Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 112.
-
Παράθεση από maddoctor: “Δεν εχεις βάλει την ελληνική ρομ, σωστά!? Περνα με αυτόν τον οδηγό την σημερινή ελληνική ρομ-> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) ” Δεν ξέρω να την περναω και…φοβαμαι μήπως γενικά το μπλοκάρω και μετά δεν θα έχω κινητό (είναι το μοναδικό μου κινητό) να το πάω σε κανένα τεχνικό από αυτά τα μικρά καταστήματα που υπάρχουν;;; να δώσω 10 ευρώ και να μου φύγει το άγχος… η αν θα βγει κάποια νέα αναβάθμιση αυτόματα μέσω ΟΤΑ να φτιάξει;;;;;…
-
Αυτό με τον καθαρισμό και να μου δείξει «0» το κάνω και φυσικά μου δείχνει 0! Πάω να τρέξω μετά την εφαρμογή και …….ΚΟΛΑΕΙ!!!! κ αναγκάζομαι να την σταματήσω!!!!! Εν τω μεταξύ παρατηρώ άλλο κουφό γεγονός. Πάω στο anti-virus και πάω να το σκαναρω κ ΚΟΛΑΕΙ στο στα πρώτα δευτερόλεπτα και λέει πάνω στην πράσινη οθόνη «ασφαλές adobe Reader» από εκείνη την εφαρμογή σταματά και πρέπει να σταματήσω την εφαρμογή!!!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από 1KOSTAS: “Γεια σας! Σε τηλέφωνοHM NOTE 1W Έχω την έκδοση MIUI 7 global 5.10.29 develor και προσπαθώ εδώ και μέρες να «Έλενxο» μέσα από το μενού εργαλεία και έφτανε μέχρι το 38% και σταματούσε.!!!! Το αγνόησα γιατί δεν ήξερα να κάνω τίποτα (αρκετά αρχάριος) έβγαλα κάποια προγράμματα… έβαλα κάποια άλλα και χθες που προσπάθησα να κάνω ελεχνο έφτασε μέχρι το 5%!!!!!!! Και όση ώρα και να το αφησω…..παραμενει στο 5%!!! Και αναγκάζομαι να πατήσω «ακύρωση» το άφησα 15 …
-
Γεια σας! Σε τηλέφωνοHM NOTE 1W Έχω την έκδοση MIUI 7 global 5.10.29 develor και προσπαθώ εδώ και μέρες να «Έλενxο» μέσα από το μενού εργαλεία και έφτανε μέχρι το 38% και σταματούσε.!!!! Το αγνόησα γιατί δεν ήξερα να κάνω τίποτα (αρκετά αρχάριος) έβγαλα κάποια προγράμματα… έβαλα κάποια άλλα και χθες που προσπάθησα να κάνω ελεχνο έφτασε μέχρι το 5%!!!!!!! Και όση ώρα και να το αφησω…..παραμενει στο 5%!!! Και αναγκάζομαι να πατήσω «ακύρωση» το άφησα 15 λεπτά……τιποτα!!!!! Γιατί;;; τι συμβαίνει;;;;
-
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ SIM!!!!!
1KOSTAS - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔυστυχώς προσπάθησα να κάνω όπως που είπατε αλλά καθώς πάτησα το power και το volume done μου έβγαλε κάτι κινέζικα με μικρά γραμματακια στην πάνω αριστερά μεριά της οθόνης…. Πάτησα στην τύχη κάποια από αυτά …..τίποτα και έβγαλα την μπαταρία…. Την ξαναέβαλα και μου έβγαλε μια άλλη οθόνη ημερομηνία 1 Ιανουαρίουκαι όταν το βάζω να δω τα εικονίδια μου (κυλαω την οθόνη …) υπάρχουν ΟΛΑ τα εικονίδια και μου βγάζει ένα κείμενο σχεδόν από μέσον της οθόνης και κάτω και λέει « unfortunately, the procrss co…
-
Μήνυμαεπειδή είμαι ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΧΑΡΙΟΣ και ΠΟΤΕ ΜΟΥ δεν το έχω κάνει αναβάθμιση με χειροκίνητο τρόπο δηλαδή να την περάσω στην sd μου κλπ…. (έχω περιορισμένα τα Αγγλικά μου…) άμα το συνδέσω στο υπολογιστή μου (έχω τα 7ρια) δεν γίνεται να μπω στο φάκελο downloaded_rom και να το σβήσω;;;; πιο να σβήσω;;;;;; Απλά είναι περιορισμένα τα αγγλικά μου και φοβάμαι μήπως χαθώ και κάνω βλακεία…..
-
ΜήνυμαΓεια σας! Σήμερα το πρωί αυτόματα χωρίς να του κάνω ΤΙΠΟΤΑ είχε κάνει φαίνεται επανεκκίνηση και όσες φορές και αν προσπάθησα να βάλω το PIN στην κάρτα ήταν χωρίς αποτέλεσμα…. Έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα, άλλαξα μεταξύ τους τις καρτες….αλλά ΤΙΠΟΤΑ. Είμαι ΑΡΧΑΡΙΟΣ και σε καπου ειχα διαβασει οτι πρέπει να μπει κάποιος στο χώρο αποθήκευσης που υπάρχει ένας φάκελος downloaded_rom και να σβηστεί ένα αρχείο κλπ….. ΠΩΣ θα μπω μέσα στο φάκελο αφού δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό;;;; Μπορείτε Σας ΠΑΡ…
-
Παράθεση από kostaskk: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από spideman3: “Σε εμένα όλα καλώς” Πήγαινε πιό κάτω στη σελίδα που πόσταρες, πάτα "κατάσταση", μπες μέσα στη σελίδα "κατάσταση" και δες εάν δουλεύουν οι πληροφορίες που λέει... (κατάσταση μπαταρίας, επίπεδο μπαταρίας, κατάσταση sim κ.λ.π...κ.λ.π....)” Και σε μένα δεν λειτουργεί.” Παιδιά και σε μένα και δεν λειτουργεί Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ούτε σε μένα λειτουργεί.....
-
Ένας μου είπε και όντως έπιασε να κάνω…..Ρυθμίσεις, Εφαρμογές, Όλες, Λήψεις, πατάς καθαρισμός δεδομένων και μετά, τέλος. Το ίδιο κάνουμε και με την εφαρμογή Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων. Μετά κάνουμε restart. Το έκανα και όλα Ο.Κ. Είχα πρόβλημα ακόμη και το άλμπουμ (με τις φωτο) να ανοίξω δεν το άνοιγε….. Όλα καλά τελικά…..
-
Γεια σας! Εχω το redmi note 3g μετά από αυτόματη αναβάθμιση σε 5.7.3.Ι developer Έχω έκδοση 4.4.2 kot 49H Μου βγάζει συχνά το έξεις κείμενο « δυστυχώς η διαδικασία android.process media έχει σταματήσει» Η παταω αναφορά σε MIUI ;ή όχι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα…… Τι έγινε;;;; το έχετε παρατηρήσει και σεις αυτό;;; τι να κάνω;;;;; Είμαι σχετικά άσχετος!!!
-
Mi verification
ΜήνυμαΓεια σας! εδώ και μέρες μου έχει εγκατασταθεί ένα εικονίδιο στην οθόνη με την εφαρμογή Mi verification και δεν ξέρω τι είναι;;; πάω να την ενεργοποιήσω και μου λέει στο Ελληνικά καλών mi verication Ασφαλής δικαιώματα 2 Δικαιώματα απόρρητου 3 Άλλα δικαιώματα 10 Τι είναι αυτό;;;; τι κάνει;;; χρειάζεται για κάποιον αρχάριο που τα βασικά χρησιμοποίει στο κινητό;;;;; Είναι χρήσιμο ή να το σβήσω;;;;;;;;
-
ευχαριστώ για την απαντηση φιλε....
-
Επειδή είμαι πολύ αρχάριος και φοβάμαι μήπως κάνω καμιά πατάτα και μετά δεν θα έχω κανένα κινητό να κάνω την δουλειά μου…..θα περιμένω τον γιο μου που ξέρει καλά Αγγλικά να δω τι γίνεται με την μπαταρία γιατί με έχει τρελάνει…..φουλ η μπαταρία μόλις κάνω επανεκκίνηση…..φτάνει στο περίπου 1%!!!!! Θα περιμένω το Σάββατο που θα έρθει….ο γιος μου!!
-
Έχω μπερδευτεί πολύ….βάζοντας την νέα έκδοση θα έχω πρόβλημα με το ράδιο fm;;;;; τότε αφήνω την έκδοση που έχω, που μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα ουσιώδες και ….περιμένω για πολύ αργότερα μέχρι να φτιάχνουν…..
-
Επειδή τα Αγγλικά μου είναι αρκετά «πτωχά» φοβάμαι αν θα βάλω την εφαρμογή και μπλέξω σε ορους και καταστάσεις που δεν ξέρω τι λένε και πατώ άλλες διαδρομές κλπ…… Θα περιμένω τον γιο μου να μου την βάλει για να μου λέει συγχρόνως τι κάνει και γενικά να τα μεταφράζει!!!! Σε περίπτωση που δεν βρει τίποτα τι κάνω;;;;; Τέλος την εφαρμογή αυτή μετά θα μπορέσω να την διαγράψω από το κινητό μου;;;; Απλά ρωτώ γιατί κάτι (στην μετάφραση μέσω Google ) έλεγε για αλλαγή προγράμματος στην Rom από το παλιό πο…
-
Γεια σας! Έχω ένα «θέμα» με την μπαταρία του κινητού μου. την φορτώνω ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο μάξιμουμ κάνω τηλεφωνήματα….sms, σεφάρισμα λίγο ράδιο, το βραδύ δεν το κλείνω το τηλέφωνο ακόμη και κάποιο βίντεο ΟΛΑ κανονικά δίχως τίποτα με υπερβολική μικρή πτώση της μπαταρίας. Με το που το απενεργοποιώ και το ξανανοίγω μετά από ένα λεπτό, η μπαταρία φτάνει στο άκρως ελάχιστο κάπου στο 1%!!!!! Το ξαναφορτίζω και όταν το απενεργοποιώ ξανά πάλι στο ελάχιστο η μπαταρία!!!! Τι φταίει;;;;;; Επαναλαμβάνω με την χρήσ…