Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.

• Παράθεση από NasDriver: “volume up & power συνέχεια πατημένα τι σου βγάζει ? ” κανει επανεκκηνιση και βγαζει το mi logo και μενει εκει =============== Φεβ 17th 2017, 6:54pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από psycookies: “δεν μπαινει,πως μπορω να το βαλω αφου μπαινει μονο σε fastboot ” Τότε πας με miflash ¨οπως ξεκίνησες ...Πρέπει να γυρίσεις το κινητό σε edl mode. Στο τέλος του οδηγού έχει ένα αρχείο... διάβασε τις οδηγίες. ” ακολουθησα και αυτον τον οδηγο μεσω fastboot mode …

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτήν που έκανες και πριν και την διέκοψες στην μέση, απλά βάλε την κινέζικη για να κάνεις unlock μετά. ” μου βγαζει μηνυμα ''reading device imformation failed'' =============== Φεβ 17th 2017, 6:49pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Μπαίνει ή δεν μπαίνει σε recovery mode? ” δεν μπαινει,πως μπορω να το βαλω αφου μπαινει μονο σε fastboot

• Παράθεση από NasDriver: “Ξανά κάνεις την διαδικασία με την ρομ που θές να βάλεις ” ποια διαδικασια μπορεις να με κατευθυνεις λιγο σε παρακαλω γιατι εχω χασει τη μπαλα.νατο βαλv στο pc suite?

• Παράθεση από mixaliscy: “Έτσι από απορία ποια ρομ δοκίμασες να περάσεις? ” αντι για την china stable πηγα να βαλω καταλαθος την global.εκοψα την διαδικασια και κολλησε .καμμια ιδεα?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από psycookies: “το κινητο και μου βγαζει μονο το mi logo ” Εννοείς ότι μένει στο Mi logo? ” ναι κολλημενο εκει

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από psycookies: “εχω προβλημα με την συσκευη η οποια εχει μπρικαρει και δεν ξεκολαει με τιποτα. ” Τι έχεις κάνει ακριβώς και που κόλλησες?Να φανταστώ είναι κλειδωμένος ο bootloader έτσι? ” ναι ειναι κλειδωμενος ο bootloader.προσπαθησα να ακολουθησω τις οδηγιες για να περασω την κινεζικη ρομ και μετα να ξεκλειδωσω.επειδη δεν μου εμφανιζε το κινητο στην διαχειριση συσκευων ,προσπαθησα να την περασω με τον οδηγο με το pc suite.καποιο λαθος εκανα εκει κατα την εγκα…

• καλησπερα , εχω προβλημα με την συσκευη η οποια εχει μπρικαρει και δεν ξεκολαει με τιποτα. μπαινει μονο fastboot mode δοκιμασα τον τροπο που λεει πιο πανω αλλα δεν γινεται τπτ.μπορει να με βοηθησει καποιος φιλος?

• Παράθεση από balakof: “Παράθεση από psycookies: “Καλησπερα ενα redmi 3s που εχω παραγγείλει πέρασε τελωνείο ,ξέρετε πόσο θα ειναι το κόστος ή η μέγιστη χρέωση εκτελωνισμού; ” Από που παρήγγειλες και με ποια εταιρία στο έστειλαν και πέρασε τελωνείο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalκ ” εχω παραγγείλει δύο 3s απο gear best με μια μερα διαφορα για δυο φιλους.Το ένα ήρθε με sg και περασε κανονικα το αλλο με nl και μπηκε τελωνειο.Δεν ξερω αν παιζει ρολο και μενα μου περασε απο το μυαλο αλλα δεν…

• Καλησπερα ενα redmi 3s που εχω παραγγείλει πέρασε τελωνείο ,ξέρετε πόσο θα ειναι το κόστος ή η μέγιστη χρέωση εκτελωνισμού;

• Καλημέρα ,όταν πάρουμε έγκριση απο xiaomi για ξεκλείδωμα μπορούμε να ξεκλειδώσουμε πολλές συσκευές ή για κάθε συσκευή χρειάζεται έγκριση.Επειδή έχω παραγγείλει δύο συσκεύες έκανα αίτηση και μου ήρθε έγκριση.

• Παιδια καλησπέρα και από εμένα, περιμένω την παρκάτω συσκευή, εδω παίζω μπάλα ή πρεπει να κοιτάξω στο redmi 3 pro? Απο οτι είδα έχει ιδιο επεξεργαστη αλλα πιο ram Xiaomi Redmi 3S 4G Smartphone-163.39 Online Shopping| GearBest.com Ευχαριστώ!

• 2017-01-18 06:10 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-01-17 23:02 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-01-17 20:37 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE Μετα απο 35 μερες πάτησε Έλλάδα με swiss post.Το γλίτωσα το τελωνείο ή δεν ξέρουμε ακόμα;

• Καλησπέρα, Οταν το απόθεμα είναι σε αποθηκη του χονγκ κονγκ παιζει κάποιο ρόλο στην αποστολή? Αγοράζουμε κανονικά όπως και όταν παραγγελνουμε από αποθήκη της κίνας?

• Παράθεση από Bodai: “Πατάς σταθερά Vol + και μετα το Power. Μολις καταλάβεις την δόνηση, αφηνεις μόνο το Power μέχρι να δεις TWRP ” Ευχαριστώ για την βοήθεια , τίκαρα την επιλογή reboot after install και την πέρασε κανονικά, δεν ξέρω αν ήταν αυτό το θέμα.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από psycookies: “Παιδιά καλημέρα πήγα να περάσω την 8.0.2 τοy gkalen έκανα τα 4 wipes (system, data, cache, dalvik και μετά πήγα να την κάνω install και μου έβγαλε ενα μήνυμα error 7. ξανα έκανα wipe και μετά reboot και έχει κολλήσει στην αρχική οθόνή με το σήμα mi καμία ιδέα τι να κάνω? ” Το αφησες χωρίς rom. Ξαναμπες στο TWRP τώρα και ξαναφλασαρε την rom που ήθελες. Αν δεν υπάρχει, ξανααντεγραψε την στην συσκευή ... ” πως μπαινω TWRP πατάω volume+ και power αλλα δ…

• Παιδιά καλημέρα πήγα να περάσω την 8.0.2 τοy gkalen έκανα τα 4 wipes (system, data, cache, dalvik και μετά πήγα να την κάνω install και μου έβγαλε ενα μήνυμα error 7. ξανα έκανα wipe και μετά reboot και έχει κολλήσει στην αρχική οθόνή με το σήμα mi καμία ιδέα τι να κάνω?

• Παράθεση από gkalen: “@psycookies Μιλάμε για τη THUNDER αν κατάλαβα καλά.. Δεν ξέρω αλλα ίσως το πρόβλημα σου να οφείλεται σε κάτι που έχεις επαναφέρει με Mi cloud .. ” Ναι την THUNDER έχω βάλει. Αντίγραφο ασφαλείας πήρα και έκανα επαναφορά όταν πέρασα την ρομ. Τώρα έχω απενεργοποιήσει την ρύθμιση συγχρονισμού WIFI του mi cloud μήπως αλλάξει k;ati. Αν δεν έχω αποτέλεσμα να κάνω factory reset και να ξαναπεράσω την rom?

• Καλημέρα , Έχω ένα πρόβλημα από τότε που πέρασα στην 8.0.1 στο RN2 μου. Αρκετά συχνά μου βγάζει μηνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση οταν ειμαι συνδεδεμένος σε wifi ενω υπάρχει internet κανονικά.Πέρασα και την 8.0.2 αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.Με τις παλιές rom που είχα δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση;

• καλησπέρα , κατα την εγκατασταση δεν βρίσκει το md 5 έχω πρόβλημα;το έχω κατεβασει δύο φορές το zip και τις δυο δεν το βρίσκει.να το αφήσω ως έχει;

• καλησπέρα , κατα την εγκατασταση δεν βρίσκει το md 5 έχω πρόβλημα;το έχω κατεβασει δύο φορές το zip και τις δυο δεν το βρίσκει.να το αφήσω ως έχει;