Ρε παιδιά ο άνθρωπος φαντάζομαι ότι λέει για το Fingerprint. Αλήθεια φίλε @daras πως ήρθε σε επικοινωνία μαζί σου, δηλαδή πως βρήκε τον αριθμό του τηλεφώνου σου?
@geoanto555 ευχαριστώ για την απάντηση σου . Γιατί με τα φλασαρίσματα μπρικαρίσματα εχω ψιλοσκιαχτεί ,τουλάχιστον ας είμαστε εντάξει με drivers κι όταν βγεί η stable ΜΜ να είμαι έτοιμος για την μετάβαση
Συνέχεια από το ποστ που έκανα στο Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro Μετά από όλα αυτά που περγράφω έχω την απορία οι οδηγοί έχουν εγκατασταθεί σωστα? Όταν συνδέω το τηλέφωνο μέσω USB στο pc με τους διακόπτες mtp ,pnp κλειστούς το pcsuite αναγνωριζει το τηλέφωνο Στο device manager εχω την ακόλουθη εικόνα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19525/
κύριοι παρακαλώ τα φώτα σας. Eίμαι κάτοχος κι εγω kenzo κι επιτυχώς έχω περάσει την ελληνική gtv 7.2.2.0 εδώ και πολύ καιρό. Η συσκευή είχε έρθει με dev chinese και ξεκλειδώθηκε με το τον επίσημο τρόπο . Όταν είχα βάλει τους drivers τότε, μολονότι είχα ακολουθήσει την διαδικασία για την απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής, δεν μου είχε παρουσιαστεί ποτέ το test mode στα Windows -εχω win 7στα 64- παρόλ' αυτά,όλα πήγαν ρολόι . Διαβάζοντας το : Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το R…
@aporos στο μενού "πρόσθετες ρυθμίσεις " κάτω κάτω έχει το Mi mover, μεταφέρει τα πάντα όλα, εύκολα και σφαίρα. Κατέβασε το από το playstore και στις συσκευές όπου θες να "πάρεις" τα αρχεία, επαφές sms και είσαι έτοιμος.
Βρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει για μετάβαση από stable gtv 7.2.1 σε 7.2.2 τα wipe είναι dalvic cache και cache μόνο ? Κάπου το είχα διαβάσει και οσο κι αν ψάχνω δεν μπορω να το βρω
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
@Bodai ευχαριστώ για την απάντηση, ομολογώ ότι ο gravity σενσορας δε πήγαινε στο μυαλό μου είχα φάει σκάλωμα ότι σενσορας εγγυτητας ήταν ο υπεύθυνος για το smart wake και πιθανολογουσα ότι κάποια ρύθμιση στα settings μου διεφευγε. Τότε προφανώς το μαγνητακι της θήκης μου κάνει την κουτσουκέλα,μολονότι φαίνεται να είναι στιβαρός αφού κρατάει καλά κλειστή την θήκη.
@lallasgr Δεν ξέρεις? Πισσα και πούπουλα γρήγορα . Πήρα μια flip case φτηνάρια και είχα φρουδες ελπίδες ότι με το Smart cover Mode ή με το prevent pocket dials θα λειτουργούσε το smart wake.