Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμακανω ολη την διαδικασια οπως λεει ο οδηγος.αλλα η κοκκινη μπαρα δεν γινετε ποτε κιτρινη οταν αφηνω το κουμπι voldown.μπορει καποιος να βοηθησει?
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμαυπαρχει κανενας που την εχει περασει να μας πει πως παει?αξιζει να την [περασουμε?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαan περαστει δεν θα εχουμε αναβαθμισεις ε?
-
ΜήνυμαΜπορει μηπως καποιος να κανει εναν οδηγο στα ελληνικα?αν ειναι ευκολο και οποιος την εχει περασει να πει αν ειναι ευχαριστημενος?
-
οταν ανοιξε το κινητο του εβγαζε στην αρχη την επιλογη γλωσσα και πατησαμε στα ελληνικα αλλα μετα του εβγαζε να επιλεξει χωρα αλλα την ελλαδα δεν την ειχε δεν .και αγγλικα να πατησω στην χωρα παλι την ελλαδα δεν την εχει σαν επιλογη.τελικα πατησε τουρκια γτ του βγαζε κατι χωρες οτι ναναι ανατολιτικες.καμια ευρωπαικη .η μονη κοντινη ηταν η τουρκια
-
βασικα παιδια πατησα τουρκια.με εβαλε κανονικα και μετα εκανα ολη την διαδικασια ενεργοποιησης και οπου χρειαστηκε εβαλα ελλαδα και ολα κομπλε.απλα οταν παω ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-τοπικη ρυθμιση μου εχει επιλεγμενη την τουρκια και την ελλαδα πουθενα.αυτο δεν ξερω αν ειναι προβλημα η οχι . Απλα θα κανω ακομα μια ερωτηση αν ξερει κανεις.οταν παταω στο εικονιδιο του μηνυματος πρεπει να το πατησ 2 φορεσ γιατι την πρωτη σαν να κρασαρει και δεν ανοιγει την δευτερη φορα ανοιγει
-
μου βγαζει στην αρχη την επιλογη στα ελληνικα το παταω αλλα μετα δεν μου βγαζει την χωρα ελλαδα.και αγγλικα να πατησω στην χωρα παλι την ελλαδα δεν την εχει σαν επιλογη.να πατισω οτι ναναι χωρα? η θα κανω καμια βλακεια?γτ μου βγαζει κατι χωρες οτι ναναι ανατολιτικες.καμια ευρωπαικη .η μονη κοντινη ειναι η τουρκια
-
kalispera mia voithia sas parakalo gt den ksero ti na kano.molis pira ena akoma note3 gia ena filo mou to anigo vazo ellinika kai meta patao epomeno kai mou vgazei evresi topothesias.pouthena omos den exei thn epilogi ellada?ti prepei na kano?exei poses xores grammenes sta ellinika alla thn elladsa oxi
-
Μήνυμαφιλε καθε μερα προσπαθουσα να κανω την αιτηση και παντα το ιδιο μηνυμα και σε μενα .σημερα ξανα προσπαθησα και μου την περασε επιτυχως.οποτε καθε μερα κανε μια προσπαθια και λογικα καποια στιγμη θα την κανει επιτυχως
-
καλησπερα μηπως ειναι κανεις διατιθημενος να με βοηθησει με την αιτηση για το ξεκλειδωμα του bootloader?καποιος που το καταφερε και μενει εδω σαλνικη να βρεθουμε και να με βοηθησει και να την κανει αυτος απο εκει που την εκανε και αυτος?μηπως φταει ξερω εγω ο υπολογιστης μου η το κινητο μου.ευχαριστω
-
Μήνυμαεαν κανω προσπαθεια να ξεκλειδωσω το bootloader χωρις να εχω κωδικο υπαρχει κινδυνος να μπλοκαρω τπτ την συσκευη?γτ οσες προσπαθειες κανω δεν μπορω να ολοκληρωσω την διαδικασια.μου βγαζει το μηνυμα που βγαζει και στον @kynegeiros.εκτος αν μπορει καποιος να βοηθησει