Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Παράθεση από makisfz: “Κάνε εγκατάσταση το Android phone και κοίτα μετά αν το αναγνωρίζει αντί για Le mobile, android phone Redmi n3 pro ” Αν κανω διαγραφη των Lemobile το βλεπει σαν android bootloader αλλα και παλι τζφος με το MiUnlock! Το προβλημα ειναι οτι οσο κιαν googlarw τα error που μου δινει στο log παραπανω δεν βρισκω καμια απαντηση!
-
Παράθεση από makisfz: “Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών μετά πάτησε ενέργεια, προσθήκη παλιού τύπου υλικού, μετά πάτησε την δεύτερη επιλογή που λέει εγκατάσταση από μια λίστα και κοίτα αν υπάρχει το Android phone η είναι μόνο το Le mobile Redmi n3 pro ” Εχει και απο τα δυο!
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεξί κλικ και στις δύο συσκευές, απεγκατάσταση + διαγραφή drivers... Reboot υπολογιστή και ξανά συνδέεις το κινητό... ” Δεν νομιζω να μην εχω δοκιμασει κατι πλεον! Ευχαριστω παντως! 2019-1-22 Version:3.3.1212.33 Process<00001924> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> - Pastebin.com To log του Unlock αν καταλαβει κανεις τιποτα!
-
Παράθεση από NasDriver: “Όταν είσαι σε fastboot mode και το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή, πως το αναγνωρίζει στη διαχείριση συσκευών ? Μπορείς να μας βάλεις μία φώτο να δούμε ? ” Αυτα τα LeMobile drivers δεν ξερω που τα βρισκει! Απο κατω το βλεπει ετσι οταν περασω drivers της Xiaomi. Το θεμα ειναι οτι μολις ανοιξω το MiUnlock με πεταει απο Fastboot και γραφει στην οθονη Press any key to reboot και το κανει αρκετα συχνα αυτο!
-
Παράθεση από makisfz: “το laptop του πατερα σου πια windows εχει; ” Κανονικα windows 10 με το ιδιο ISO που εχω και εγω! Κατι παιζει με τα USB μου γιατι εβαλα Virtual τα windows και μου κανει το ιδιο.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από PIkachukaki: “unofficial ” Πιο πιθανό να έχει γίνει μπέρδεμα με αυτό.... Άλλον υπολογιστή και μόνο official unlock... ” Στο λαπτοπ του πατερα μου χωρις να κανω τιποτα 201 ωρες με τη πρωτη!! Το σπας η οχι?? Τεσπα περιμενω ευχαριστω για τη βοηθεια!
-
Παράθεση από NasDriver: “Σου βγάζει μήνυμα όταν κάνεις add και γίνει με επιτυχία.... ” Ναι αλλα και το unofficial το βγαζει καθε φορα και το official το εβγαλε τωρα. Και αποτι ειδα στο find my phone βλεπει και το προηγουμενο μου note 4x μηπως παιζει τιποτα με αυτο;
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεν το αναγνωρίζει σωστά (η φώτο θα βοηθούσε πολύ), ειδικά εάν έχεις κάνει και χειροκίνητη αλλαγή στους drivers...κάνε την διαδικασία σε άλλον υπολογιστή...ίσως με windows 7 αφού περάσεις drivers ” Σε μια απο τις προσπαθιες τωρα μου εβγαλε οτι this account isn't binded το ιδιο error που βγαζει και το unofficial tool απο XDA. Θυμασαι μηπως αν το κουμπι στο develpment tools γκριζαρει αφου κανεις add το account σου?
-
Παράθεση από NasDriver: “Όταν μπαίνεις σε fastboot mode και το συνδέεις στον υπολογιστή πως το αναγνωρίζει ? Μπορείς να βάλεις ένα print screen από τη διαχείριση συσκευών να δούμε ? ” Περα του οτι χανει απειρες φορες το fastboot (δεν ξερω αν εχει συμβει σε καποιον πολλες φορες ενω δειχνει την εικονα του fastboot ακουγεται ο ηχος του USB και πανω στη γωνια στο κινητο βγαζει "Press key to reboot") Απο εκει και περα το βλεπει σαν Android Bootloader Interface ή παιζοντας με τα drivers εχω δει και το…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μήπως η σύνδεσή σου περνάει από κανένα VPN ? ” Οχι η συνδεση μου ειναι νορμαλ χωρις VPN και τιποτα περιεργο!
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βάλεις ένα print screen να δούμε τι λάθος σου βγάζει ? ” 043452tv1ff2k4zzgwiw14.jpg.thumb.jpg
-
Παιδια μια βοηθεια καποιος μου εχουν σπασει τα νευρα! Προσπαθω εδω και 3 μερες να κανω Unlock το Note 6 και δεν μπορω να το καταφερω ουτε καν να μου δωσει ωρες για ξεκλειδωμα! Ολη την ωρα με πεταει κατι κινεζικα στο 50% η στο 99% μου εχει δωσει οτι error θα μπορουσε να μου δωσει αλλα ουτε μια φορα ωρες μεχρι να μπορω να το ξεκλειδωσω. Εχω βγαλει βαλε ξαναβγαλει ξαναβαλει drivers τιποτα.
-
Παράθεση από gkalen: “@PIkachukaki Το twrp φταίει , πρέπει να βάλεις παλιότερο , το 3.1.. ” Με Full wipe δουλεψε!! Το ιδιο προβλημα ειχα και οταν φλασαρα Pie! Αυτα τα encryption μας εχουν σκισει!
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε την απλή XTRV ” Αυτη κατεβαζω τωρα!!! Η XTRV φλασαρετε κανονικα!! Μπα βγαζει επαναφορα μολις bootarei και με πεταει στο recovery! Μαλλον θελει full wipe για να φυγει και το Encryption!
-
Κατεβασα την Aroma για Mido εκανα wipe system data etc να φυγει η Pie που ειχα πριν και οταν παταω εγκατασταση μου λεει οτι η Rom ειναι για Mido αυτη η συσκευη ειναι " Τι φαση τι κανω λαθος;
-
Καλο το Mido μου αλλα δεν θα με χαλαγε ενα καινουργιο :Ρ
-
3η προσπαθεια να δουλεψει κανονικα σε mido..τωρα με reset και supersu απο το aroma.. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει τι magisk δοκιμασα τι supersu εκει να τραβαει hard stuck!!
-
Σε mido πανω απο 8.3.9 τραβαει hard lock και κανει restart αφου μεινει παγωμενο για κανα 5λεπτο κατι σαν kernel panic σε οτι εχει να κανει με Multimedia εφαρμογες (καμερα, insta etc) παω για format μαλλον!!!
-
Γιατι παιρνετε σαν βαση μονο τη china Και οχι την global?