αξιόπιστο για μένα προσωπικά, το μόνο που με χάλασε ήταν ι συσκευασία, σε σακουλάκι χωρίς φουσκάλες μου το φέρανε. Ευτυχώς που ήρθε σε καλή κατάσταση και χωρίς προβλήματα. Και με global rom απείραχτο.

• @zt654 σε 7 ημέρες εργάσιμες (9 σύνολο.)ήρθε το κινητό. Τρίτη απόγευμα έγινε η παραγγελία και έφτασε σήμερα. Τι λες εσύ έφτασε γρήγορα η όχι; :p :p :p :p

• Να προσθέσω οτι είχα νεα απο το Χονγκ Κονγκ πριν 3-4 μέρες και χθες έφτασε Ιταλία, (το track checker mobile και 17track δεν εβγαζε τπτ) το πρώτο δεν πέρασε τελωνείο, πιστεύω και το κινητό δεν θα περάσει, αλλιώς θα μου το λέγανε απο το ταχυδρομείο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από JamFati: “Παράθεση από zt654: “Οκ φίλε. Πες μας τι ταχύτητες κάνουν κ οι Ιταλοί. Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου” Η πρώτη παραγγελία απο gearbest με sg post μου ήρθε σε 25 μέρες σύνολο.” Η πρώτη παραγγελία με κάτι ψιλό πράγματα αξίας περίπου 20€ έγινε 16/6 και ήρθε 28/6, η δεύτερη παραγγελία 1 redmi note 4 έγινε 20/6 και περιμένω να έρθει σε 2-3 ώρες, μου στείλανε μνμ. Χρόνο ρεκόρ για μενα

• Εχθές μου ήρθε ενημέρωση για την 8.5.1.0 και δεν την έκανα, σήμερα πήγα να τη κάνω και δεν το έβγαζε ο updater και πάτησα στις 3 τελίτσες και download update, το κατεβασε και έκανε decrypting μετα έκανα επανεκκίνηση όπως μου ζήτησε και το αφίσα χωρίς να δω τι έκανε το κινητό γτ ήμουν απασχολημένος, όταν το είδα έγραφε ότι ενημερώθηκε και μου έβγαλε την ίδια rom που είχε. Απο οτι έχω διαβάσει στο φόρουμ μας το έχουν πάθει κα άλλοι, όποιος το έχει πάθει και βρήκε τι λύση ασ το πει και σε μένα. Ευχ…

• RE:

JamFati - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από ecsalos: “καλησπερα σε ολους! ηρθε και η 8.5.1.0....!! και ακομα δεν εχουν ελληνικα στο ευρετηριο!! ελεος με αυτους της MIUI ενα χρονο εχω το τηλ περιπου, τοσα update απο την miui, (μ'αρεσει που βγηκαμε και πρωτο site στις ψηφους πριν μερικους μηνες) τοσο μας υπολογιζουν εμας τους Ελληνες δηλ.??? και ερωτω και παλι.. δεν θα με ενοιαζε τοσο να μην ειχε καν ελληνικα στο τηλ.. αλλα με νοιαζει ρε γ@μωτο να μην εχω στις επαφες μου.. θα βγει ποτε με ελληνικα αραγε??? to be or not to be???…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Οκ φίλε. Πες μας τι ταχύτητες κάνουν κ οι Ιταλοί. Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου” Η πρώτη παραγγελία απο gearbest με sg post μου ήρθε σε 25 μέρες σύνολο.

• Εμένα το track checker mobile και το 17track δεν βγάζει τπτ. Μια σελίδα που μου δώσανε απο gearbest για να παρακολουθήσω το tracking number μου λέει οτι έφτασε Λονδίνο εχθές. Επειδή μένω Ιταλία το δέμα έρχεται με Italy priority mail. Διάβασα οτι με αυτό το ταχυδρομείο δε περνάει τελωνείο. Αντε να δούμε τι θα δούμε

• Καλησπέρα Δοκίμασε κανένας το 8.5.1.0 να έχουμε μια ιδέα τι γίνεται; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εγώ περιμένω δύο παραγγελίες απο gearbest, η μια έχει γίνει απο τις 16 του μήνα καιείναι κολλημένοι στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ εδώ και 4-5 μέρες, ενώ η άλλη έχει γίνει στις 20, μου έχουν στείλει tracing number αλλά δεν έχει καμία πληροφορία. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το αγαπημένο μας Xiaomi το χρυσό χρώμα το έχει πολύ όμορφο σε σχέση με άλλες εταιρείες. Και εγώ χρυσό το έχω και μου αρέσει πάρα πολύ. Και εγώ δεν το ήθελα χρυσό αλλα επέμενε η γυναίκα μου, τελικά είχε δίκιο (μια φορά στις εκατό :D)

• RE:

JamFati - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από beerman63: “Εχω βάλει την ελληνική dev μέχρις στιγμής όλα καλά από περιέργεια ρώτησα.Να ρωτήσω και κάτι άλλο από τις 8 το πρωί μέχρι τώρα με wifi συνέχεια ανοιχτό 3-4 κλήσεις και κάνα τρίωρο sot έχει πάει από 100% στο 68 είναι καλά?” Όχι μόνο καλά αλλά παρα πολύ καλά, πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερο κατα τι γνώμη μου. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk