Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 134.

• Παιδια please δώστε κάποιος αναλυτικά οδηγίες πως περνάμε τη νέα rom όπως τις άλλες twrp & install ( 2 tap) απλά και ομορφα ή με διαφορετικό τρόπο γιατί μπερδευομαστε εμείς και μπερδευοντε και άλλοι και είναι κριμα, και τι παίζει με το ΟΤΑ? Μπορούμε να κατεβάσουμε OTA? Γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι γιατί κάποιοι δεν ξέρουν ούτε τι θα πει root οπότε θα ήταν καλό να γίνουμε πιο σαφείς για να βοηθάνε το κόσμο και όχι να τον μπερδευουμε.

• παιδια πως σας φανετε ή αυτονομία της μπαταρίας σε αυτή την έκδοση, πέφτει σαν αντίστροφη μέτρηση όπως και.στις άλλες ή είναι καλύτερη? Γενικά λύθηκαν τα bugs της προηγούμενης και το bug που έτρωγε παραπάνω απ τη μισή ram?

• Παιδια για αύριο το πρωί θα έχουμε καινούρια rom?

• παιδια ποτέ θα ανέβει εδώ ή καινούρια έκδοση???

• Παιδια είναι φυσιολογικό που τη μια όταν πέρασα τη 5.12.17 miui dev τη μια στην αρχή που επέλεγαν γλωσσα μετά σε με αφηνε να προχωρησω γιατί λέει πως ή εφαρμογή mi cloud σταμάτησε να λειτουργεί, πρώτον αυτό, δεύτερον μετά που πέρασα τη 5.12.10 dev λειτούργησαν όλα καλά αλλά σε κάποια φάση μου έγραψε ή εφαρμογή σημειωματάριο σταμάτησε να λειτουργεί αλλα ετά έστρωσε και τώρα είναι μια χαρά, γιατί εγινε αυτό και στις δύο περιπτώσεις? Δεν μου έχει ξαναγίνει και σειωνω πως έχω κάνει τα πάντα πριν από…

• Παιδια μολης εγκατεστησα την aicp απο εδω http://forum.xda-developer...-10-0-t3288971, τωρα αυτο που μενει ειναι να εγκαταστησω απο twrp και τα gapps, χρειαζετε παλι καποιο wipe? και θελω να μου πειτε επειδη αυτη τη στιγμη κατεβαζω τα gapps, για redmi note 2 τα σωστα ειναι αυτα? >> ARM 64/5.1/stock? (The Open GApps Project) edit: Επισης οταν πατησα το superSu απ τις ρυθμησεις μου εβγαλε κατι για ενα αρχειο script αν επιθυμω να εγκατασταθει και πριν διαβασω καλα καλα τι εγραψε επειδη ειμαι παντελ…

• Παράθεση από giorgosmc;6564704: “Παιδια τα φωτα σας, εχω περασει το avast antithieft ολα καλα και ροδινα δοκιμασα να αλλαξω sim και οντως ανοιγει αυτοματα το internet κλειδωνει το τηλεφωνο και ατ σχετικα αλλα οταν αλλαξα sim αποτυχια σκετη δε πιγε ο αριθμος σαν μηνυμα στο νουμερο που ορισα οταν σε ρωταει σε πιο νουμερο να επιλεξεις να παει το μηνημα μηπως φταιει οτι εγραψα τον αριθμο σε μορφη 0030*******? δοκιμασα να το γβραψω και αλλιως αλλα δε θελει να το στειλει με τιποτα, ειναι καποια αλλη ρ…

• Παιδια τα φωτα σας, εχω περασει το avast antithieft ολα καλα και ροδινα δοκιμασα να αλλαξω sim και οντως ανοιγει αυτοματα το internet κλειδωνει το τηλεφωνο και ατ σχετικα αλλα οταν αλλαξα sim αποτυχια σκετη δε πιγε ο αριθμος σαν μηνυμα στο νουμερο που ορισα οταν σε ρωταει σε πιο νουμερο να επιλεξεις να παει το μηνημα μηπως φταιει οτι εγραψα τον αριθμο σε μορφη 0030*******? δοκιμασα να το γβραψω και αλλιως αλλα δε θελει να το στειλει με τιποτα, ειναι καποια αλλη ρυθμηση?Επισης δε με αφηνει με τιπ…

• Παιδια κλειδωμα συσκευης δεν εχει το τηλεφωνο? δεν ενοω το μοτιβο οταν κλειδωνει η οθονη αλλα οταν το κλεισεις και το ανοιξεις γιατι το μονο που βλεπω ειναι κλειδωμα καρτας sim και τιποτα αλλο

• Παιδια θελω τη πολυτιμη βοηθεια σας σε κατι, επειδη το ψαχνω πολυ με τη συσκευη σε θεματα ασφαλειας, ψαχνω μια εφαρμογη η οποια σε περιπτωση κλοπης της συσκευης ενεργοποιητε το wifi & το gps και μου δειχνει τη θεση της συσκευης αλλα ταυτοχρονα θελω να προστατεψω και τα προσωπικα δεδομενα μου αλλα αν βαλω καποιον κωδικο κλειδωματος (με ανοιχτη συσκευη) επειδη το wifi δεν ενεργοποιητε αυτοματα, ο κλεφτης δεν θα μπορει να ξερει το κωδικο ομως ετσι τον αποτρεπω και με το να ενεργοποιησει απο μονος τ…

• Ρε παιδια εχω to redmi note 2 με περασμενη την ελληνικη dev 5.12.10 και σημερα τρελαθηκε η συσκευη μου ηρθαν λιγα μηνηματα παραπανο και εστειλα επισης και μετα εκτος οτι σταματησαν να ακουγοντε οι αναφορες παραδοσης κτλπ εβαλα λειτουργεια πτησης και με καλουσαν στο τηλεφωνο κανονικα!!! Μετα το κλεινω και και χτυπαγε η συσκευη κανονικα ο ηχος κλησης ενω ηταν κλειστο!!! και μετα μπλοκαρε και ο ηχος σε φαση οπως το pc οταν καμια φορα μπλοκαρει και εχεις τα ηχεια ανοιχτα, τι ηταν παλι αυτο?

• Μετα απ την 5.12.10 δεν υπάρχει επιστροφή, την έχω 4-5 μέρες και ή συσκευή πετάει, 1000 φορες καλύτερη από τη τελευταία rom, αν δε βγει ξανά κάποια αξιόλογη σαν τη συγκεκριμένη δύσκολα θα αλλάξω ξανά rom

• Δηλαδη υπάρχει πιθανότητα να μειβσα αρκετά το χρόνο ζωής της μπαταρίας ή κάτι τέτοιο?

• Παράθεση από panospc: “Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Εγκατεστημένες εφαρμογές -> Ρυθμίσεις -> Εκκαθάριση δεδομένων ” Υπαρχει περιπτωση να μου κανει default και ολες τις ρυθμησεις μου ή τιποτα παρομοιο με αυτη την επιλογη ή οχι?

• Παντως η συσκευη δεν εποικηνωνουσε με το pc γιατι εχω θεμα με το MTP και δε συνδεοταν για ανταλαγγη αρχειων οποτε παιζει και η πιθανοτητα να μη περαστικαν πιστευω τουλαχιστον, το clear data πως γινετε απο twrp ή εχει καποια γρηγορη επιλογη στις ρυθμησεις?

• Παιδια θελω τη βοηθεια σας παρακατω 1) ειχα συνδεδεμενο το κινητο στο pc με καλοδιο και κολισε απειρους ιους το pc, υπαρχει περιπτωση καποιος ιος να πηγε και στη συσκευη 2) αν παρουμε το κανονα πως ενας κυκλος φορτισης ειναι καθε φορα που συνδεουμε αποσυνδεουμε το φορτιστη απο τη συσκευη οποτε και πεφτει καποια στιγμη η μπαταρια, μιας και μια δουλεια στο pc και επειδη οταν το συνδειεις με καλωδιο στο pc αναγκαστιακ φορτιζει κιολας, πειραζει που εβγαλα και εβαλα το καλωδιο απ το usb τουλαχιστον 5…

• Καλημερα, για πιο λόγο όταν με το που φόρτιση ι ή συσκευή στο 100% και τη βγάλω και δεν την αφηαω μέχρι το πρωί τα πρώτα 4-5% πέφτουν μέσα 3-4 λεπτά? Όταν το αφήνω μέχρι το πρωί νομίζω πως δε συμβαίνει τόσο γενικά έχω παρατηρήσει πως ή αυτονομία μέχρι το 90-80% είναι κάτω του μετρίου και πόλης πέσει αρκετά εκεί αρχίζει να κρατάει πιο πολύ, μου φαινετε λίγο κουλο, γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

• xperia mini

giorgosmc - - SONY / SONY ERICSSON

Μήνυμα

Εχω ενα παλιο xperia mini και θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε εναν οδηγο πως να το γυρισω στην παλια αναβαθμιση ή αν μπορω να περασω miui με καποιο τροπο στη συσκευη γιατι απο τοτε που εκανα την πιο προσφατη αναβαθμιση που επερνε τοτε η συσκευη σερνετε ενω πριν δουλευε μια χαρα με τη παλια εκδοση android που ειχε, ψαχνω χρονια, εχω ψαξει παντου βασικα αλλα ποτε δεν εβγαλα ακρη με τοσο πολυ πληροφορια που βρηκα αντι να ξεμπερδευτω μπερδευτικα περισοτερο, οποτε η βοηθεια καποιου γνωστη σε αυτο …

• Καλησπερα, θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες σαν οχι και τοσο εξικιωμενος με το android λειτουργικο 1) Πια εκδοση φοραει η συσκευη σφραγισμενη στο κουτι οχι απο κινα ή ενω εχει ανοιχτει και εχουν περασει οι κινεζoι οτι λειτουργικο θελουν, σφραγισμενο ''μαμα'' απο το εργοστασιο τι λειτουργικο φοραει? 2) Το miui απο οτι εχω καταλαβει ειναι καποιας μορφης custom rom αν δε κανω λαθος και οχι καποια android επισημη εκδοση, το miui τελικα ειναι επισης απο το εργοστασιο που βγενει η συσκευη προεγκ…

• Αυτονομια

giorgosmc - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Κι όμως παιδιά δεν ειναι σε ολες τις περιπτωσεις ετσι, με την 5.12.10 από τις 7 το πρωί με νορμαλ χρήση και με συχνά αναμα της οθόνης της συσκευής λιγο μουσική στα ακουστικά, λίγο browsing, λίγο 3g, λιγο wifi, φωτεινοτητα λιγο κατω απ τη μεση στο αυτοματο και τώρα 21:00 ή ώρα και είμαι στο 48% ενώ με την 6.1.29 τώρα θα ειμουν στο 15% και ίσως λέω και πολύ, να μην αναφέρω τα άπειρα κολλήματα, κρασαρισματα εφαρμογων, κατι 20% καταναλωσεις του chrome και αλλων εφαρμογων που ετρεχαν διχως λογο εξηγη…