Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Καλημέρα σε όλους, Και στην προηγούμενη αλλά και στην τωρινή έκδοση παρατήρησα ότι όταν επιλέξω το miclick κρασάρει. Το έχετε παρατηρήσει; Επίσης μια εφαρμογή το mikey δεν υπάρχει πλέον στις εφαρμογές... έχει αφαιρεθεί από τη ρομ ή έχω κάνει κάτι λάθος;
-
Καλή επιτυχία σε όλους !
-
Λοιπόν έκανα clean και έσβησε και πάλι όλο το φάκελο του OTA update..
-
Παράθεση από maddoctor: “Επιβεβαιώνω και εγώ για το mikey, η εφαρμογή του ρούτερ είναι η τελευταία κινέζικη. Πρόβλημα με τα δικαιώματα δεν μου έβγαλε όπως της παρασκευής. Φαίνεται πάντως κάπως ότι πριν κάνει την εγκατάσταση, η νέα έκδοση δεν καθαρίζει το κινητό. Επίσης παρατήρησα από της παρασκευής σίγουρα, η εκκαθάριση του κινητού μου έσβυσε όλο τον φάκελο ota update, με αποτέλεσμα να μου σβύνει και τις rom που κρατάω μέσα σε περίπτωση που θέλω να την ξαναπεράσω” Και εγώ επιβεβαιώνω τα παραπάνω…
-
Παράθεση από maddoctor: “Ο ΟΤΑ μου βγάζει http λάθος και δεν κατεβαίνει. Το κατεβάζω από εδώ.” Καλημέρα και εμένα το ίδιο κάνει..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, πως δεν είναι όλα τα θέματα της V5 συμβατά με την V6 MIUI... :D” Πως ξεχωρίζουμε τα θέματα που είναι συμβατά με την V6; Υπάρχει τρόπος; (εκτός trial & error) ! doofy
-
Antutu score από τα xiaomi
ikoms - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαι το δικό μου τεστ... με την GTV_4.11.14
-
Καλημέρα, η ειδοποίηση για την 4.11.7 την δική μας θα έρθει μέσω OTA ;
-
Και εμένα ακριβως το ίδιο... αλλά θα περιμένω την ελληνική από εδώ..
-
Μερικές ερωτήσεις πριν το νέο update... 4.11.7 Στo Themes εμφανίζει μόνο κινέζικα αντί των αγγλικών χαρακτήρων με επιλογή αγγλικής γλώσσας, ενώ αν γυρίσω σε Ελληνικά είναι κανονικά μεταφρασμένο.. είναι bug της Ελληνικής έκδωσης ή έτσι το έστειλαν οι κινέζοι; Στον browser τώρα στο start page εμφανίζει όλα τα κινεζικα sites.. αυτό δεν είχε αλλάξει κάποτε ή μου διαφέυγει κάτι; Μπορούμε να αλλάξουμε κάπως το start page ή βάζουμε άλλο browser και το ξεχνάμε;
-
Και εγώ σε λίγο το γυρνάω στην developer 4.10.31... για να προλάβω την ειδοποίηση του OTA για την επόμενη !
-
Παράθεση από Pallaros: “Καλημέρα παίδες ! Τελικά εγώ χθες έκανα το μεγάλο βήμα και βάρεσα factory defaults και άρχισα να περνάω τις 150 εφαρμογές που είχα μέσα (με titanium). Βέβαια, έχω αρχίσει να το μετανιώνω και θα γυρίσω το Σάββατο στην επόμενη weekly. Οι τύποι πήραν μία συγκεκριμένη ROM (πιθανά και από Σεπτέμβριο μεριά) τη σταθεροποίησαν όσο μπορούσαν και τη λενε STABLE. Έχει ένα κάρο ελλείψεις και bugs. Π.χ. όταν σε καλεί άγνωστος, μετά αυτό το log δε σβήνεται ποτέ. Το είχαν λύσει στην 4.1…
-
Χθες προσπάθησα να συνδεθω με ένα wifi printer (Canon) μέσω cloud print και Canon print service αλλά όταν πάω να τα ενεργοποιήσω μου λέει Unfortunately Settings has stopped. Υπάρχει υποστήριξη για cloud printing όχι... έχει δοκιμάσει κάνείς; δεν ξέρω αν αυτό είναι bug ή όχι.. 1940-Screenshot-2014-11-04-19-52-16-png
-
Και σε εμένα το έβγαλε και μετά το πρώτο που ήταν στα αγγλικά τα επόμενα τα έπαιξα λότο! Απλά στο τέλος που έχουν σχόλια τους έγραψα να βάζουν και αγγλικά για να καταλαβαίνουμε τι ψηφίζουμε! fie
-
Να επιβεβαιώσω και εγώ το bug με τα sms από την τράπεζα.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από ikoms: “Καλησπέρα, Σε εμένα όλα δουλεύουν μια χαρά αλλά δεν βρίσκω που είναι το menu Developer... το έχω φυσικά ενεργοποιήσει πατώντας στο rom version αλλά δεν υπάρχει σαν menu... αυτό είναι bug;” απαντήθηκε , ψηλά στο 4o post Έχουν αλλάξει πάλι διάταξη τα μενού. Για το Developer options πήγαινε στις Ρυθμίσεις => Αdditional settings => Eπιλ. για προγραμματιστές ” Σε ευχαριστώ πολύ το βρηκα... απλά τώρα όπως είναι έχει σε κάθε εννότητα additinal setings και μπερ…
-
Καλησπέρα, Σε εμένα όλα δουλεύουν μια χαρά αλλά δεν βρίσκω που είναι το menu Developer... το έχω φυσικά ενεργοποιήσει πατώντας στο rom version αλλά δεν υπάρχει σαν menu... αυτό είναι bug;
-
Παράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από ikoms: “Τελικά στον Browser έχουν αφαιρεθεί τα κινέζικα links γιατί σε εμένα μετά την αναβάθμηση σε 4.10.11 ακόμα υπάρχουν. Μήπως κάτι δεν έχω κάνει καλά; Παράθεση: “Other MIUIv6 changes: - Added manual mode to Mi3/4 Camera - Added left button switch option (MENU / Recent apps) - We added Toggle manager app to the Settings - Notifications - Arrange Toggles - Added Spanish and Turkish lang to the MIUIv6 (Big thank you to all contribut…