Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 151.

• Τι πρέπει να είναι τσεκαρισμένο στις επιλογές για προγραμματιστές για να μπορέσει να το διαβάσει σε fastoboot κατάσταση Επίσης είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader τον Ιούνη παίζει αυτό ρόλο; Αν και περνάει το στάδιο που τσεκάρει τα permision

• και αυτό έχω κάνει απλά μία επιπλέον ερώτηση πρέπει να μείνουμε με απενεργοποιημένη την ψηφιακή υπογραφή ή όχι;

• σε fastboot μπαινω απλά όταν συνδέσω το καλώδιο δεν βλέπει το κινητό έχω τρέξει και κάποιες εντολές από adb όπως τις πληροφορίες που λένε πως θα δούμε αν είναι κλειδωμένος ο bootoloader και ενώ γραφει τον αριθμό του κινητού απλά δεν προχωράει η διαδικασία για να πατήσω το unlock

• Αυτόν τον οδηγό ακολουθώ αλλά παρότι έχω κάνει όλα τα βήματα που λέει όταν φθάσω στο σημείο να επανεκκινήσω σε fastboot και να συνδέσω το κινητό δεν προχωράει σαν να μην συνδέω τίποτα.

• Επανερχομαι λοιπόν για πέρασμα twrp. Κάνοντας την διαδικασία για ξεκλειδωμα του bootloader ενώ κάνω τα βήματα όπως γραφει ο οδηγός (συνδέομαι με το mi λογαριασμό μου- κάνει τα τσεκ για permission) όταν φτάνω στο σημείο να μπω σε κατάσταση fastboot και να συνδεσω το τηλέφωνο και απλά να πατήσω το unlock όση ώρα και να περιμένω δεν διαβάζει το τηλέφωνο μου και δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί. Επίσης όταν έχω μπει στις πρόσθετες ρυθμίσεις για προγραμματιστές ενώ τσεκάρω το αποδοχή ξεκλειδώματος Oem μ…

• Να είστε καλά, ασχολούμαι και βγαζω άκρη με τις πληροφορίες σας απλά μετά κάνω κανά 6μηνο περίπου για να ασχοληθώ και μου φαίνονται όλα σαν να τα κάνω πρώτη φορά (φταίει και η ηλικία μου) επίσης ως τώρα τα έχω κάνει μόνο σε mediatek

• Ευχαριστώ πολύ τώρα το χαζεύω όποτε βρω τρόπο θα το κάνω και αν έχω απορίες θα ξαναενοχλησω

• Παράθεση από amavroudis: “Σε android 8 κάνεις απλά flash το magisk μέσω twrp. Δεν χρειάζεται κανένας οδηγός... ” οκ για να περάσεις όμως twrp δεν θέλει μια διαδικασία; Το έχω κάνει στο reminote 4 (nikel) αλλά για το redmi note 5 δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ. Υπάρχει οδηγός πως περνας twrp

• Ενας οδηγός για πως να κάνουμε root το κινητό υπάρχει; Ευχαριστώ πολύ

• Καλημέρα μπορούμε εάν δημιουργήσουμε δεύτερο χώρο στο κινητό ο ένας να είναι με root και ο άλλος όχι;

• Καλησπέρα δύο-τρία ερωτήματα 1) είχα κάνει αίτημα για ξεκλείδωμα του bootloader τον Ιούνιο και πήρα άδεια μετά τον μήνα αλλά δεν το έκανα αν προσπαθήσω τώρα μπορώ ή πρέπει να κάνω νέα αίτηση 2) Το κινητό που έχει την global stable(MIUI GLOBAL 10.0.2.0 OEIMIFH) ψιλοκολάει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή να του εγκαθιστήσω από την αρχή νέα ρομ 3) Προσπαθώντας να τρέξω μία εφαρμογή που δεν είναι από play store (android auto) μου γράφει ¨¨¨Somethning went wrong Η εφαρμογή Επηρεσίες Googl…

• Καλησπέρα και λίγο άσχετο ίσως θέμα υπάρχει κανένας που να ξέρει πως συνδέονται τα xiaomi σε αυτοκίνητα nissan και ειδικά την εφαρμογή nissan connect με το νέο micra;

• - Πώς γίνεται στο messenger να εμφανίζεται το κυκλάκι με το πρόσωπο του αποστολέα; Εμένα μου εμφανίζει μια μπάρα στην κορυφή της οθόνης

• Παράθεση από BanditGR: “Άποψη μου καθαρά και όποιος θέλει την ακούει. Να μην κάνετε απολύτως τίποτα με την 9.5.19.0 μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ενημερώσεις και το anti-rollback (αν ξεκαθαρίσει). Αν μπει και έχει κάποιο κουσούρι τότε την "παντρεύεσαι" μέχρι να βγει νέα ενημέρωση. Επίσης πες σπάει ο διάολος το ποδάρι του και το τηλέφωνο δεν ξεκινάει μετά την ενημέρωση. Πως το επαναφέρεις αφού δεν μπορείς να πας πίσω σε ROM χωρίς μόνιμο πρόβλημα ? Η απάντηση είναι ότι δεν μπορείς. Να έχετε…

• Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση της συσκευής ή ακόμα και τερματισμό ” Έκανα πολλές... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση της συσκευής ή ακόμα και τερματισμό ” Έκανα πολλές... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις μία επα…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ξεκλείδωμα δεν σε αποτρέπει να βάλεις MIUI 10. Απλά να ξέρεις ότι όταν ξεκλειδώσεις θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. ” Συγνώμη αλλά πως μπορουμε να βάλουμε MIUI 10 χωρίς ξεκλείδωμα; Εγώ αν έχω καταλάβει καλά επειδή ο server που βρίσκουμε τις rom ειναι πεσμένος το μόνο που μπορούμεν να κάνουμε είναι να βάλουμε την ελληνική που μας την στελνουν στο mail και για να μπει δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader;

• Λόγω ηλικίας και ματιών δεν μπορώ να διακρίνω καλά στην αρχική οθόνη το σημείο που δείχνει την μπαταρία (όταν έχεις ποσοστό ) μπορεί να μεγαλώσουν αυτοί οι χαρακτήρες; Όχι γενικά η γραμματοσειρά αυτό το ξέρω

• Καλησπέρα με xiaomi mi tool και με κλειδωμένο bootloader μου εμφανιζει μια global rom με ονομασία 9.2.13.0 ΝΕΙΜΙΕΚ την γνωρίζουμε και γιατι δεν ειναι η 9.5.13.0 που λογικα ειναι το update της 9.5.6.0 που εχω τωρα;

• Παράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από thanostek: “Τελικά φίλε μου κατάφερες να πάρεις με αλλαγή σε Ινδία το 9.5.13.0? και εγώ ακριβώς το ίδιο κινητό με την 9.5.6.0. δοκίμασα την αλλαγή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. ” Καλημέρα! Οι servers είναι κατεβασμένοι λόγω συντήρησης από τις 7 Ιουνίου, οπότε μήπως δε γίνεται OTA update?MIUI ROM Download Page Shuts Down Temporarily Due to System Update - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Αν μπορεί κάποιος πιο ειδικός να επιβεβαιώσει την ορθότητα του συνδέσ…

• Τέλος για σήμερα να αναφέρω ότι είπα να ξεκλειδώσω τον bootloader και το έβλεπα να προχωράει χαλαρά και λέω τυχερός είμαι εγώ διάβαζα για κάτι 360 ώρες λέω να παίξω κανά ΛΟΤΤΟ ........ αλλά τελικά και εγώ στην αναμονή άντε καλή αναμονή λοιπόν. Επίσης την ελλήνική ρομ εγω μιας και vip θα την λάβουμε ή μπερδεύτηκα και δεν υπάρχει