Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 200.
-
Τα "ξένα" σήμερα δεν είναι και τόσο σίγουρα και αναλόγως το calculated *** Αν δεν σου βγάλει πρόβλημα, καλώς έκανες και το πήρες εκείνη την εποχή. Και εγώ το πήρα περίπου τότε, 199 ευρώ από μεταπωλητή της Infoquest. Και αν υπολογίσεις την δωρεάν αλλαγή οθόνης (λόγω εγγύησης), μια χαρά άξιζαν τα επί πλέον χρήματα, για την περίπτωσή μου. *** Τι εννοώ; Απλό, με την αυστηροποίηση της νομοθεσίας για τα εισαγόμενα προϊόντα τεχνολογίας και την αυστηρή επιτήρηση της εφαρμογής της (από 1/1/2018) στα αερο…
-
Έτσι! Έχει επαγγελματικό service η Infoquest, σέβεται την εγγύηση και δεν ψάχνει χαζές δικαιολογίες για να μην την τηρήσει. Από την άλλη, εναπόκειται στον καθένα το τι θα προτιμήσει. Το εγγυημένο service της Infoquest ή να το πάρει από την ελεύθερη αγορά με ένα κόστος 50-100 ευρώ (αναλόγως την συσκευή) φθηνότερα, αλλά χωρίς την επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας.
-
Έγραψα με βάση την δική μου (αλλά και ενός φίλου) εμπειρία. Και τα δύο κινητά, αγορασμένα από κατάστημα, παρουσίασαν καμένα πίξελ στην οθόνη σε διαφορετικό χρόνο βέβαια. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ούτε Κωτσόβολοι ούτε τίποτε. Πήρα τηλέφωνο την Infoquest και το πήγα απ' ευθείας στο service της στου Ρέντη. Ούτε καν την απόδειξη αγοράς δεν κοίταξαν, αφού είχαν τον σειραϊκό αριθμό στην βάση τους και άλλαξαν την οθόνη σε μισή ώρα.
-
Αν το έχεις πάρει από κατάστημα που έχει επίσημη εμπορική συνεργασία με την Infoquest, όπως Γερμανός, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, You, κ.λπ., η εγγύηση δεν είναι του καταστήματος (άσχετα αν σου δίνει και δική του), αλλά της Infoquest. Θα μπορούσατε να το είχατε πάει (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας) στο collection point της Infoquest στην Θεσσαλονίκη (για να μην κατεβαίνατε στην Αθήνα) και θα το δεχόταν κανονικά. Η εγγύηση είναι ενός χρόνου. Αν δεν έχουν περάσει οι 12 μήνες, δοκιμάστε την ίδια την Inf…
-
@aeriko7475 Μια σύγκριση με την δική μου "κανονική" χρήση (και για να μην ανεβάζω φωτό, θα τα πω γραπτώς)... Χρόνος λειτουργίας: 2 ημέρες και 18 ώρες. SOT: 3 ώρες και 10 λεπτά. Μπαταρία: στο 20% Αν μπορώ να κάνω έναν υπολογισμό στο περίπου, αυτός θα είναι πως αν είχα άλλη μία ώρα SOT (όπως έχεις εσύ), ο χρόνος χρήσης θα είχε μειωθεί σε 2 ημέρες και 10-12 ώρες για να κατέβει η μπαταρία στο 20%.
-
Θα βάλω μια δική μου για σύγκριση... 350phj6.jpg Να γράψω τι λέει και στις λεπτομέρειες, αφού δεν έβγαλα screenshot και τώρα βαριέμαι να βγάλω... Οθόνη -Χρήση μπαταρίας από την οθόνη και τον οπισθοφωτισμό 27% Ενεργός χρόνος 59λ 25δ Εσύ έχεις τετραπλάσιο SOT από εμένα, που λόγω ΣΚ μόνον τα emails τσεκάριζα και έκανα λίγα τηλέφωνα. Οπότε πιθανολογώ πως γι' αυτό η μπαταρία μου είναι ακόμα στο 54% παρ' όλη την διήμερη λειτουργία.
-
Εύγε! Να έχουμε και κάποιο σημείο αναφοράς. Την gcam την έχω και εγώ επειδή κάποιες φορές χρειάζομαι γρήγορες φωτό σε σκοτεινό περιβάλλον και η gcam έχει αποδειχθεί πολύ καλή. Εκτός από root έχω περάσει και το τελευταίο twrp του @geoanto555. Και, όπως έχω σημειώσει, δεν έχει κάποια επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας, παρ' όλο που έχει υποστηριχθεί κάτι τέτοιο.
-
Εντάξει, ας περιμένουμε τώρα κάνα δυο μέρες να "σιτέψει" η rom, κάνε του και δυο τρία restart και θα δούμε τι θα δείξει η κατανάλωση μπαταρίας. Μακάρι να είναι καλή σαν την stable.
-
Εντάξει. Όταν την βάλεις περιμένουμε εντυπώσεις.
-
Έχει βάλει κάποιος την 8.4.28 Official Developer ROM που είναι σε MIUI 10;
-
Α, εντάξει. Νόμισα πως ήταν η σταθερή.
-
Περίεργο! Η τελευταία official stable version είναι η 9.5.7.0 MHRMIFA. Την 9.8.4.28 που την βρήκες;
-
Στο εμπόριο πολύ δύσκολα θα βρεις. Κάνε όμως μια ερώτηση στην Infoquest, που είναι η αντιπροσωπεία της Xiaomi. Αν έχουν, θα είναι ακριβή η αντικατάστασή της.
-
Λοιπόν, αν είσαι με twrp και root, όντως έχει μια διαφορά στην διάκρεια της μπαταρίας. Περίπου 6-7 ώρες λιγότερη διάρκεια, πάντα σε σύγκριση με την δική μου χρήση. Δηλαδή, χωρίς twrp & root, για να πάει στο 10% η μπαταρία, ήθελε 3 ημέρες. Τώρα πάει στο 10% σε 2 ημέρες και 16 ώρες. Στο περίπου έτσι; Κάτι άλλο περίεργο που παρατήρησα. Στον εσωτερικό χώρο του κινητού, υπάρχουν φάκελοι που ενώ φαίνονται με την διαχείρηση αρχείων της συσκευής, δεν φαίνονται στο PC. Π.χ. υπάρχει ο φάκελος DCIM που τον…
-
Ναι και οι δύο αυτές δουλεύουν, απλώς η δεύτερη (MGC_3.2.045_FINAL_3.0) ήθελε σπέσιαλ ρυθμίσεις και τελικά τα κατάφερα και παίζει και αυτή. Έχω κατεβάσει και την δοκιμαστική έκδοση της snap camera που προτείνει στο αντίστοιχο νήμα ο @Antretng Έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις και λέω να αγοράσω την full έκδοση, μιας και έχει 2.19 ευρώ. Μου φαίνεται πως δουλειά δεν είχε ο διάβολος...
-
Λεπόν... Τα πέρασα όλα και χωρίς λάθος. Το twrp 3.2.2-0 του @geoanto555 μαζί με το 3.2.1-5 tools Έγινε root το τηλέφωνο, μπήκε η σχετική εντολή με το build.prop, ενεργοποιήθηκε το api2 και: 1. η κάμερα 3.2.045 (2821762-30), που έχει ρυθμίσεις για το HDR, δεν παίζει, παγώνει σε λίγα δεύτερα. 2. η κάμερα 3.2.042 (2770680-40), παίζει καλά, αλλά δεν έχει καμία ρύθμιση για το HDR. 3. η κάμερα 5.1.018.177624777, δεν παίζει καθόλου. Τώρα δεν θυμάμαι ποια είχα πριν επαναφέρω την global stable. Θα το μετ…
-
Παράθεση από aeriko7475: “Εκεί που βρίσκουμε θησαυρούς σε φρούτα και λαχανικά, μπας και πίσω από κανένα ραπανάκι βρίσκεται και καμια MIUI 10? Γνωρίζει κανείς καμια πληροφορία για την κυκλοφορία της για το kate? Νομίζω πως είτε θα την πάρουμε κατά τον Σεπτέμβριο (ίσως και κερδισμένοι, απαλλαγμένη από bugs) είτε το μετάνιωσαν και δεν θα την πάρουμε καθόλου.. ” Χαχαχαχα... Αν ήταν πίσω από καμιά πιπεριά θα μας χάλαγε; Άσ' το μωρέ. Θα βγει όταν θα έχουν πιαστεί τα περισσότερα bugs και θα μας κάτσει …
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Loksias - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα. Δεν το δοκίμασα να δω, απλά είπα πως όταν τελειώνει (και τελειώνει κανονικά) το κατέβασμα, πετιέται ένα pop-up και λέει ότι είναι corrupted το image. Ίσως είναι του browser χαζομάρα.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Loksias - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Καλό απόγευμα. Το κατέβασμα του twrp 2.2.2-0 για kate/kenzo, τελειώνει μεν αλλά γράφει ότι το image είναι corrupted. Σαν μέγεθος είναι 16.4 MB, ενώ το προηγούμενο 2.2.1-0 ήταν 38.4 ΜΒ. Τι έγινε; Μισοριξιά μας έδωσες Γιώργη;
-
Κάμερας συνέχεια... Κάπου πήρε το μάτι μου, πρέπει να ήταν στο νήμα για το jason, πως ο συνδυασμός global stable, twrp και root, αυξάνει αρκετά την κατανάλωση της μπαταρίας. Αν δεν θυμάμαι καλά, μην βαράτε... Το λέω, επειδή για να βάλω gcam σε global stable πρέπει να το κάνω root. Γνωρίζει κάποιος κάτι;