Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Παράθεση από jefm: “Βάζεις τον ιδιο Mi account και στο τηλέφωνο και στο unlock tool; Το τηλεφωνο είναι ενεργοποιημένο στον Mi account; Αιτηση να υποθέσω οτι ειχες κάνει ” ναι εδω και 8 μηνες.Απλα ειχα ξεκλειδωσει το παλιο redmi.Επρεπε να προσθεσω το kate στις συσκευες
-
Λοιπον και το Bluetooth στο αμαξι μια χαρα δουλεύει. Φίλε κιαλοι το έχουν ξεκλειδωσει, απλα καναμε το λαθος οσοι ειχαμε ξεκλειδωσει παλια xiaomi, και δεν προσθεσαμε την καινούργια συσκευή
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Tony Therion: “id και το Imei ” Δουλεύουν σωστά;sim,wifi,bt; ” Φυσικα,και οι δυο σιμ λειτουργουν και το wifi.Για το Bt θα σου πω σε λιγο που θα παω στο αμαξι
-
Παράθεση από nflo: “Φίλε @Tony Therion αν κατάλαβα καλά ξεκλείδωσες το kate με τον επίσημο τρόπο; Δηλαδή με το mi unlock tool και το δικό σου mi account !!!; ” ναι κανονικα και επισημα.το λαθος ηταν οτι επρεπε ναπροσθεσω την συσκευη αυτη,επειδη με το ιδιο προφιλ ειχα ξεκλειδωσει και το απλο redmι.Eτσι μου εγραφε device not found στο 50%.Μολις προσθεσα την συσκευη ξεκλειδωσε σφαιρα .Δε θυμαμαι απο που το εκανα.Νομιζα απο τις επιλογες προγραμματιστη.
-
Παντως ενημερωτιακ twro recovery δεν δουλευει σωστα στο Kate,Μου εβγαλε κοκκινα στα wipes,και οταν η ρομ εκκινησε,μου ελεγε λαθος το id και το Imei και με επιασε καρδιακο.Αλλα διαβασα οτι ZCX_TWRP_0917 recovery λειτουργει καλα! ZCX_TWRP_0917.zip | by Raaj52 for Redmi Note 3
-
Καλησπερα!ξεκλειδωσα σημερα το Kate και περασα zcx recovery.περασα την ελληνικη dev 6.11.3 Που εχει φτιαχτει για το Kate xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Xiaomi-Redmi-Note-3-SE/ Ενψ περαστηκαν ολα τελεια,ολα τα wipes Κλπ.Εχω 2 θεματα με την μεταφραση και ενα στις ρυθμισεις! Στην μεταφραση to theme store ειναι Κινεζοελληνικα,και θεματα επι πληρωμη που στο αλλο redmi δεν υπηρχαν καν Το αλλο προβλημα ειναι οτι στην προσβασιμοτητα εχει επισης κινεζικα,καιοταν πατας τρεις φορες το Kernel για να εμφαν…
-
Galen στην devειχα κανονικα ελληνικο theme store, τωρα στην ελληνική έχω κινεζικο, με mi points σε κάποια θεματα. Περιμένω το ζιπακι thanks
-
Καλησπερα. Περασα την ρομ στο kate μου, αλλατο theme store ειναι στα κινεζικα, ξερετε πως φτιαχνει αυτο?
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από Tony Therion: “Τελικα θα μου πειτε πως περναω recovery σε ξεκλειδωτο Bootloader?Μονο για Kenzo Υπαρχει.κανει ομως? ” δες τον οδηγο--> Εγκατάσταση TWRP με Κλειδωμένο Bootloader KAI εγκατάσταση Custom Miui ή CM13 με Κλειδωμένο Bootloader. εγω γοογλαρα alka twrp και φλασαρα ενα που βρηκα, τα υπολοιπα το μεσημερι ” ναι αλλα ειναι ξεκλειδωτος ο Bootloader.το ιδιο ειναι?
-
Τελικα θα μου πειτε πως περναω recovery σε ξεκλειδωτο Bootloader?Μονο για Kenzo Υπαρχει.κανει ομως?
-
εκει φιλε που ειναι ο λογαριασμος Mi cloud στο κινητο,καπου επρεπε να προσθεσω την καινουρια συσκευη,γιατι με το ιδιο λογαριασμο ειχα ξεκλειδωσει και την παλια,και στο unlock tool εγραφε cant find device.Tωρα πως περναω recovery?δεν εχει βγει τιποτα για Kate .Μονο για Kenzo
-
Παιδες.μολις το ξεκλειδωσα με Mi unlock.Επρεπε καπου στις ρυθμισεις του λογαριασμου να προσθεσω την συσκευη μoy.σορρυ δε θυμαμαι τι πατησα ακριβως.Τωρα μενει να δω περναω recovey σε ξεκλειδωτο
-
Παράθεση από panastros: “@gkalen . Έχω περάσει default twrp 3.0.2.2 by mic στο kate μου, χωρίς να ξεκλειδώσω καθόλου bootloader. Προκρίνεται από αρκετούς αυτή η μεθοδος. Εβαλα και δοκίμασα Τη Resurrection Remix 5.7.4 rom, χωρίς προβλήματα, για 1-2 μέρες. Πριν λίγο , πήγα να περάσω τη THUNDER 6.10.27 που "σου είχα παραγγείλει" πριν καμποσες μέρες. Wipes που έκανα αρχικά: 1.dalvik/art 2.sytem 3.data 4.internal 5.cache. Στο τέλος της διαδικασίας γράφει: "failed to mount dev/block/bootdevice/by-name…
-
Καλησπέρα.Εγω το περιμενω αυριο.Σε περιπτωση που ειναι ξεκλειδωτο πως περναω recovery για να μαι ετοιμος να φλασαρω καποια custom?
-
οκ θα το δοκιμασω και θα σου πω.θυμαμαι στη 7 πειραζα το Framework res
-
Για τα εικονιδια που ειναι στην κουρτινα ηθελα να πω.Αυτα αλλαζουν?στην miui 7 τα αλλαζα,εδψ δε ξερω πως γινεται
-
Καλησπέρα gkalen.εγκατεστησα πριν λιγο την ρομ που εφτιαξες για το redmi note 3.Ποια apk πρεπει να κανω edit ετσι ωστε να μπορω να βάλω αλλα εικονιδιαστα toggles?ευχαριστω
-
Καλησπερα!Εχει κανεις απο σας cu?Οτιδηποτε ρομ και να εχω δοκιμασει στο redmi note 3,η εφαρμογη κρασαρει οταν πας να βαλεις φωτο στο My cu.Εχει κανεις για να τσεκαρει?
-
Developers?εχετε καταφερει με καποιο τροπο να εμφανιζοντε ολα τα smiles στην στοκ εφαρμογη μηνηματος?Πολλοι το εχουν παραπονο αυτο!
-
Dropbox - Screenshot_2016-04-18-13-38-05_com.miui.securitycenter.png Αυτο το media server καθως και αλλα παρομοια,μου τρωνε ολη την μπαταρια του κινητου.Στις αρχες το κινητο πριν ενα μηνα που το χω εβγαζε μεχρι και 6 ωρες οθονη.Τωρα βαρια 4ις ωρες και εχω απεγκαταστησει σχεδον τα παντα που χρησιμοποιουσα για να βελτιωσω την μπαταρια.Τιποτα δεν γινεται. Τα προβληματα ξεκινησαν απο μια custom που περαστηκε me flash tool.Μου περασε και ενα διαφορετικο recovery απο αυτο που ειχα πριν.Ενα πορτολαλι,ε…