Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 91.
-
Παράθεση από pechr: “@tamtam Αν ειχε κατι σαν ραγαδες η ζελατινα τοτε πολυ πιθανο να σου το ανοιξαν και μετα να το ξανακολλησαν ωστε να νομιζεις οτι σου ηρθε σφραγισμενο. Ολα τα κινητα απο την Xiaomi βγαινουν με την stable και ως επι των πλειστων με την πρωτη stable σε κυκλοφορια. Οποτε στην περιπτωση αυτη θα επρεπε να ειναι κλειδωμενος ο bootloader σου. ” οχι ηταν αψογα κλεισμενο δεν φαινοτανε να εχει γινει εκ των υστερων και φορουσε stable 7.0.6 αλλα και το τηλεφωνο μεσα ηταν αψεγαδιαστο ουτε …
-
Παράθεση από pechr: “@Thracia νομιζω οτι το καλυτερο που εχει να κανει κανεις οταν παραγγελνει ενα κινητο ειναι να τους ζητησει να το στειλουν οπως ακριβως το παρελαβαν απο την xiaomi. Δλδ... Σφραγισμενο κουτι με την ζελατινα του. Τιποτα αλλο. Οτιδηποτε αλλο θα τους βαλει στην διαδικασια να βαλουν χερι στο κινητο. ” ερωτηση αν ειναι σφραγισμενο λογικα και εχει stable δεν θα επρεπε να ειναι κλειδωμενο?????? το λεω γιατι με ενα ΚΑΛΟπαιδο εδω μεσα ψιλοπαιδευτηκαμε και τελικα ανακαλυψαμε οτι ηταν ξε…
-
εδω και γωωωωωω με ευχαριστα ..... νεα μου ηρθε ειδοποιηση σημερα για να παραλαβω το τηλεφωνακι μου ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 11/8 παρηγγειλα, και 30/8 ειναι εδω απο κινα παρακαλω τελικως το παρειγγειλα σφραγισμενο για να μη μου περασουν καμμια π@π@ρια μεσα μιας και δεν εβρισκα ακρη με το περνα το ενα και το αλλο ωστοσο το εκανα την τελευταια στιγμη μετα και απο κουβεντα με τον χρηστο (pechr) και μιας και ολα λυνονται απο αυτο το φορουμ ειμαι ησυχος (ελπιζω να καταλαβαν οι κινεζοι και να μου το εστειλαν σφραγι…
-
Παράθεση από hoyas: “Δεν έπρεπε να ζητήσεις αυτή την rom που ζήτησες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” αλλα ποια?????? ισως προλαβαινω να στειλω ενα μειλ Παράθεση από geoanto555: “@tamtam ορίστε Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) @nikostrex άλλαξα λίγο τον τίτλο για να είναι πιο κατατοπιστικός.. ” δηλαδη η custom den einai official? ετσι κι αλλοιως εγω θελω να εγκαταστησω την τελευταια stable rom την δικια μας
-
καλημερα σας λεβεντες μιας και εσπασε το note 2 που ειχα προχωρησα σε αγορα του redmi note pro 3 prime πιστος πια στα xiaomi και λογω forum, δεδομενου οτι εδω μεσα υπαρχει απολυτη βοηθεια και υποστηριξη, και ευχαριστουμε για αυτο !!! και η απαντηση απο το καταστημα (Xiaomi Authorized store )στο αιτημα μου για ρομ που να υποστηριζει ελληνικα ηταν: dear friend. 1.we will sent you EU adapter 2,we will intall custom rom ,it support greek language. απο οτι εχω αντιληφθει εδω στην κοινοτητα μας τιποτα…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tamtam: “καιρου ειχα γραψει οτι με τις τελευταιες dev που εβαζα μεχρι την 6,3,3 καποιες φορες δεν ανοιγε το πληκτρολογιο, ” Γεια σου @tamtam σε χασαμε... !!Πότε δεν σου ανοιγει το πληκτρολογιο; Στις σελίδες ιντερνετ; σε sms;; Περιέγραψε μας.. Επίσης μπορεις να βάλεις την καινουργια stable 7.2.3.0 και να δεις αν υπαρχει διαφορα... ” χρηστακο ειχα τρεξιμο οπου χρειαστει πληκτρολογιο μηνυματα ιντερνετ επαφες παντου, μου το εκαναν και οι παλιες ρομ για αυτο ρωτω μην…
-
καλησπερα σας εχω γινει πλεον σταβλισιος και φοραω την 7.2.1 προ καιρου ειχα γραψει οτι με τις τελευταιες dev που εβαζα μεχρι την 6,3,3 καποιες φορες δεν ανοιγε το πληκτρολογιο, και αν δεν εκανα επανεκκινηση δεν μπορουσα να γραψω, φυσικα εκανα και τα wipe αλλα συνεχιζε, μπορει να δουλευε 2 ημερες και να το ξαναεκανε τωρα που φοραω την stable καμμια 15αρια ημερες δεν το ειχα ξαναδει ....εως εχθεεεες που αρχισε να το ξανακανει. υπαρχει περιπτωση να ξερει καποιος κατι η να του εχει συμβει και πως τ…
-
Παράθεση από gkalen: “Μπες σε recovery και φλασαρε πάλι το Ρομ . Αν πάλι δεν ανοίγει , κάνε όλα τα wipes και φλασαρε , αλλά θα χάσεις τα δεδομένα του τηλ.. επειδή θα κάνεις wipe data factory reset . Αν δεν μπαίνει σε recovery , θα δοκιμασεις να βάλεις recovery πάλι , μέσω fastboot. Τελευταία λύση το fastboot rom , δες το πρώτο ποστ αυτού του τοπικ. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας ” δηλαδή μου λες να το κουμπωσω στον υπολογιστη και να μπω στο mi flash και να το κανω καθαρη εγκατασταση…