Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
παιδια δεν έχω θέμα με την ορθογραφια απλά δεν ειχα προσθεσει ακομα τα ελληνικα στις γλώσσες πληκτρολογιου .. Όσο για το θέμα μου από πάνω εφτεγε το Nova launcher και δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τον λόγο.. Θα το κοιταξω αργοτερα και θα ενημερωσω
-
Thn perasa xthes vradi thn ROM .. Mexri stigmhs ola pane Mia xara oute lags oute tipota.. To mono.. Bug?.. Pou exw einai oti sthn efarmogh messenger den mou emfanizei ta kefalakia otan mou stelnei kapoios minima.. Koitaksa Kai rithmiseis Kai einai ola kala.. Eimai sto xiaomi redmi note 2 me thn ellhnikh GTV ROM 6.4.7
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από larrydura: “εγινε.. να κανω ενα nandroid καλου κακου η δεν θα χριαστει λες? ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια!! ” έβαλες GTV τελείωσες;;Αν ναι κανε κι ενα nandroid.. Επίσης έχεις προστεθεί η ελληνική γλώσσα στο TWRP αν θες να την επιλέξεις ” οχι δεν εβαλα ακομα την GTV.. me to flash επεσε η μπαταρια στο 45% και θελω να την φωρτισω λιγακι πριν αρχισω το επομενο flash για την GTV για nandroid εννοω για τωρα που ειμαι στην fastboot rom μηπως γινει κατι ενω γινετ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από larrydura: “kanei mono write system kai meta pali ok.. kati san bootloop ena pragma alla me ta commands.. ti na pw.. tha perimenw ” λογικά σου βγάζει το μηνυμα αυτο στο pc και εχει εναν αριθμό δίπλα που διαρκώς γράφει τα mb που εισχωρούν στο κινητό σου..Σωστά; ” το flash εγινε κανονικα παρολο που ειχε κολλησει στην αρχη με το system μπορεσα και ετρεξα το fastboot rom εχω TWRP recovery τωρα κανω flash την ελληνικη rom με ποια βηματα? ως γνωστων factory data reset…
-
Παράθεση από gkalen: “@larrydura Αυτά τα έγραψα για να καταλάβεις τι έχεις μπροστά σου και που είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή με το ρομ που φοράει το τηλ.... Ελπίζω ότι καταλάβες τι παίζει και τώρα μπορείς να πράξεις όπως θες .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” παιδια εχω τρομαξει λιγο.. εκανα τον οδηγο του στεφανου και εγραψε ερρορ στην αρχη και κατευθειαν αρχησε να κανει write " system " meta OK meta pali write system meta pali OK to xei kanei panw apo 20 fores kai den …
-
Παράθεση από gkalen: “@larrydura Επεμβαινω κι εγώ στη κουβέντα ... Το καλύτερο θα ήταν να εβαζες ΤWRP recovery και να φλασαρεις ότι ήθελες. Το πρόβλημα σου τώρα είναι ότι το συγκεκριμένο ΜΙ recovery που έχεις τώρα είναι κλειδωμένο και ότι και να κάνεις θα σου βγάζει error σε οποιοδήποτε φλασαρισμα προσπαθήσεις να κάνεις. Γι'αυτο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο , πρέπει να βάλεις το fastboot rom ( φαντασου κάτι σαν το sp flash tool ) , για να ξεκλειδώσει και το recovery και απο'κει και πέρα κάνεις ότι …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από larrydura: “σε λιγο θα ξεκινησω την διαδικασια για να φλασαρω την ελληνικη ρομ με τον οδηγο του caeser αν χριαστω κατι και κολλησω θα μπορεσω να σου στειλω μηνυμα να δουμε μαζι τα λαθοι που θα κανω? ( που μακαρι να μην κανω ) ” Φίλε @larrydura διάβασε προσεκτικά και υπομονετικά τον οδηγό και όλα θα πάνε καλά! Μην ανησυχείς! Το 80% της επιτυχίας ενός φλασαρίσματος οφείλεται στην ...ψυχολογία, όσο και χαζό να σου ακούγεται αυτό! Οπότε ΜΗΝ αγχώνεσαι!Απλά ΒΑΡΑ ΤΟΥ …
-
"to root or not to root?"
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από larrydura: “εν χριαζεται ουτε να πηγαινουμε κοντρα για το τι ειναι το ρουτ και τι δεν ειναι, ουτε να καθομαστε να εξηγουμε ο ενας στον αλλον. εγω μια βοηθεια ζητησα γιατι πιστευα οτι εσεις ξερετε και μπορειτε να βοηθησετε.. αν θελεις να βοηθησεις φιλε μου καντο.. αν δεν θελεις να βοηθησεις δεν χριαζεται να περνεις τοσο αρνιτικα τα πραγμματα. δικη σου επιλογη ειναι δεν μπορω να σου πω κατι εγω ” ” αμα σε παρεξηγησα εγω συγγνωμη τοτε, απλα επειδη απο Miui δεν εχω …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από larrydura: “Πιστευω ξερεις και ο ιδιος ποσες ειναι η εφαρμογες που δεν τρεχουν χωρις αυτο.. και για καποιον περιεργο λογο στην rom που ειμαι τωρα θελω δικαιοματα root για να περναω αρχεια απο την εσωτερικη μνημη στην καρτα SD και για να μην χριαζεται καθε φορα να συνδεω το Pc για να περναω τα αρχεια που θελω.. το root Θα ηταν χρησιμο.. ” @larrydura τι πιστεύεις ότι είναι το root;;Δεν στο ρωτάω επειδή δεν ξέρω τι είναι..στο ρωτάω για να καταλάβω πως το αντιλαμβάν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@larrydura σχετικά με το root... δεν κατάφερα ποτέ να καταλάβω τι το χρειάζεται ο μέσος χρήστης.. Δεν καταλαβα ποτέ τι το χρειάζεται το root;; Διαβάζω πολλες αναρτήσεις που το ζητούν επίμονα αλλα γιατί;; Αν δεν εισαι developer ώστε να πειράζεις συστημικά αρχεία τότε θεωρώ ότι σου είναι άχρηστο. Αν θέλεις να πειράξεις ενα αρχείο του συστήματος μπορεις ενω εισαι σε TWRP να το μεταφέρεις στο internal storage, να το επεξεργαστείς μέσα απο το miui πλεόν και μετά πάλι μετακίνηση σ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “@larrydura, με την καθαρή εγκατάσταση γλυτώνεις το factory reset, δεύτερον έχεις το twrp σαν recovery, τρίτον έχεις την ίδια βάση με εμάς τους υπόλοιπους που σε τυχόν σου πρόβλημα θα έχεις την ανάλογη υποστήριξη, τέταρτον θα έχεις και μια πλήρως ελληνική μεταφρασμένη miui, πέμπτον θα έχεις nandroit backup που συμαίνει ότι ανα πάσα στιγμή θα μπορείς να ξαναγυρίσεις στην στιγμή που το πήρες, κ. α σε έπεισα για την ελληνική gtv; Υ. Γ και εγώ δουλεύω την αγγλική γλώσσα στην …
-
το ξερω οτι η ελληνικη GTV ειναι πολυ καλυτερη απο την απλη global developers .. απλα ψαχνω εναν απλο τροπο για να χω root μεχρι στιγμης γιατι το τηλεφωνο ουτε ευδομαδα δεν το χω και αν αρχισω τα περιπλοκα με τις αλλαγες ρομ κτλπ και παθω κανα brick δεν ξερω αν θα χω χρονο να ασχοληθω για να το φτιαξω.. σε κανα μηνα που θα χω χρονο θα περασω την ελληνικη και θα πειραματιστω αφοβα . οσο για το factory reset δεν με πειραζει δεν εχω τιποτα στο τηλεφωνο ακομα μονο Messenger και facebook, Οταν ειναι …
-
δεν εχω προβλημα με την Mi Recovery.. θελω απλα να εχω root .. οποτε αυτο που κανω ειναι να κατεβασω την Developers na thn onomasw update(.zip) και να την κανω flash apeuthias apo to mi recovery? den xriazetai na kanw kanena wipe data h tipota tetoio? ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση edit: sorry twra to da oti egrapses factory reset περιμενω να παει 100% το τηλεφωνω να προσπαθησω
-
Παιδια ειμαι στην Stable global 7.2 και θελω να παω στην Developers global ( λογο του root ) .. Ποιον οδηγο να ακολουθισω για να απω απο την Stable στην Developers? και οι 2 rom ειναι αυτες απο την σελιδα en.miui.com ρωταω μηπως υπαρχει κανενας απλος τροπος χωρις να χριαστει να περασω πρωτα fastboot rom gia to twrp recovery και μετα να αλλαξω.. γιατι δεν με πειραζει το να μην εχω ελληνικα στο τηλεφωνο.. root θελω να εχω
-
εχω το Xiaomi redmi note 2 με την τελευταια stable global rom κατεβασμενη απο την official σελιδα της Xiaomi.. και θελω να περασω Developers rom ( δεν με απασχολει το να μην εχει ελληνικα γιατι παντα στα αγγλικα το χω ) μπορω να περασω την Developers rom απο Stable Που ειμαι με τον οδηγο που εχεις γραψει πανω με την Xiaomi recovery (Mi Recovery) ?
-
Παράθεση από NasDriver: “Από την περιγραφή σου και μόνο πιστεύω ότι μία καθαρή εγκατάσταση για να φύγουν τ πάντα και να μην έχει πρόβλημα είναι μονόδρομος Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) Η τελική απόφαση όμως θα είναι δική σου ” Δεν εχω προβλημα να κανω καθαρη εγκατασταση, δεν εχω πραγμματα μεσα στο τηλεφωνο που με ενδιαφερουν να τα σβησω.. η καθαρη εγκατασταση με το MiFlash εχει κανεναν κυνδινο για την σησκευη μου? μην παθω κανενα brick 2 μερες το χ…
-
Γεια σας παιδια.. ειμαι νεος στο φορουμ.. χθες πηρα το Xiaomi redmi note 2.. επειδη η ρομ που ηταν εγκατεστιμενη στο τηλεφωνο ηταν η Miui απο την εταιρια Gearbest ( γεματη ακυρες διαφημησεις και πολλες αρχηστες εφαρμογες) αποφασησα να κατεβασω την Official miui stable rom απο το en.miui.com.. Το θεμα ειναι πως ηθελα μια ρομ που να χει Root και στην συγκεκριμενη δεν εχω την επιλογη για root access απο το security app της miui.. δεν θελω να μπλεξω με abd drivers Κτλπ.. και για αυτο ρωταω αν υπαρχε…