Does Redmi Note 3G Indian Version Comes with Gorill / Dragon Trail Glass Protect - Page2 - India - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile οσον αφορά το τζάμι του. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Μόλις έβαλα την ελληνική για να την δω και μου εμφανίστηκε και εμένα το shell. Γυρίσω global λυπάμαι Επίσης το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία πλέον ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι δυστυχώς. Απλά έχει διαφορά μπόνους όπως να παίρνεις φωτό με το fingerprint , άρα 16mp selfie (μλκιες), αλλά και άνοιγμα εφαρμογών με το fingerprint που είναι πιο χρήσιμο. Επίσης λένε ότι έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκκειδωσεις boot loader με dev ROM. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Καλημέρα παιδιά απλά να πω ότι σήμερα μου ήρθε το unloçk bootloader verification και στην global dev 6.3.18 έγινε unloçk χωρίς κανένα προβλημα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Καλησπέρα! 1) GPS δεν έχω δοκιμάσει. Sim είχαν θέμα με παλιά firmware , battery drain ελάχιστες περιπτώσεις, συμβαίνει και σε άλλα κινητά πιστεύω φτιάχνει. 2) βάζεις την global και έχεις gapps κανονικά και 99 Chinese free. 3) λογικά υπάρχουν σε ευρωπαϊκές αποθήκες αλλά θαρρώ θα σου βγει ακριβότερο. Debit και capital controls ? Χμμ εγώ παραγγειλα από κινα μέσω aliexpress ( Hong Kong goldway) στις 10 και μου ήρθε στους 23 με κανονική αποστολή. 4) εγώ από moto g 1st gen είναι σαφώς ευχαριστημένος, …
Ναι γιατί είχα ήδη την global περασμένη. Αλλιώς πας για fast boot. Έτσι λένε στο νήμα δηλαδή. Μπορείς να δοκιμασεις . και η απλή η global μου άρεσε δηλαδή, αλλά υποτίθεται η dev παίρνει περισσότερα updates, δεν είχα setαρει και το κινητό και δεν μέ ένοιαζε να αλλάξω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Την φοραω 3 4 μέρες και δεν έχω εντοπίσει τίποτα. Μπαταρία με Wi-Fi , 3g πάντα ανοικτά 6 ώρες οθόνη και είμαι 31 % . κάποιο update πάντως δεν έχω δει ακόμα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Edl = emergency download mode Δοκίμασα και με manual camera full και λέει ότι δεν υποστηρίζει shutter control το κινητό. Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα firmware Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Λοιπόν τελικά αυτή ήταν η εφαρμογή . αλλά δουλεύει το exposure κανονικά νομίζω . απλά στα setting έχει επιλογή για exposure shot max τα 2 MP. Δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση που έχω η οποία είναι παλιά αλλα full ομως την βρήκα με δολιους τροπους για δοκιμή. Αν βγάλεις φωτό με exposure απο 2 sec και πάνω μία λάμπα πχ και κουνισεις λίγο την κάμερα θα δεις που διαγράφει γραμμή το φως της. Που σημαίνει ότι δουλεύει θεωρητικά για μένα, απλά δεν είναι καλή η ποιότητα . θα ψαξω για νεώτερη έκδοση Sent from…
Αν θυμάμαι καλά camera fv 5 , δεν είχα δοκιμάσει την δωρεάν όμως . επίσης δεν είμαι σιγουρος θα σπίτι μόλις γυρίσω κ θα σου πω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ναι με άλλες εφαρμογές βγάζει . με άλλες μπορείς να ρυθμίσεις και το χρόνο κλείστρου . αλλά για το κ4 το κινητό δεν τραβάει ιδιαίτερα ... Μπορεί δλδ αλλά με lag Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παιδιά γνωρίζετε αν αξίζει για SD card να πάρουμε u3 η u1 ? Ή με μία απλή class 10 είμαστε εντάξει; Έτσι και αλλιώς κ4 video δεν παίρνει . Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk