Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 105.
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΚαταλαβα, ευχαριστω! Κατι αλλο.. ηρθε σημερα ενα δεμα σε εναν γνωστο απο aliexpress.. Κατι για το αμαξι μου ειπε. Το παλικαρι ειχε διαλεξει free shipping (με china post small packet plus ή κατι τετοιο) και το δεματακι σημερα ειχε πανω pricetag 33.85$. Εκτος αυτου, το δεμα ηρθε με HonkKong Air Mail (ή κατι τετοιο). Ξερουμε τι παιχτηκε? Ποιος επιβαρυνθηκε αυτα τα 34$? Εχει στειλει στον πωλητη αλλα ακομα δεν..
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τελευταία έχει αναβαθμιστή και το Ali Express δεν είναι όπως παλιά, ειδικά ένα χρησιμοποιήσεις το δικό του σύστημα πληρωμών, κάτι σαν την paypal δηλαδή ” Κατι εχει παρει το ματι μου. Νομιζω πως αναφερεσαι στο Alipay.. Ωστοσο, δε γνωριζω κατα ποσο ειναι αξιο εμπιστοσυνης, και τι προστασια χρηζουμε απεναντι στους πωλητες..? Παντως απλα βαζω τον αριθμο της καρτας του Revolut και ετοιμος?
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Ελπιζω να γραφω στο σωστο topic.. Απ'ο,τι βλεπω, ειδα αρκετους να λετε να μην εμπιστευομαστε το aliexpress για ακριβες αγορες.. Ειμαι στο τσακ μολις μπουν τα λεφτα στο revolut να παρω το redmi note 3 pro απο εκει αλλα θελω να σας ρωτησω καποια πραγματα πρωτα. 1) Επειδη πολλοι αναφερθηκατε σε αναξιοπιστια και σε "κινεζιες", ο πωλητης λεγεται Xiaomi Dreami Store με 98.7% positive feedback, το κινητο εχει 1032 παραγγελιες και οι 45 που εδωσαν feedback, ειχαν 5*. Εχει καποιος οποια…
-
οχι ρε γαβ γαβ, απλα περιμενε! Τι αλκατελ.. =============== Νοε 28th 2016, 5:04pm =============== Να ρωτησω κατι.. Τι εστι Aliexpress Standard Shipping? Επισης, τελειωνιο τι παιζει? Εδω.. Σπαμμαρομαι μονος μου.. Ψαχνω στη γοογλα αλλα δε βρισκω κατι.. το RN3 Pro υποστηριζει wireless charging? Ξερω για fast charging.
-
Παράθεση από Roul: “Εχω κανει μια ερωτηση να μου δώσουν χρόνο και βλέπουμε. ” Μη δινεις και πολλη βαση στους χρονους τους και γενικα σε ο,τι λενε. Θα σου πει οτι θα στο στειλει οταν τελειωσει το presale στην ταδε ημερομηνια που λεει (Πχ τωρα λεει οτι τελειωνει σε 2 μερες και ξεκιναει να στελνει σε 3). Καλλιστα ομως θα μπορεσει να τραβηξει αλλες 2 μερες τουλαχιστον το Presale και να καθυστερησει αλλες 5-6 την αποστολη. Θυμαμαι το presale της XiaoMi Yi 4k Action Cam στο Gearbest που τους πηγαινανε…
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από oYoshis_oMitsos: “Παράθεση από Thracia: “vickmall,geekbuying,minideal.to2c.merimobiles ” ειναι ενας στο aliexpress που το ξεκινα το χρυσο απο 156$, Xiaomi Dreami Store λεγεται ο πωλητης. ” Τι χρυσό....... σαν τον Γιώργο Μάγκα θα είσαι. ” hahahahaha να σου πω οτι εχεις αδικο ρε φιλε.. δεν εχεις.. Τα εχουν παρει ολα. Κι εδω ξεκιναει απο 210 ευρω.. Ασε με θελω να κλαψω :p :p Ασε που λεει οτι ανοιγουν το κουτι για να flashαρουν global rom..
-
@'Thracia τι εννοεις? το ειχε flash sale στα 165$ και οταν του ειπα να μου κανει εκπτωση 15% στην ηδη εκπτωση του flash sale (δηλαδη καπου στα 140$), μου ειπε οτι μπορει να μου το δωσει μονο στην αρχικη τιμη των 192$. Λυπαμαι αλλα δε διατιθεμαι να δωσω 192 δολλαρια για ενα χρωμα που δε θελω κι επισης οταν μου εχουν κανει αυτο το πραγμα. Εμ σε πηδ***, εμ θα τους πληρωσεις κιολας? @'soulg' την debit την εχω στο paypal, η cc ομως δεν ειναι δικια μου Ετσι οπως εγινε το θεμα, θα περιμενω πρωτα να μου…
-
Καλησπερα παλικαρια.. (Σκεφτηκα να κανω αλλο thread για το ποστ αλλα απο την αλλη σε αγορα αναφερομαι.. ) Κλασσικα ο κινεζος δεν ειναι να τον εμπιστευεσαι.. Μαζευτειτε γυρω απο τη φωτια να σας πω μια ιστορια.. :D (Hidden Content) Τωρα υπαρχουν τα εξης ερωτηματα: 1. Απο βλακεια μου, καθαρα λογω βιασυνης, πληρωσα με πιστωτικη VISA αντι να παω απο το revolutακι μου με paypal και να εχω τα λεφτα πισω τσακ μπαμ. Ασχετα τι λεει ο κινεζος, περιπου ποσες μερες κανουν να μπουν τα χρηματα και μετα απο ποσ…