Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 88.

• Xiaomi Smart Wake Flip case

kostas43 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Δηλαδή έχει να κάνει με την θήκη και όχι με την συσκευή? Είχα την αίσθηση ότι μέσω του proximity sensor λειτουργούσε το smart wake.

• Xiaomi Smart Wake Flip case

kostas43 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Η λειτουργία smart wake πως ενεργοποιήτε στην συσκευή ρε παιδιά?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Φίλε @alextopogr σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ όταν διάβαζα για να περάσω την gtv rom είχα πελαγώσει. Πίστεψέ με όμως ότι τελικά δεν είναι τόσο φοβερό όσο φαίνεται. Προχώρα με  θάρρος , ακολούθα κατά γράμμα τους οδηγούς και όλα θα πάνε ρολόι. Τώρα πάλι αν γίνει καμμιά στραβή (που το θεωρώ δύσκολο) όπως έχεις ήδη διαπιστώσει τα παλικάρια εδώ βοηθάνε να ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παίδες συγγνώμη για το off-topic ρώτησα και σε προηγούμενο post έχω την gtv7. 2 και στο music app δεν έχει την δυνατότητα να κατεβάσω τραγούδια μέσω Internet, είναι κάποιο bug ή έχω κάνει εγώ καμία πατάτα?

• Αγαπητέ φίλε @geomaza το πια ρομ θες να έχεις είναι συνάρτηση του τι θες.Αν δε σε απασχολούν τα ελληνικά μπορείς να περάσεις την original rom Εδώ είναι ο σχετικός οδηγός. Αν θελεις ελληνικά, μια ωραιότατη και σταθερή rom, με υποστήριξη από τα παιδιά, τότε μελετάς Εδω Καλό διάβασμα

• Παράθεση από geomaza: “Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναπαντηθει... Αν θελει κάποιος και ξέρει ας μου απαντήσει... Έχω το redmi note 3 pro , έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootlocker και μου εστειλαν μήνυμα οτι έγινε και να κατεβάσω κάτι απο ένα σαιτ... Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος και αν διορθώνει το πρόβλημα με το pin που το πατας 2 φορές για να μπει στο κινητό αλλά απο χθες δε μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με το wifi... ψαχνει ip κλεινει και ξαναψάχνει... Είναι άδικο πο…

• Παιδιά καλησπέρα, έχω την ελληνική gtv7. 2 κι έχω θέμα με την εφαρμογή music η οποία δεν συνδέεται με το Internet ώστε να μπορώ να κατεβάσω τραγούδια. Παρακαλώ τα φώτα σας

• Παράθεση από dim74: “μετα απο πολυ διαβασμα και πειραματα καταφερα και απο την multilaguage που ειχα(με πολλα προβληματα με pin και sim) να περασω αυτη MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και συγκεκριμενα την αποκατω Version: 6.4.9 (MIUI7) .εχω περασει την σωστη πριν τον κωδικο ξεκλειδωματος που περιμενω για την ελληνικη ρομ? ” Είσαι πρώτος, όταν σου έρθει ο κωδικός ξεκλειδώνεις και προχωράς ακάθεκτος για GTV

• Συγγνώμη για το off topic . Αλλά πραγματικά αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που γράψανε αυτό τον εξαιρετικό οδηγό, χάρις στον οποίο κατάφερα και "πέρασα" την Super ντουπερ gtv rom 7.2.1.0

• Παίδες θα ήθελα την βοήθεια σας. Είχα το coolpad f2 με "περασμένη " miui πρόσφατα πήρα το redmi note 3 . Στην παλια μου συσκευή εχω κανει mi account φωτο εχει συγχρονισει κανονικα στο cloud ,sms και επαφες δεν μπορω με τιποτε παρακλώ τα φώτα σας

• Συγχαρητήρια στους νικητές ,ένα μεγάλο μπράβο στους υπεύθυνους του φόρουμ για την διοργάνωση του διαγωνισμού , καλές γιορτές σ' όλους μας .

• Ωραία κίνηση από το site ,καλή τύχη και καλές γιορτές σ' όλους παιδιά.

• Παράθεση από dzav: “Σας ευχαριστώ πολύ παίδες.Έχω πάρει τα "μέτρα" μου αυτή τη φορά και ελπίζω να πάνε όλα καλά.” Για δώσε τα φώτα σου και σε μας

• Ευχαριστώ τόσο τον caesar όσο και τον tora33 για τις απαντήσεις τους Σαφώς και δεν είμαι αριθμολάγνος , με ξένισε η χαώδης διαφορά ( κοντά 50% ) ανάμεσα στις επιδόσεις που παρουσιάζουν οι δυο συσκευές στο antutu . Βλέποντας στα διάφορα φόρα λοιπόν όλοι να καυχιούνται ότι στο δικό τους τηλέφωνο είναι μεγαλύτερο (το σκορ εεε! ) και όντας παντελώς άσχετος με το άθλημα (ποια αλήθεια τα κριτήρια με τα οποία "βγαίνουν " οι βαθμολογίες ?) νομίζω ότι μάλλον εύλογο ήταν το ερώτημα μου . Και πάλι ευχαριστ…

• Xiaomi Redmi Note 4G

kostas43 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Έλα αρχηγέ μου καλορίζικο !!! dance

• Antutu score από τα xiaomi

kostas43 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά συγγνώμη αν είμαι off topic το ίδιο ερώτημα το 'θεσα κι εδώ Redmi Note 4G LTE vs Redmi Note MTK6592 το θέτω και στο παρόν νήμα αφού βλέπω ότι ασχολείστε με το άθλημα . Το redmi note 4 g στο antutu πάνω κάτω βγάζει κοντά στο 20000 το δε redmi note 3g φτάνει κοντά στις 30000 η διαφορά αυτή είναι εμφανής στο μέσο χρήστη αντιπροσωπεύει την δύναμη του εκάστοτε τηλεφώνου είναι να 'χαμε να λέγαμε ή τελικά είναι νούμερο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους πιο εξειδικευμένους χρήστες που ξεζου…

• Το redmi note 4 g στο antutu πάνω κάτω βγάζει κοντά στο 20000 το δε redmi 3g φτάνει κοντά στις 30000 η διαφορά αυτή είναι εμφανής στο μέσο χρήστη αντιπροσωπεύει την δύναμη του εκάστοτε τηλεφώνου είναι να 'χαμε να λέγαμε ή τελικά είναι νούμερο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους πιο εξειδικευμένους χρήστες που ξεζουμίζουν τα τηλέφωνα ? Οι εκάστοτε επιδόσεις στο antutu αποτελούν κριτήριο αγοράς ?