Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• έχω μείνει σε αυτό το στάδιο κ δεν έρχεται σμσ για να βάλω κ να προχωρήσω

• ευχαριστώ πολύ, τώρα προέκυψε άλλο πρόβλημα, αφού προχώρησα δεν μου έρχεται το sms για να το βάλω στο apply for permissions. έχω wind

• Προσπαθώ να το ξεκλειδώσω κ εκεί που μου ζητάει όνομα, ότι και να βάλω εμφανίζει Please input correct name, τι πρέπει να γράψουμε;;;

• Xioami redmi 4 prime και Xiaomi redmi 4 4G

roditis - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Ειμαι αποφασισμένος να αγοράσω το prada 2/16, από ποιο αξιόπιστο κατάστημα μου προτείνετε να το πάρω σε καλή τιμή κ να μη φάω κ κανά τελωνείο ;;;;

• Original Xiaomi Mi IV Hybrid Earphones Wired Control Headphone with MIC for Android iOS Original Xiaomi Hybrid Earphone καλή τύχη σε όλους

• Απο τότε που έχω το κινητό μου κάνουν παράπονα ότι όταν χρησιμοποιώ τα handsfree δεν με ακούν καλά, είτε με διακοπές είτε πολύ βαθιά, έχει τύχει σε κανέναν άλλον; υπάρχει λύση;;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Redmi Note 2 ROMs

roditis - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Απο τότε που έχω το κινητό μου κάνουν παράπονα ότι όταν χρησιμοποιώ τα handsfree δεν με ακούν καλά, είτε με διακοπές είτε πολύ βαθιά, έχει τύχει σε κανέναν άλλον; υπάρχει λύση;;;;ευχαριστώ εκ των προτέρων

• SOS Πήγα να κάνω αναβάθμιση σε 5.12.3 μέσω τοπικής ενημέρωσης και τώρα έχει κολλήσει στο ρεκοβερυ και δεν κάνει τίποτα, υπάρχει λύση????

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

δοκίμασε κανείς την 5.10.8 να μας πει εντυπώσεις;;;;

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Ερώτηση: με την 5.9.27 δουλέυουν Πρόσθετες ρυθμίσεις και μουσική;;;

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

φοράω την 5.9.11 και δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω το τηλεκοντρόλο σε lg τηλεόραση , βοήθεια. έχω ήδη δοκιμάσει την μέθοδο που είπε κάποιος άλλος εδω μέσα δηλαδή πατημένο παρατεταμένα το πάνω αρ. κουμπί

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

εξαιρετική η καινούργια ρομ, την πέρασα αμέσως!!!! συγχαρητήρια στα παιδια! μια ερώτηση τόσο σε αυτή όσο και στην προηγούμενη δεν μπορώ να περάσω φωτό διαφορετική στην οθόνη κλειδώματος, ότι φωτό βάζω ταπετσαρία την περνάει και οθόνη κλειδώματος, ξέρει κανείς αν λύνεται και πώς;;; ευχαριστώ

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από nekcharis: “Παράθεση από jp7rgv: “Μήπως κανένας ελυσε το πρόβλημα με το bug που δεν μπαίνει στις πρόσθετες ρυθμίσεις? με κανα wipe cache παίζει να λυθεί? Αλλιώς πρέπει να περιμένουμε επόμενη ρομ?στο περίπου ποτέ γνωρίζει κανείς? Sent from my iPad using Tapatalk” Και νόμιζα πως εγώ έκανα πατάτα.....έχω γίνει εξπερ σε wipe cache και δεν έχω βγάλει άκρη. Δεν μου περνάει το update.zip βγάζοντας μήνυμα για corrupt file. Και φυσικά σαν το φίλο δεν μπαίνει στις πρόσθετες ρυθμίσεις. Επίσης …

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Γνωρίζετε αν ξεκλειδώνουν οι μπάντες 4g με το mtk mobileuncle tools;;;για να βάλουμε και την 800

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

γνωρίζει κανείς πως επιλέγουμε φωτο για οθόνη κλειδώματος, στις επιλογές μου βγάζει μόνο για ταπετσαρία επιλογη

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από bomberb17: “Λοιπόν έκανα τα εξής: 1. Μέσω recovery πήγα ξανά με restore στην κινέζικη rom που είχε όταν ήρθε (την είχα κάνει backup αμέσως). Με το που μπήκε, μου ήρθαν ένα σωρό sms (από τις δοκιμές που έκανα, που δεν ερχόντουσαν πριν). 2. Μέσω update, επιλογή το xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2.zip στην SD μου 3. Μπαίνει μόνο του twrp και κάνει install. Αφού τελειώσει και ξαναμπουτάρει, μπαίνω πάλι recovery και κάνω wipe data-cache. 4. Reboot στην 5.9.2, τα SMS πάλι δε δουλεύ…

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από bomberb17: “Έκανα ξανά εγκατάσταση της rom από το update, αλλά τα SMS πάλι δε δουλεύουν!!” wipe data-cache έκανες απο την ρεκόβερυ;;;αν όχι δοκίμασε το , εγώ έκανα πρώτα wipe μετά την εγκατάσταση απο την εφαρμογή όπως είπα

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Εμένα δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα, έκανα wipe και στην συνέχεια την εγκατάστησα μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης όχι μέσω recovery, γιά δοκιμάστε το.

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την βοήθεια όλων, τελικά πέρασα την ρομ μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης και όλα καλά. Φυσάει τώρα, εξαφανίστηκαν και τα ανεπιθύμητα bugs, συγχαρητήρια στους δημιουργούς

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τη βοήθεια , τόσο είναι και σε μένα 645mb, το αποσυμπίεσα κιόλας για να δώ και αποσυμπιέστηκε κανονικά.